Jump to content
FAS Goran
drsarac3

Univerzalni naslon za ruku

Recommended Posts

@ Ostoja-91

Tesko ces da pridjes kruzicu, ali ja sam sebi podesio sediste kako mi odgovara i ne diram nista, e sad ako samo ti vozis auto to je ok, ako voze i ostali clanovi porodice onda to ne valja... jer kad svi okrecu i pomeraju kako im odgovara to se brzo rasklima

@Bozhus

Pogledaj u mojoj temi kupio sam na bubanj potoku nesto slicnog kvaliteta i slicnog dizajna a mislim da ima i taj kao sto ti zelis a cena je 1500 dinara, a naslon kao da je pravljen za punta http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=49166&st=40

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam odlican naslon za ruku, isti kao sto je ugradio beli punto, pogledajte oglase, meni nazalost ne odgovara, pa ide na prodaju za neku drugarsku cenu, da se ne bakcete po potocima bubnjevim i ne placate kurirske sluzbe :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 8/16/2011 at 5:21 PM, dkoncar said:

Evo par sličica naslona za ruku iz nekoliko uglova.

Kao što sam pomenuo, nosači baš i nisu pravljeni za Punta, ali sam ja došao na ideju da ih malčice zakrivim, podvijem ispod piksle i fiksiram sa po dva kratka holšrafa sa obe strane. Možda izgleda nestabilno, ali je, za divno čudo, prilično čvrsto i stabilno kada se čovek nasloni na njega.

Inače, ova zaštitna guma na zadnje tri slike nije planirana za ovaj deo nosača, ali meni se, nakon modifikacije nosača učinila prikladnijom ovde.

d10.jpg d11.jpg d12.jpg

d13.jpg d14.jpg d15.jpg

Ovih dana gledam isti ovakav naslon, i dvoumim se, bas zbog sirine tunela i da li cu moci da ga ugradim. I cesljajuci forum naidjem na tvoj post. Hvala ti, resio si mi nedoumicu :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne bih da mracim, ali ovaj naslon se lako lomi, i to na vise mesta, ja sam 2 takva stavio i oba su pukla u telu, pogotovo je osetljiv mehanizam podizanja. Na kraju sam ugradio fabricki. Inace vozim GP-a ali kapiram da je ista situacija i sa obicnim Puntom. Bolje uzmi nesto kvalitetnije...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stvarno? Mislim nije neka cena ~ 1200 din ali opet nisam ocekivao da se lome tako lako.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kratko pitanje - koje ste koristili sarafe da zasarafite postolje naslona za konzolu tj tunel? Posto oni iz pakovanja mi ne deluju adekvatno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...