nstyner 183 Posted May 28 Jbg,dok ga ne pohvataš i prilagodiš se biće malo muke..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5703 Posted May 30 On 5/28/2024 at 10:38 AM, PremieRacing said: ...Stradali namotaji... Sređeno. Valjda uspešno. Čekam drugara da ih montira pa da vidimo da l' radi 2 Bingodalton and nstyner reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 24706 Posted June 1 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mali_zmaj 57 Posted June 14 Moja nova kinesko talijanska beštija!! Benelli TRK 702. 3 nstyner, PremieRacing and Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nstyner 183 Posted June 15 Da se navozaš sa njim i piši utiske .... 1 mali_zmaj reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted June 16 Za razliku od 502 ovaj,bar vizuelno,deluje kvalitetnije mada i dalje tu ima detalja koji pokazuju zašto je jeftiniji od japanske konkurencije. Ovi sto su kupili 502 u dosta slucajeva su ga prodavali vec sledece sezone a sad kako ce biti sa ovim vreme ce pokazati svoje. Srecna ti voznja. 1 mali_zmaj reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mali_zmaj 57 Posted June 17 Za sad su utisci više nego pozitivni, čak i više nego što sam očekivao. Utrefilo se da je najduža vožnja, putovanje,bilo sa suvozačem. I tu me pozitivno iznenadio. Računajući sa tim da sam prije vozio Hondu CBF-a 1000. Motor se lijepo vozi,lako pada u krivine,nije tvrd,ali nije ni mekan previše. Kad je udvoje treba se malo pripaziti i ne rizikovati kod preticanja, Ali da nam se neko oteo na putu i nije. Ima naravno nekih vibracija,ipak je redna dvica..,ali ništa što bi ititiralo u vožnji. ja sam ga i uzeo da promjenim ergonomiju, i tu sam pogodio. Širok hvat, noge nisu savijene,sjedi se ravno. Ubrzanja su dobra,nije kao hiljadarka,i ne može da bude,i zahtjeva se šaltanje u nižu,ako situacija zahtjeva. Motor je kratak,pa je suvozaču malo guravo da se popne na isti. Ali po pitanju udobnosti nema problema,kad se već sjedne. Kočnice su dobre, gume su odlične,Pirelli GT2.. Ja sam za sada zadovoljan.., Ako vas još šta interesuje pitajte. Ako ste neki zaluđenik brzinom onda to motor nije za vas,uzmite R1. Mada kad sam sam na motoru,vozi se kao i svaki drugi. Šibao sam ga do 150km/h bez problema. Za sve ostalo mislim da treba auto put. A i to je bilo Glamočko polje.. Tepsija !! 1 nstyner reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mali_zmaj 57 Posted July 12 Malo se išlo prošli vikend do Omiša i to sa suvozačem. Motor se pokazao sasvim dovoljnim za putovanje udvoje, uz malo opreza, jer ipak je to 70ks. Uglavnom sam zadovoljan.. 3 stex_pb, PremieRacing and nstyner reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1220 Posted July 12 Drugar je davno išao sa kineskim skuterom na more i nije mu bilo malo 3 KS koliko je imao taj skuter. Mnogo smo se razmazili. Hot hatch auti 90ih su imali 90 KS. Ne zameri. 3 stex_pb, MiloshBg and Bokesh reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mali_zmaj 57 Posted July 15 (edited) On 7/12/2024 at 6:35 PM, Zvezdo said: Drugar je davno išao sa kineskim skuterom na more i nije mu bilo malo 3 KS koliko je imao taj skuter. Mnogo smo se razmazili. Hot hatch auti 90ih su imali 90 KS. Ne zameri. Svaka njemu čast ali taj sado-mazo meni ne treba, treba mi siguran motor sa kojim mogu preteći, posebno kad smo dvoje + stvari na motoru!! Nema to veze sa tim da li smo se razmazili ili ne, ja sam prije ovog motora vozio motor od 1000ccm i 98KS a sad vozim 700ccm i 70KS. Ja ne vozim niti ne gasam nešto brzo.. Već sam baš sa namjerom naglasio i da slabiji motor može da odradi putovanje udvoje, pošto je uvriježeno mišljenje da bez "litre" nema vožnje!! Ne zamjeram naravno. Edited July 15 by mali_zmaj 1 Zvezdo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta 259 Posted July 15 Otišla honda i opet mali stromić 2 1 nstyner, PremieRacing and mali_zmaj reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted July 15 Meni danas stigao moped. 200 ks. 4 1 city, mali_zmaj, nemanja84bg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5703 Posted July 18 (edited) On 7/15/2024 at 3:46 PM, jevta said: Otišla honda i opet mali stromić Ne znam da l' da lajkujem, da l' da se smejem ili da se čudim...! Planirao, želeo tako, ili nešto iskočilo pa si iskoristio... Meni je tvoja Honda bila top topova Ovo magare mi je njaaah, prolazno. Cenim, poštujem, dobar je to motor (za početnike) ali ga ne volim. A i ti nisi početnik Edited July 18 by PremieRacing Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5703 Posted July 18 (edited) Ja sam napokon dovez'o Buell kući... Prva duža vožnja mi se pretvorila u dva i po meseca popravki i čekanja, baš me je izmaltretirao Po svemu sudeći, izgleda da sam ga kupio sa lošim namotajima. Prvu vožnju je išao koliko je išao (na struju iz akku) i onda gecrkt. Sva sreća pa sam tada stigao na odredište, proveo tri dana odmora na prelepom mestu i kad sam, po prvi put, krenuo nazad za NS beše kvar koji sam već opisao... Onda su sređeni namotaji i čekao sam priliku da odem po motor kako bi ga vratio kući. Desi se prilika, u nedelju sednem na motor, krenem drugi put ka NS, pređem prelepih 70ak km i opet stade! Ovog puta regler... Nađi Žiku sa BjB pošto sam bio u tom kraju, pozajmi auto od drugara, odnesi regler, sačekaj da napravi novi, vrati se nazad, montiraj na motor i krenem treći put kući. Stigao sam do JA bez problema i bez ikakvih simptoma, ali slučajno spazim auto servis koji je, opet slučajno, otvoren u 20h uveče i stanem reda radi da proverim punjenje pošto smo par sati ranije stavili nov regler na motor. Merenje pokaza 18.4 i ja šta ću, kako ću, nije pametno voziti motor koji toliko 'prepunjava' - ostavim motor u JA. Nakon skidanja, slanja, nepotrebne 'popravke' u stvari samo kontrole reglera ispostavi se da je isti dobar, ispravan, i da je merenje bilo u faulu. Unimer kod onog auto majstora je imao slabu bateriju i pokazao netačnu vrednost. Nije čovek kriv, ja sam budala. Ali to pokazuje koliko je alat bitan... Bez dobrog alata stvarno nema zanata. 10ak dana kasnije odem po motor i iz četvrtog puta se bez problema vratim kući... Edited July 18 by PremieRacing 8 Grafit, Bingodalton, horvat and 5 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevta 259 Posted July 18 (edited) 1 hour ago, PremieRacing said: Ne znam da l' da lajkujem, da l' da se smejem ili da se čudim...! Planirao, želeo tako, ili nešto iskočilo pa si iskoristio... Meni je tvoja Honda bila top topova Ovo magare mi je njaaah, prolazno. Cenim, poštujem, dobar je to motor (za početnike) ali ga ne volim. A i ti nisi početnik Honda je bila top.Ali Fazer je bio bolji. Silom prilika zarad zdravstvenih tegoba suvozačice prinuđen da pređem na nešto udobnije.Od ovoga retki udobniji.Da je kilav jeste ali završiće posao.Bilo je opcija ali me jeb.. visina tako da na dosta motora ne mogu.Ozbiljno sam razmatrao crosstourer ali visina je presudila,kao i kod još nekih modela. I honda je bila iznuđeno kao najniži u klasi Edited July 18 by jevta 2 nstyner and PremieRacing reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5703 Posted July 18 Sve jasno... čestitam od srca i da vas lepo služi puuuuno bezbrižnih i lepih km. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Grafit 1156 Posted July 19 Drugar iz N. Sada. Miroslav Terzić, aviomodelar. Kaže borba bikera i međeda. Tvrdi da je on pobedio (biker). 1 city reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 798 Posted July 20 Ljudi se bas igraju. Ovo je mladunce a da se pojavila mama bilo bi svasta. 1 Grafit reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5703 Posted August 4 (edited) Prošao Deliblatsku uzduž i popreko... Naravno asfaltnim putevima koliko god je to moguće... Edited August 4 by PremieRacing 4 Bingodalton, knezevic76, horvat and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
PremieRacing 5703 Posted August 13 (edited) Cer, Povlen, Divčibare, spavanje na Ravnoj gori, pa preko Zvornika polako nazad kući...za vikend - dosta. edit: spavali smo kod Gvozdena "nećete verovati" u Koštunićima. Smeštaj se zove "Gorske kuće" i za svaku preporuku je... Edited August 13 by PremieRacing 3 nemanja84bg, nstyner and Woodoo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted August 13 Mi smo u Bečićima i svaki dan idemo na drugu plazu. Motor je spas u ovim guzvama koje su neverovatne i samo mogu da zamislim kako je ovima u automobilima jer ja se provlacim izmedju sto je ovde potpuno normalno i ljudi su tako nauceni da se pomere da motori mogu da prodju izmedju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 1694 Posted August 13 au @Dule 021 pa veći motor od tebe Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 24706 Posted August 13 Na slici je gospođa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dule 021 685 Posted August 13 Zamisli da ja nosim te roze detalje na jakni. 1 Bouz reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites