Jump to content
FAS Goran
Mihailovic

Mihailovic, Lancia Lybra 1.9 JTD

Recommended Posts

Pošto sam već neko vreme aktivan na forumu, evo da se prikažem u slici i reči. Predrag Mihailović, i moja Lancia Lybra 1.9 JTD

bs_7S.jpg

Edited by Mihailovic

Share this post


Link to post
Share on other sites

@bglion Jeste. Čučala je na placu i nije 'tela da se da drugome. Čekala je mene, da prikupim kintu !

@Ćale Trenutno nemam više slika, ali kad bude bilo, okačiću

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lybrista- karavanista! Dobrodošao. Ima sad ovi fotoaparati - koštaju ko tank goriva, megapiksela ko salate, a prave i izvanredne slike....šalim se. To je tamno siva? Zaista izgleda ko prošlogodišnja produkcija!thumbup.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moram priznati da mi se verzija Lybre limuzine više sviđala. Al' šta ćeš, porodičan sam čovek, žena, deca, kuća, dvorište, okućnica, roditelji, šira familija, prijatelji ... Uvek ima nešto negde da se vozi, prevozi, nosi, donosi, odnosi. Lybra limuzina ima prostran prtljažnik sa neverovatno malim otvorom, pa tako, ubeđen sam da televizor u kutiji ne bih mogao da donesem iz radnje kući.

E sad, ne kažem, neću ja da prevozim ni gajbe ni građevisnki materijal, ali, ovako sam bar miran. AKO se ukaže potreba - može i to da se preveze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To si skroz u pravu!. U limuzinu ne možeš ni kineski bojler od 80 litara da uguraš nikako, jedino preko vrata, pa na sedišta zadnja....medjutim i SW ima manu! Ljudi se opuste, pa kad krenu na letovanje ponesu sve i svašta, drage nam supruge sve od čega se ne mogu ni po cenu života rastati, a deci stvari koje se i naduvavaju i nenaduvavaju... natrpa se do plafona, i ne vidi se bog otac šta se odpozadi dešava. Medjutim ima i prednost, kad se svega toga rastosiljaš, možeš ko čovak u rikverc da teraš: vidiš rastijanje do bandere pozadi i na oko 30 cm. staneš. Kod limuzine je to nemoguće: spasavaj se ko može!! (vožnja na osećaj....)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prelepa je lybra. Potpuno se slazem sa vama u vezi gepeka, a posebno sa G. Damjanovicem. Naime, pre mesec dana sam putovao na more kolima, supruga sin od 9 meseci i ja, igla nije imala gde da stane, da imamo karavan verujem da bi isto tako bilo. Takodje se slazem sa vama u vezi preglednosti u voznji u rikverc.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...