neshaoct 9736 Posted June 21, 2010 - Šta radiš, ludače??? Ko te učio da voziš???, uz sledeći zaglušujući zvuk sirene, nešto je čemu sigurno prisustvujete često i na našim putevima, naročito u ovim vrelim danima.Prema poslednjem istraživanju agencije AA Insurance, vozači koji najviše iritiraju druge vozače su oni koji pričaju mobilnim telefonima ili šalju SMS poruke prilikom vožnje.Sledi celokupna lista najiritantnijih vrsta vozača:1. Vozači koji pričaju mobilnim telefonima ili šalju tekstualne poruke prilikom vožnje, uprkos novom Zakonu o bezbednosti saobraćaja2. Vozači koji ne obraćaju dovoljno pažnje u vožnji3. Vozači koji voze zabranjenim trakama4. Vozači koji namerno ubrzaju ili usporavaju kako ih ne biste mogli zaobići na putu5. Vozači koji voze sporo i ne dozvoljavaju drugima da ih zaobiđu6. Vozači koji ne koriste migavce7. Vozači koji nisu pažljivi kada prelaze u drugu traku ili se prestrojavaju8. Vozači koji voze sporo9. Vozači koji ne dopuštaju prolaz motociklistima10. Vozači koji ne pale svetla noćupreuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
predrag&marea 0 Posted June 21, 2010 To mu je,realno,60% nasih vozaca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted June 21, 2010 Vozim se sa drugom i prelazimo Slaviju...U kruznom toku, deo koji je najblizi onom krugu, stoje kola bez vidljivog razloga...I komentarisemo - sto li ovaj stoji ( posle se ispostavilo da je zena u pitanju ), mora da je u kvaru...I obilazi drug taj auto, ja pogledam kad ono zena kucka SMS poruku.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
fandjo 1 Posted June 21, 2010 Isao sam iza Juga uzbrdo i reko da ga obidjem dok prodju ovi sto idu u susret kad Jugo stade na uzbrdici i unutra zena vozac pokazuje suvozacu Milanovac u podnozju. Inace ovi sto daju gas dok ih pretices treba na licu mesta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bocca 2 Posted June 21, 2010 1. koji misle da je ulica reli2. nervozne (ako si nervozan prijatelju idi skoci sa neke zgrade, i sve nas usreci...)3. pancevce (unapred se izvinjavam pancevcima koji zapravo znaju da voze. svoj trojici.) Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted June 21, 2010 9. Vozači koji ne dopuštaju prolaz motociklistima Kakav bre prolaz????? Motorciklista je ko i svako drugo motorno vozilo i kao takvo se krece drumom.Prema njemu respekt ko i prema kamionu u raskrsnici,al kad pocne da se provlaci kroz saobracaj na nedozvoljen nacin samo zato sto mu gabariti to dozvoljavaju...nek prvo sebi spremi mesto na groblju,sam je kriv sto radi zabranjene stvari i jos ocekuje da neko pazi na njega.U 95% slucajeva su motorciklisti krivi za nesrecu u kojoj ucestvuju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
jevtic_ognjen 19 Posted June 21, 2010 slazem se sa bokijem ali i ovi sto su posli u razgledanje pa lagano voze i staju da pogledaju ili pokazu nesto.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9736 Posted June 21, 2010 ...one koji voze paralelno, tj. jedan pored drugoga i tako blokiraju prolaz ostalima na putu koji ima 2 trake u jednom smeru. Umesto da vozi malo ispred, ili malo iza ovog do njega...kako bi ostali mogli da prođu i da ih obilaze...oni voze paralelno i još uopšte ne shvataju zašto mu ablenduješ, iako su iza sebe napakovali 10 automobila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted June 21, 2010 Najvise pop...im kad uleti brzo ispred mene pa onda uspori....bitno da je uleteo ispred... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martin 819 Posted June 21, 2010 Malopre sam napušio jednog ovde kod mene u Mitrovici.....stoka.... Uglavnom nekultura..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1193 Posted June 21, 2010 4,5,6,7,8 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted June 21, 2010 Parkiranje sa četiri migavca u desnoj, voznoj traci, radi obavljanja radnje kupovine cigareta, posete prijatelju....i sl. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vuchina 1 Posted June 21, 2010 Definitivno to su nervozni vozaci. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted June 21, 2010 Sve ih mrzim osim 9. Nisam motociklista. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Xepoj 1 Posted June 21, 2010 ja vala mrzim TAKSISTE! E sto je to bezobrazna grupa ljudi u saobracaju, to je da ne poverujes! Taj negde da te pusti da se "ubacis" - nema sanse! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NED 10 Posted June 21, 2010 Uuuuuu, i meni su taksisti No1.....uglavnom bez grama mozga, a drcni i bezobrazni do besvesti..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted June 21, 2010 I ja mrzim traktoriste...Istera onaj njegov JTD na dzadu pa pusti dimcinu mora covek da ga obidje il uspori,ne mozes za njim od smrada,a i zaprlja mi filter vazduha... :rofl: :rofl: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 26766 Posted June 21, 2010 I ja mrzim traktoriste...Istera onaj njegov JTD na dzadu pa pusti dimcinu mora covek da ga obidje il uspori,Šali nikad kraja. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted June 22, 2010 I ja mrzim traktoriste...Ustvari kad bolje razmislim ja najviše mrzim vozila sa malolitražnim motorima na gas. To se vuče, pa još ako je uzbrdica "ha jao", to su automatski kategorije 5 i 8. Quote Share this post Link to post Share on other sites
scul 0 Posted June 22, 2010 Mrzim vozaće koji se ljute kad se ubacim ispred njih u koloni. Pa šta se ljuti kad je lepo bilo metar prostora, što ne kreće na vreme! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bukira 3 Posted June 22, 2010 Parkiranje sa četiri migavca u desnoj, voznoj traci, radi obavljanja radnje kupovine cigareta, posete prijatelju....i sl.Ovo je masovna pojava, i takvu bahatost bih žestoko kažnjavao! Usporava i ometa saobraćaj, povećava rizik jer se često parkiraju na krivini ili pešačkom prelazu, da bi uštedeli par minuta oduzimaju vreme drugima.Tu prednjače vozači terenskih vozila ispred restorana sa baštom i trafika. Najčešće ima slobodan parkong pedesetak metara dalje, ali ko će toliko da pešači! I odatle se ne vidi sa kojim kolima je došao u kafanu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted June 22, 2010 Dok te neki s Ladom od 100 e ne pricvrlji pa posle platis i za pumpu i za biciklo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 22, 2010 Najmrzim NEOBELEŽENA vozila u svakom smislu, bilo da ne daju migavce ili da im ne radi neko svetlo, pozicija ili što je najgore - štopaljka... takve bih streljao jer za 20-30-50rsd (koliko košta jedna sijalica) MNOGO ugrožavaju okolinu. Pančevci su pomenuti kao i ovi što voze paralelno u dve trake tako da bi to bilo to Quote Share this post Link to post Share on other sites
klaywert 0 Posted June 22, 2010 1. Taksiste2. Beogradjane (cast izuzetcima koje jos nisam upoznao) jer misle da je kolovozna traka ili parking svako mesto gde moze da im stane automobil3. Vozace autobusa4. Neosvetljene bicikliste5. Oni koji te obidje sa 80 i onda koci ko magarac da bi se parkirao ispred tebe tako da te bukvalno zaustavi da bi se on parkirao6. ... ima ih jos Quote Share this post Link to post Share on other sites
nestor 0 Posted June 22, 2010 4. Vozači koji namerno ubrzaju ili usporavaju kako ih ne biste mogli zaobići na putu nikad nisam mogao da razumem ovu grupu ljudi ali definitivno bi ih Quote Share this post Link to post Share on other sites