Jump to content
FAS Goran
neshaoct

World Ducati week / Ducati Muzej

Recommended Posts

Kako izgleda deo zabave sa ovogodišnjeg World Ducati Week-a

 

 werfdwer.jpg
 

Kao uvek do sada višednevno druženje ljubitelja Ducatijevih dvotočkaša World Ducati Week pretvorilo se u nezaboravan doživljaj za svakog njegovog učesnika. Druženje sa profesionalnim Ducatijevim vozačima, poseta Borgo Panigaleu, brojne trke i vratolomije kaskadera, ali i nezaobilazno pranje motocikala, neizbrisive su uspomene svakog Ducatijevog fana koji se tamo našao.

Posetioci staze Misano nikada nisu žalili vreme i novac potrošen tokom trajanja WDW-a. Kako se organizovano pranje motora može pretvoriti u ludu zabavu u kojoj više ne znate ko tu koga pere, pogledajte...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajaooo,shta bih dao da sam bio tamo poshto sam veliki zaljubljenik u Ducati-eve motore,pogotovo u 1198 i 1098(koji se vishe ne proizvodi)...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobrodošli u Ducati muzej

 

ducati-muzej-1.jpg

 

Kustos Ducati muzeja, Livio Lodi, poznat je kao ''živa Ducati arhiva'' i to zbog znanja koje poseduje o italijanskom brendu. Ducati muzej je od svog otvaranja, juna 1998. privukao preko 600.000 posetilaca, a u čast 90. rođendana kompanije dobio je novi izgled. Sada, posle 6 meseci radova, ponovo je otvorio svoja vrata. Posetioci muzeja sada mogu dobiti i pomoć novog multimedijalnog vodiča, koji se može koristiti na ''pametnim'' telefonima i pruža informacije od izloženim motociklima i njihovoj istoriji, uz audio, slike, tekst i video. Na ulazu će posetioci dobiti kod i detalje potrebne za ulazak u ovaj virtuelni svet, koji donosi pregršt zabave.

Evo kako izgleda ovaj zaista jedinstveni muzej:

 

 

preuzeto sa - Auto Blog

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...