Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Ako mislis na stranu 74 br 239 iz 10 jula druga slika sleva gde Mirko nosi crne naocare,lepo se vidi da je vezao pojas sive boje delimicno ga prekriva prsluk od teksasa a i vidi se donji deo pojasa preko pantalona.Tu je i kamerman sa kamerom ili je mozda neka druga slika u nekom drugom broju?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ajde ljudi što ste opterećeni tim Mirkom Alvirkom?

Pa bitno je da on deluje preventivno na ostale vozače u smislu preporuka i obaveštenja a vezivanje/nevezivanje pojasa kao i prekoračenje brzine je u domenu saobraćajne policije.

Ni ja se ne vezujem na autoputu i volim da prekoračim max. dozvoljenu brzinu a uvek ću svakom da preporučim da se veže i poštuje ograničenje brzine!

A vi ovde, svi kao poštujete saobraćajne propise bezrezervno????

Samo opusteno.gif i udri po gasu dok je u domenu uživanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da ne otvaram novu temu (nije zaslužio) mada možda pre spada u bahato parkiranje, ali pošto je pre reč o ometanju saobraćaja (jer sve preko 3 min nije parkiranje već prekršaj) staviću u ovu temu:

evo kako oni koji nas uče kako treba voziti i parkirati poštuju te iste propise i preko 20 min ostave auto na sred raskrsnice Hilandarske i Vlajkovićeve ( kod marketinga Rts-a) :wallbash::wallbash: :wallbash: :thumbdown:

nije vozio alvirko senior, ali neko iz redakcije i test ekipe jeste :whistle:

SAT_cherry.jpg SAT_cherry_1.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vise puta sam se uverio u njihovu bahatost. Ovo treba poslati na vise adresa pa nek se cesu. Mada verujem da bi posle objave slika usledio demanti da je to radjeno za potrebe istrazivanja bezbednosti saobracaja. Kao sto je kurir objavio demanti snimka iz naslova teme sa pricom da je napravljen u Grckoj, a napravljen je u Srbiji.

Inace, prijateljica koja je sudija za prekrsaje mi je rekla da su Alvirovici ucestvovali u izradi dela zakona, onom delu koji se odnosi na na ponovnu obuku vozaca koji imaju 18+ bodova. Napravili su deal da se ta obuka vrsi kod njih jer ce biti jedni od retkih koji ce moci da ispune standarde. Skoro je bio u SAt-u tekst u vezi toga gde oni toboze zabrinuto pricaju o toj obuci, kako ce biti skupa, a nigde nisu ni jednu rec spomenuli gde ce se ta obuka vrsiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Parkiranje je stvarno vrhunac bezobrazluka. Ali neko je mogao i morao da okrene parking servis i traži dizalicu da ukloni vozilo koje ometa saobraćaj u raskrsnici (pravna formulacija). Obzirom da je centar grada, došli bi sigurno brzo. Pa onda snimak na YT kako dizalica odnosi sat-ov auto.

A ono za ponovnu obuku na njihovom poligonu je zabrinjavajuće. To se već oseća (smrdi) na monopol.

Moja firma je slala neke vozače na doobuku u vožnji automobila??!! u njihov centar. Obuka je trajala 5 radnih dana oko 2 sata po danu a cena je bila 300 eura dnevno po čoveku.

Nije samo Alvirko utrčao sa parama za onaj poligon. Ima tu mnogo jačih igrača koji se ne vide (iz vlade) a mali Mirko je samo medijski eksponiran tako da ovi iz senke na sve načine štite investiciju odnosno ``teškom mukom`` zarađeni profit.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma jeste tako i jeste da su monopolisti i da mi se skoro pa zgadila ta emisija SAT jer osim poligona NAVAK-a ništa drugo ne može da se vidi. Ali kada Mirko izađe na male ekrane tv prijemnika pa počne da maše onim njegovim ručerdama dok priča (misli da je ubedljiviji tako) sve nas ubedi da nije tako i da je on car. :unworthy:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Opste je poznato da oni koji nesto kritikuju da to ustvari rade i sami. Kada prekrsaj cini "obican" covek onda na njega drvlje i kamenje, a kada to cini "neko" onda i snimak nije dovoljan argumenat. Veliki je problem sto Mirko Alvirko ima veliki uticaj na desavanja u saobracaju u zemlji Srbiji, a samim tim opterecuje nas "obicne" gradjane. Pa zasto ga nebismo blatili na svakom koraku? Ako je usao u neku dil sa nekim, a znamo svi da jeste, jer nije poligon napravio od plate i ako sve cini da nas "obicne" ljude porobi zakonima da mu dodjemo u dzep, sta treba mi da cutimo i aplaudiramo sa osmehom i kazemo da je u pravu i da moze i on ponekad da pritisne gas? E, pa sipak moze. Zbog takvih stvari smo i dosli do ove situacije u kojoj smo jer oni koji nam kroje zakone uopste ih ne postuju. Ako neko nesto hoce da postigne treba ON da svojim primerom to pokaze, pogotovo ako od toga zivi i "mlati" debelu lovu. Ne mislim samo na Mirka Alvirka i kompaniju, mislim i na desetine hiljada policajaca i ostalih "sluzbenih lica" koji se isto tako bahato ponasaju u saobracaju. U toku 2010-e godine radeci jedan program o bezbednosti u saobracaju na teritoriji opstine u kojoj zivim ja sam se striktno pridrzavao propisa, cak sam uvek vezivao pojas iako sam veliki protivnik istog u voznji po gradu, dajuci time primer svima. Medjutim, "sluzbena lica" i dalje rade po starom i smeju nam se u lice, jer ONI mogu da rade sta hoce jer nemamo kome da se zalimo. Dosad je bilo tako a sada vise nije jer Uprava saobracajne policije Srbije kaznjava za prekrsaje sluzbenike policije odbijanjem od plate do 30% ukoliko joj se dostave fotografije o prekrsaju. Fotografije se mogu dostavljati i anonimno, bitno je samo da se na njima vidi prekrsaj i registarska oznaka vozila, i da postoji datum i vreme na fotografiji. Ukoliko zelite mozete fotografije slati i na:

usp@mup.gov.rs

Naravno, mozete i da se predstavite, opisete mesto dogadjaja i ucinioca prekrsaja ako ga poznajete.

Niko nam nece pomoci ako sami ne pocnemo nesto da radimo, ja i svi clanovi mog kluba u toku 2011-e godine cemo to raditi pa cemo vas obavestavati o novostima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas sam bas razmisljao kome bi mogao da posaljem sliku ili jos bolje snimak iz Karadjordjeve ulice kod Simpa, kad je pandur dodao gas jer se palilo crveno, pa opet prosao na isto a sve vreme telefonirao mobilnim dok je vozio. Naravno nisam ocekivao tako bahat prekrsaj pa snimak nisam napravio, nazalost.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne gotivim ih uopste, naprotiv, ali ovaj decko koji je vozio nije ama bas nista uradio...

To sto ovaj pokazuje brzinomer nema veze sa zivotom... Kad on pokaze 90 vidi se da debelo sustize Hondu...

Ovaj nije presao 70 sto je skroz normalna brzina za tu ulicu...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije poenta normalna brzina vec ONI. Brzina za naseljeno mesto je ogranicena na 50km/h. OK, neka je normalna brzina za tu ulicu 70 km/h, i neka voze svi tom brzinom ali oni koji se deklarisu kao borci za bezbedan saobracaj u Srbiji NE SMEJU da voze tom brzinom. Naravno da oni uvek mogu da se izvade na to da su za potrebe testa vozili tom brzinom i to ce da prodje na TV. :wallbash:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da je vozio Mirko, ili onaj njegov izrod, kritike bi bile na mestu... Bas zbog toga sto laprdaju sve i svasta i kunu se u zakon... Covek verovatno radi kod njih, neduzan je u celoj prici, a da je divljao - nije...

Edited by Markoni147

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako niste videli znak, ogranicenje je 40 , jos je to zona skole tako da su obojica u debelom prekrsaju .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tako je, izvinite ja ga nisam primetio. Ni u kom slucaju ne treba opravdavati ni ovog koji je snimao niti bilo kog drugog ali oni voze na svoj rizik i po svojoj savesti a gospoda iz SAT-a pokusavaju uticu na sve nas. :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Preteran je naslov videa, ali da je dosta van propisa to stoji. Da li zaposleni u njegovoj firmi prolaze obuku u NAVAK-u?

Kako sad da proda svoj proizvod kad ispada da na njegovima ne funkcionise.

Share this post


Link to post
Share on other sites

U NAVAK-u te ne uce da ne prekoracujes brzinu, vec kako da vladas vozilom u odredjenim situacijama...

Nije ni bitno za celu pricu...

Da je za volanom Mirko, ili sin mu, podrzao bih postavljanje ovog video klipa i pljuvanje po doticnim...

Ovako mislim da je covek ni kriv ni duzan dospeo u medije (mada se ni ne vidi ko je) zato sto je vozio kao 90% ostalih ljudi... I kod ovakvih situacija kada hocete nekog krisom da snimate treba to malo namazanije uraditi... Ovo nabijanje u dupe i jurnjava za covekom uvek moze sutradan ici samo u korist doticnog na sudu... Mozda se uplasio, pomislio da ga neko juri, nesvesno prekoracio brzinu bla, bla, bla...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...