Ticma 660 Posted June 7, 2022 Ja sam u Steam-u kod Dzonija vec 2 auta sredjivao i prilicno je fino uradjeno. Cena je oko 7-8k sa sve motornim prostorom ako se ne varam ali sve zavisi od stanja i velicine automobila. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8046 Posted June 7, 2022 S tim da se zakazuje unapred, ume baš da bude zauzet. Meni je radio keramiku na Tipu i sređivao kožna sedišta na BMWu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 101 Posted June 8, 2022 Pozvacu ga da vidim koliko se ceka. Inace, ispucala mi je koza na naslonu za ruku na vratima, ima li nacin da se reparira ili mora da se menja ceo deo? Bas nisam obracao paznju oko odrzavanja koznih delova enterijera, hocu sad sve lepo da sredim pa da mazem kremama s vremena na vreme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 20240 Posted June 8, 2022 (edited) 1 hour ago, TeaseR said: ispucala mi je koza na naslonu za ruku na vratima, ima li nacin da se reparira Vidi sa nasim drugarom Stevom (TPC volana). Em je entuzijasta, em radi ekstra, em imamo klupski popust: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/83503-tapaciranje-volana-neba Pogledaj i na njegovim profilima po mrezama, video sam da radi reparaciju svega i svacega, delove sedista, naslone za ruku, zasecanje i modifikacije volana... Pa pretpostavljam da mu ni ovo nije neki problem. Radio sam kod njega volan cisto iz zaje*ancije, kada sam video jedan njegov rad. Hirurski precizno je uradio, takodje i kod jos par drugara. Pa cu mu odneti i kozu menjaca da samo provuce takodje sa crvenim koncem (kao sto su volan/kugla menjaca/rucna fabricki). Ljubazan, voljan da se isprica, iznese svoje ideje - svaka preporuka za Stevu sa moje strane: https://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?/topic/37980-presvlačenje-kožom/&do=findComment&comment=1631414 Edited June 8, 2022 by Ivan 1 TeaseR reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13178 Posted June 21, 2022 (edited) @TeaseR Evo ga još jedan "parfem": Edited June 21, 2022 by Ivan Popravljen tag, sredjen format i slika, skinut TT potpis 1 Milutinac reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TeaseR 101 Posted June 21, 2022 Videh i taj, probacu kada potrosim ove, jos 2 komada su mi ostala Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted July 18, 2022 AutoMarket.hr: Profesionalac otkriva tajne hemijskog čišćenja auta! Jura je prvo sam pokušao očistiti auto iznutra, a onda je potražio pomoć profesionalca, koji nam je rado otkrio tajne koje možete i sami iskoristiti. Od običnog usisavača, pa do profesionalnog Karchera za hemijsko čišćenje: 1 DavdoZo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted July 19, 2022 Ja koristim isti ovakav kerher i zadovoljan sam, super odnos cena kvalitet. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misha87 204 Posted February 4, 2023 Drugari, dajte neku preporuku koje sredstvo da uzmem da ocistim enterijer u Puntu, cisto malo da nalickam kola. Neki sprej ili nesto slicno? Gledam opcije po netu, ima ih milion, rekoh, najbolje da upitam da mi neko predlozi sta licno koristi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
The Punisher 8060 Posted February 4, 2023 Usisaš, očistiš nekim šamponom, utrljaš neki oplemenjivač u itison tipa Lenor i ispod sedišta stavi u staru čarapu kristal posip za mačke koji skuplja mirise, pazi samo ako ideš preko grane da izvučeš, da ne budeš sumnjiv Za skupljanje mirisa može i prosušeni soc od kafe ali u nekoj posudici, mala tegla a umesto poklopca gaza ili sl. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13178 Posted February 4, 2023 Žena vlasnica... 700€ naplatio dubinsko https://vm.tiktok.com/ZMYY4f3dA/ https://vm.tiktok.com/ZMYY4AL2B/ 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadej 283 Posted February 4, 2023 Ovo za dlake je možda i moguće ali ovo sa cigaretama...., kao da je namestaljka za veliki broj pregleda, da li je moguće da postoji osoba koja se vozi ovako ?!? 2 zoranzo and neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8046 Posted February 4, 2023 Malo filuju 2 neshaoct and zoranzo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Axic 21958 Posted February 4, 2023 5 hours ago, Misha87 said: Drugari, dajte neku preporuku koje sredstvo da uzmem da ocistim enterijer u Puntu, cisto malo da nalickam kola. Neki sprej ili nesto slicno? Gledam opcije po netu, ima ih milion, rekoh, najbolje da upitam da mi neko predlozi sta licno koristi. Zavisi da li hoces samo plastike ili si planirao i sedista, tapacire,nebo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 13178 Posted February 4, 2023 5 hours ago, Tadej said: Ovo za dlake je možda i moguće ali ovo sa cigaretama...., kao da je namestaljka za veliki broj pregleda, da li je moguće da postoji osoba koja se vozi ovako ?!? Naša knjigovođa. Ni blizu ovoliko opušaka, ali ih ima. 1 nemanja84bg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Misha87 204 Posted February 4, 2023 2 hours ago, Axic said: Zavisi da li hoces samo plastike ili si planirao i sedista, tapacire,nebo. Samo plastiku za pocetak :). Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted February 4, 2023 (edited) zavisi kolio su prljave, vlazna krpa obicno zavrsava posao u vecini slucajeva ali ako hoces necim da istrljas malo onda ima tih sprejeva npr kornjaca ima, sonax je dobar, pitaj u nekoj radnji pa sta ti bude pristupacno po ceni ali to je nesto jeftinije sto ima a da vredi a posle ona detajlerska sredstva su skupa bas i ne isplati se Edited February 4, 2023 by OMP 1 Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted February 28, 2023 Ferrari F40 na detaljnom čišćenju pre nego što je prodat za 2 miliona evra Dovesti Ferrari F40 do savršenstva nije lak zadatak, ali je za one koji znaju da cene legendarni sportski automobil to zaista čin ljubavi. F40 prava je ikona u svetu automobila i mnogi ga smatraju ultimativnim Ferrarijem. Njegova kombinacija sirove snage i napredne tehnologije čini ga pravim remek-delom. Zbog toga, F40 zahteva pažnju i poštovanje, te nije teško shvatiti zašto je omiljen među entuzijastima. YouTube kanal I AM Detailing je imao sreću da je dobio priliku da detaljno očisti primerak iz 1992. godine, pre nego što je stavljen na aukciju u Arizoni, na kojoj je postigao 2.15 miliona dolara (skoro 2 miliona evra). Sa 19.697 kilometara na satu, nije trebalo mnogo da mu se vrati stari sjaj. Specijalisti su započeli s dubokom korekcijom boje, koja je uključivala pažljivo ispitivanje i rešavanje svih nesavršenosti na karoseriji. Ovaj proces je ključan za izvlačenje istinske lepote automobila i obezbeđivanje njegovog najboljeg izgleda. Nakon korekcije boje, prešlo se na unutrašnjost automobila. Veoma su pazili da ispoliraju volan i ručicu menjača. Unutrašnjost modela F40 je dokaz posvećenosti detaljima po kojoj je Ferrari poznat, zato je bilo važno da izgleda kao nova. Da bi automobil bio u vrhunskoj formi, I AM Detailing je takođe izvršio lagano čišćenje suvim ledom. Ovaj postupak je nežan i efikasan način uklanjanja prljavštine sa teško dostupnih delova automobila, a obezbeđuje da svaki centimetar bude besprekoran. Ostatak procesa predstavljen je u videu: Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9704 Posted February 18, 2024 Jedno mesto u automobilu je prljavije od daske javnog WC-a Sigurno ste pogodili: da, volan je najzaraženije mesto u vašem automobilu. Vaš volan na sebi nosi klice koje su vaše ruke donele odakle god vas dan doveo. Čak i ako marljivo usisavate unutrašnjost automobila i vozite ga u autoperionicu, vaš upravljač sigurno neće biti obrisan koliko bi trebalo da bude. 12% ljudi nikada ne čisti automobil Kada je CarRentals.com sproveo anketu na 1.000 vozača u SAD-u, odgovori su pokazali da 32% ljudi čisti svoj automobil samo jednom godišnje. Osim toga, istraživanje je pokazalo da 12% ljudi nikada nije očistilo svoj automobil. To nije dobro jer automobil je sve samo ne čisto mesto. U prosečnom automobilu živi oko 700 različitih vrsta bakterija, što je opasno ako ste neko ko voli da jede u svom automobilu. U istom istraživanju CarRentals je otkrio da prosečni volan ima 629 jedinica bakterija koje stvaraju kolonije po kvadratnom cm, što je prljavije od daske javnog WC-a (172 CFU), ekrana mobilnog telefona (100 CFU) i dugmeta javnog lifta (313 CFU). Držač za čaše na drugom mestu Držač za čaše ne zaostaje puno za upravljačem u smislu prljavštine sa prosekom od 506 CFU po kvadratnom centimetru. Prema CarRentals, sigurnosni pojas je treći najprljaviji, a unutrašnja ručka je četvrta. preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 291 Posted February 19, 2024 Moj auto koji je generalno cist iznutra uvek.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8046 Posted February 19, 2024 Jel prao neko dubinsko kod onih što peru i suše za jedan dan? Zqnima me jel bude stvarno suvo?Sent from my SM-A546E using Tapatalk 1 stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted February 19, 2024 ako ga suse hobotnicom trebalo bi da bude suvo Quote Share this post Link to post Share on other sites
city 829 Posted February 19, 2024 Sada tesko, bar ovde kod mene sto ima njih par, mozda u julu na 35+ ali i tada da ga operu ujutru. Verovatno postoji mogucnost da suse nekim fenovima, lampama ali ne znam kako bi to uticalo na lepak neba, stubova... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nikola 1.6 291 Posted February 19, 2024 To susenje prirodno ti treba 1 dan, perionice pumpaju topao vazduh cevima kroz prozore. e sad dal je suvo ne znam, nisam koristio tu uslugu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 3319 Posted February 19, 2024 (edited) Ja sam u subotu oko 12h oprao jedan enterijer, auto stajao na suncu ostatak dana sa otvorenim vratima (oko 15-16c bila temperatura, na suncu je to dosta vise), uvece oko 20h je bilo suvo na dodir i seo sam da preparkiram auto ali nije bilo 100% suvo, leti kad je visa temperatura bude suvo do mraka potpuno da mozes da vozis.....sa onom masinom za susenje (hobotnicom) mora biti suvo za par sati jer to i jeste smisao iste da sto pre mozes da oteras auto, moj burazer je ima pitacu ga bas za koliko mu osusi. edit. Evo sad pitah burazera, oko 2-3 sata hobotnici treba da potpuno osusi enterijer zavisno od jacine same masine i koliko je nakvaseno Edited February 19, 2024 by OMP 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites