dusman13 68 Posted June 1, 2010 Haha upravu si Bokija, e drustvo bilo je super samo dok sam docekao klopu....A oni koji su bili za mojim stolom znaju da me je covek tri puta pitao sta cu da jedem i tri puta sam mu rekao i opet sam morao da cekam dodatnih "jos 3 minuta"Hahaa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
silver_punto 0 Posted June 1, 2010 da A ja sam čekao samo pomfrit sat i po vremena Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 107 Posted June 1, 2010 Dusmane nemoj da se ljutis na kuvare,belo meso mora da se pece 3 min. duze od cevapa Samo mi zao sto te nisam vodio na indexe,malo nam je ono bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
joca djavo 0 Posted June 1, 2010 Dusmane sledeci put kad dodjes ja cu te posebno voditi na Banjalucki cevap,a posle cemo jesti isto i ostali. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 68 Posted June 2, 2010 Haha, vazi drugari, dogovoreno ChobbyNS i Joco idemo prvo na indexe pa onda na Banjalucki Quote Share this post Link to post Share on other sites
joca djavo 0 Posted June 2, 2010 Sve moze redosled nije bitan samo nemoj da mi ostanes gladan pored nas.Inace nam neces dolaziti! Quote Share this post Link to post Share on other sites