Mijailović P. 3599 Posted March 3, 2011 Majstorskih ruku delo ! Sve pohvale! Quote Share this post Link to post Share on other sites
F.I.A.T. 0 Posted March 3, 2011 Duze svaka cast za ficu,sredio si nema sta.Jel ima mirniji rad sa novim ubrizgavanjem,ide li bolje? Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted March 3, 2011 (edited) Radi kao doxa. Jos da izbacim platine i to je to. Edited March 3, 2011 by Martini Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted March 4, 2011 Ovo je stvarno ekstra!!! Martini,jednom sam te pitao da li je tvoj fica bio isored kasarne banjica u bg-u,a ti si mi rekao da je to od tvog drugara!Imam sliku tog fice i jako je slican tvom! Stvarno ekstra odradjeno.Onaj monopoint je od una koliko mi se cini? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted March 4, 2011 Extra je fica, samo sto bi mu ja stavio 2.0T pozadi i brembo kocnice Quote Share this post Link to post Share on other sites
daniloj 0 Posted March 4, 2011 Svaka ti cast auto je prelep!!!kao sto si napisao a i ja sam pristalica toga da se spolja ne dira nista cisto felne neke koje mu cuce,bez gluposti sa spojlerima!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted March 4, 2011 Ovo je stvarno ekstra!!! Martini,jednom sam te pitao da li je tvoj fica bio isored kasarne banjica u bg-u,a ti si mi rekao da je to od tvog drugara!Imam sliku tog fice i jako je slican tvom! Stvarno ekstra odradjeno.Onaj monopoint je od una koliko mi se cini?Monopoint je od VW Polo, ECU od Una 45, a instalacija od Una 75. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted March 4, 2011 (edited) Taman kad covek pomisli da ne moze bolje a ono iznenadjenje ti bas imas talenta za Abartovanje EFI Fikus ,JTD Voyager I Y-profi grtalica Ima da te otmu ovi iz FAS-a ,da im radis razvoj primenjenih tehnologija Jos da ubacis one SF cajgere u ficu ,pa da bude u full-u Edited March 4, 2011 by mik Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted March 4, 2011 I na tome je radjeno... Komande za grejanje: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted March 4, 2011 svaka cast,kako si uspeo to da povezes i to jos da sljaka! svaka cast! Quote Share this post Link to post Share on other sites
marko.jovanovic 925 Posted June 10, 2012 U prošlu subotu bio sam u šetnji sa ženom i klincem, žena je otišla u Maxi da kupi hladnu vodu da ne skapamo od vrućine, kad vidim na semaforu da jaja sređeni Fića. Potegnem ti ja kameru i snimim to, ali sam tek danas gledao šta sam snimio. Kad ono pogledam bolje, nešto mi poznat Fića.Martini majstore, ne da si pokidao onaj raspali C3, svaka čast PSAko je problem recite da brišem post. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted June 11, 2012 (edited) ahahahah fica sapcani i njihova vozila Najbolji fazon je ova tablica ! Edited June 11, 2012 by Bane23 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted June 11, 2012 :ice: Taj zeleni Fića nije moj, nego mog drugara Laze. Isto je zeleni ali dosta tamnija nijansa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 23 1 Posted June 12, 2012 Jel to onaj sto sam ga ja slikao u bgu,postavio sam sliku par puta ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted October 26, 2015 Kada ima slobodnog vremena (obicno ga nema) nesto se i radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
sErGiO-AR 3 Posted October 27, 2015 Što mi nešto poznata ova boja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted October 28, 2015 Haha, slicna jeste ali nije ona koja mislis. Quote Share this post Link to post Share on other sites