neshaoct 9781 Posted May 11, 2010 ...znamo da počinje za mesec dana, a to sve brzo prođe. Srbija igra prvu utakmicu u svojoj D grupi u nedelju 13.06. u 16:00 sa Ganom. Istog dana u pola devet uveče igraju Nemci i Australija.Derbi sa Nemcima će nam biti druga utakmica u grupi, petak 18.06. u 13:30, dok poslednju utakmicu u grupi igramo u sredu 23.06. od pola devet uveče sa Australijom.Vreme odigravanja utakmica je po našoj vremenskoj zoni...Grupa D se ukršta u drugoj fazi sa grupom C u kojoj se nalaze Engleska, Slovenija, USA i Alžir.1D igra sa 2C, odnosno drugi iz naše grupe igra sa pobednikom C grupe. Poželimo da se Englezi (1C) i Nemci (2D) susretnu već u toj fazi. Bio bi to dobar meč... U ovoj temi ćemo pisati svoja nadanja, očekivanja, komentare pre i posle utakmica...pljuvaćemo po sudiji ako nas pokrade... http://www.fifa.com/worldcup/ Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 608 Posted May 11, 2010 Srbija do titule Ovo nam je najozbiljnija reprezentacija u zadnjih 20-30 godina Uz Antaru kao trenera,mozemo daleko da doguramo Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted May 12, 2010 O neso, nisam zao da tvoja grupica gleda fudbal :geek: Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted May 12, 2010 Naravno da pratim...ne navijam ja za tamo neke gejlije:Uostalom:22. april 2010.U saopštenju organizacije se navodi da bi svi gej-lezbejski ljubitelji fudbala svojim novčanim donacijama trebalo pomognu rad i ciljeve Fondacije FK "Crvena zvezda". Članovi organizacije su takođe pozvali sve organizatore gej-lezbejskih žurki i vlasnike gej-lezbejskih kafića i klubova u Beogradu da deo zarade uplate Fondaciji FK "Crvena zvezda".--------------------Tako da Čeliću...pohitaj da pomogneš svojima...svojoj grupici... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 6346 Posted May 12, 2010 Gledam danas taj Anticev preliminarni spisak, i napad - mnogo mi to slabo, Zigic, Pantelic, Mrdja, Lekic i povredjeni Lazovic...Zigic, izes igraca koji se bazira samo na skok igri, moze da prodje protiv Rumuna, Litvanaca, ali ipak na svetskom se nalaze neke mnogo ozbiljnije ekipe... Mrdja jeste u formi, ali to je ipak nase prvenstvo, dobar igrac, ali ne moze on nositi napad reprezentacije, Lazovic povredjen, Pantelic - tu i tamo, Lekic... Ja uopste nisam neki optimista sto se tice naseg uspeha na svetskom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted May 12, 2010 Za pocetak je dosta da nas niko ne naduva 5-6:0, kao na proslom...A za posle cemo lako... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 608 Posted May 12, 2010 Napad nam je ocajan-to stoji Ali zato imamo mnogo dobru odbranu i dobre veznjake Spicevi i ne treba nesto posebno da znaju,njihovo je samo da se nameste i da ih lopta pogodi u nogu Znace Ziga i Pantelic toliko Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30578 Posted May 12, 2010 Imamo dobre ofanzivne srednjake koji mogu da daju go (Jovanovic, Krasic, pa sto da ne, i jedan Gojko Kacar) tako da nije hendikep toliko napad. Samo da se ne povrede Zigic i "srce na teren" Pantelic, bice sve ok. Inace Mrdju i Lekica ne bih zvao, kvaliet prvog je diskutabilan, ovaj drugi je totalno van forme a i da jeste u formi nije za veliko takmicenje. Do pre godinu dana je igrao po livadama.Samo za Nesu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted May 12, 2010 woodoo me je preduhitrio copy/paste radionica je neumorna, a kreativnost - 0 bodova!Podsetite me čiji su se navijači hvalili da je jedan od njih "vodio ljubav" sa vođom splitske Torcide?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
sasa_vu 0 Posted May 12, 2010 Kako je krenulo sa pricom, na sledecem okupljanju ce biti deo kola na severnom a deo na juznom delu parkinga.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted May 12, 2010 Jovanović, Krasić su i do sada davali dosta golova...plus klasična dva špica od kojih Pantelić mesecima nije dao gol u reprezentaciji...ali se to nije osetilo po rezultatima, jer su momci iz sredine dali dosta golova...plus je svaki prekid, korner, šansa za Vidića i Ivanovića da glavom zabiju...tako da se ipak ne bih previše bojao oko toga ko će dati gol ako se ukaže šansa... -------------------------Ako ste mislili da se Љ piše ovako na ćirilici...еvo kako gejlije to pišu na svojm transparentu na poslednjem derbiju: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30578 Posted May 12, 2010 Copy varvari, paste grobari. Kopiraju k'o kinezi. Kad bi od njih svako uzeo svoje ostale bi im samo stolice, a mozda ni to. http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2010&mm=05&dd=10&nav_id=430160 Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted May 13, 2010 Kad si bio dete malo, komsija te NESO silovao, jasno je ko dan, volis partizan.... i komsiju :D A zasto offujete. neso ti si prvi koji je uneo off u ovu temu, ali ovo je off deo pa se ne izvali. L&M...Izgubili smo Jankovica pa onda mora da dobijemo pojacanje u vidu Danka debilka(koji se povredio).Spisak izgeda ovako....Golmani: Vladimir Stojković (Vigan), Željko Brkić (Vojvodina), Bojan Isailović (Zaglebje), Anđelko Đuričić (Leirija).Odbrambeni fudbaleri: Branislav Ivanović (Čelsi), Antonio Rukavina (Minhen 1860), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Aleksandar Luković (Udineze), Jagoš Vuković (PSV Ajndhoven), Ivan Obradović (Saragosa), Aleksandar Kolarov (Lacio), Slobodan Rajković (Tvente).Fudbaleri sredine terena: Dejan Stanković (Inter), Gojko Kačar (Herta), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Partizan), Miloš Krasić (CSKA Moskva), Zoran Tošić (Keln), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Milan Jovanović (Standard Lijež), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Tomić (Partizan).Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Marko Pantelić (Ajaks), Danko Lazović (Zenit), Dejan Lekić (Crvena zvezda), Miralem Sulejmani (Ajaks), Dragan Mrđa (Vojvodina).RADOSAV PETROVIC, NEMANJA TOMIC?????I posle nemojte reci da gospodin Tole Govno Karadzic dobro i posteno vodi FSS ne forsirajuci partizan i njegove igrace. Bolje da je na pocetku sezone rekao da ce GLODARI da osvoje titulu da se ne umaraju ostali...Cime su ova dva drveta zasluzila da se pojavena spisku za reprezentaciju??? Pa isto kao i Dusan Petkovic 2006.Ipak zelja pojediaca da se njihovi pueni (ili sincici) dobro prodaju je veca od "patriotizma" i samo iz ovog razloga zelim da se ponovi NEMACKA 2006. Iako nije konacan spisak, ne verujem da c ovi... sta god da su proci u uzu selekciju jer ce neko od FUDBLERA morati da se sagne pred KARADZICEM I OSTALIM GLODARSKO ZECEVICKIM POLTRONIMA.I na kraju s morapostaviti pitanje, zasto od Petka pa na dalje(setite se djukica koji nije HTEO da zove zvezdine igrace) retko koji KVALITETAN igrc iz zvezde ne MOZE da igra za reprezentaciju a srednje zalosni GLODARI se pojavljuju na smenu, sako po 2-3 utakmice. Ovo vam ne pricam kao navijac zvezde nego kao obican covek iako moze izgledati da sam pristrasan, nego sam popizdeo.Nije stvar o zvezdi... nego o kvalitetu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted May 13, 2010 Bilo je dosta iznenađenja sa širim spiskovima za SP...Brazil će igrati u Africi bez Ronaldinja, Francuska bez Patrika Vijere a biće tu Tijeri Anri koji je u Barsi ove godine igrao na kašikicu, Holandija bez Ruda van Nistelroja, Argentina bez Esteban Kambijasa i Havijer Zanetija, iako obojica igraju dobro u Interu i ušli su i finale LŠ...I Čeliću...batali te priče. Lomić, koji je jedan od najboljih igrača Partizana ove godine, eto takođe nije pozvan, iako je ranije bio deo reprezentacije.Dejan Lekić koji je pozvan, nije dao gol u Zvezdi koliko dugo....- od novembra 2009. do kraja marta ove godine. I, opet je pozvan, iako je do pre godinu dana igrao po nekim livadama u trećoj ligi Srbije. Ali, eto ga na širem spisku... Bar za Antića treba da se ćuti i ne osporava njegov izbor...nije on tamo neki Petković, Santrač ili njemu slični... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted May 14, 2010 Vidi ti Nesu on prati fudbal, e ja mislio da covek ne zna ni kako se zove najtrofejniji klub u fudbalu u zemlji, tj. onaj koji je osvojio nesto sto se sad zove LS, bravo Neso bas si me iznenadio, pozitivno po prvi put a i ovi tvoji su uz nas bas nas briga daju pare a vama kriminalci daju pare ovi su bar posteni Salu na stranu, mislim da se ovog put necemo toliko obrukati kao u Nemackoj, zapravo skoro sam 100% siguran da necemo, a sad dokle cemo da odemo i kako to je za diskusiju ali da kazem jeste da je covek dete Partizana ali ima znanje i svaka mu cast mislim na gospodina Antica strucnjak prve kalse to znaju svi koji poznju fudbal i prate Spansku primeru, BTW ostavite Zigica na miru covek je bolji od mnogih a koliko je puta samo on nas spasio to ocigledno zaboravljaju svi pogotovu ovi sto navijaju za one ruzne boje koji podsecaju na televizore sto ja nisam gledao Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted May 14, 2010 Bilo je dosta iznenađenja sa širim spiskovima za SP...Brazil će igrati u Africi bez Ronaldinja, Francuska bez Patrika Vijere a biće tu Tijeri Anri koji je u Barsi ove godine igrao na kašikicu, Holandija bez Ruda van Nistelroja, Argentina bez Esteban Kambijasa i Havijer Zanetija, iako obojica igraju dobro u Interu i ušli su i finale LŠ...I Čeliću...batali te priče. Lomić, koji je jedan od najboljih igrača Partizana ove godine, eto takođe nije pozvan, iako je ranije bio deo reprezentacije.Dejan Lekić koji je pozvan, nije dao gol u Zvezdi koliko dugo....- od novembra 2009. do kraja marta ove godine. I, opet je pozvan, iako je do pre godinu dana igrao po nekim livadama u trećoj ligi Srbije. Ali, eto ga na širem spisku... Bar za Antića treba da se ćuti i ne osporava njegov izbor...nije on tamo neki Petković, Santrač ili njemu slični... Neso da si malo vpazljivije citao video bi da nije problem u zvezdi ili nekom tamo, Lomic nije na spisku jer je vec igrao u reprezentaciji i nema potrebe da ga zovu za sp, dok ova dva debila ako se prodaju u CV(Curiculumvitae) treba da im stoji i da su igrli za reprezentaciju bar u prosirenom spisku... zato i nema ni Lomica ni Ninkova ni Baste(koji je zasluzio da bude pozvan) ni Ramba Petkovica a ni mnogih drugih.Vecina ovih sto ne idu na SP a navedeni su gore su matore konjine koji sustaiji i od samih selektora, ko ne igrali su u istoj generaiji.... Daj bre svi oni imaju mnogo boljih igraca na tim pozicijama pa se ne boje ko mi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted May 14, 2010 E Celicu upravu si... Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted May 14, 2010 E, kad neko krene da pominje Ramba Petkovića...kao i on je trebao da bude na spisku za SP 2010...a, čovek ima 38 godina, onda stvarno nema šta dalje da se priča... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 608 Posted May 14, 2010 Mislim da su Ramba i pitali da igra,ali je on odbio Samo da stave Djuricica na gol umesto Stojkovica i necemo se brukati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30578 Posted May 14, 2010 Trebao je da zove Bojana JorgačevićaMene forma Stojkovica najvise plasi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted May 14, 2010 HAHA IMA 27 GODINA lik koji je 82. godiste :D Jorgu znam 22, 23 godine i dobar je decko, al brate ispade da je mladji od mene Dobar golman i na njega sam mislio kad sam napisao i mnogi drugi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted May 14, 2010 Reprezentacija Nemacke podize pobednicki pehar...! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30578 Posted May 17, 2010 Veoma tesko, posto je i zvanicno objavljeno da Balak ne igra na SP-u. Ne radujem se tudjoj nesreci, ali dok jednom ne smrkne tesko ce drugom da svane. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole 2 Posted May 17, 2010 Od 1974 pa nadalje (možda i pre, al ne držim u glavi), kada prvenstvo nije održano u Europi osvajali su ga Brazil i Argentina.Kada je u Evropi Nemačka, Italija (Francuska kao domaćin).Tipujem na Brazil, džaba Španci stoje najbolje u kladionicama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chela 2 Posted May 19, 2010 Imam dojavu... svetsko prvenstvo osvaja Severna Koreja I 2 dana posle toga gase nuklearne reaktore, skidaju im se sankcije i ujedinjuju se sa Juznom Korejom Quote Share this post Link to post Share on other sites