MS PK 4984 Posted April 30, 2020 Ajd da probamo ovako Послато са SM-J330F помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Decak Iz Vode 56 Posted April 6 Iscitah temu,ali nije zgoreg pitati za preporuku za letnje (tekstilne) patosnice za Grande Punto. Vidim da nekoliko forumasa spominje Gledring. Bitno mi je da mi ne usmrde auto i da sa donje strane imaju ili neki chichak ili neku gumu koja lepo prijanja da mi ne bi letela okolo pod nogama. @Milutinacjesi li pazario one sa KP i kako si zadovoljan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 2203 Posted April 6 Kod ovog lika iz Subotice, korektne su, fabrički kroj, meni su na Scenicu dobro legle - imaju fiksatore! https://m.kupujemprodajem.com/automobili-oprema/patosnice-presvlake-i-tapacirung/patosnice-tepih-za-renault-scenic-mk3/oglas/68922233#mhs0-1617734789583 Ovo je link za Scenica, a ti vidi za GP! 1 Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 9060 Posted April 6 Rekao bih da taj lik uzima od ovih, a koji inače imaju proizvodnju: https://www.carline.rs/index.php/sr/proizvodi/tepih-patosnice/original-lux-srp-detail Može da se bira boja, sa ili bez natpisa, sa ili bez ove gume... Sent from my SM-G770F using Tapatalk 1 Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 2203 Posted April 7 Jok, drugi je kroj i carline su kruće. Gledao sam carline u Kit komercu, ali mi nije odgovarao kroj, fiksatore su bili na pogrešnim mestima, a suvozačka je bila prevelika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Milutinac 4461 Posted April 7 15 hours ago, Decak Iz Vode said: @Milutinacjesi li pazario one sa KP i kako si zadovoljan? Ou, davno je to bilo, gledam o cemu se radi - 2019. godina nisam nisam, ostao sam na gledring gumenim bas za brava ukrojenim, i skroz mi odgovaraju...za sada bez tekstilnih 1 Decak Iz Vode reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 2203 Posted April 7 Ove "Somborske" reče @horvat da je i on uzimao! Ivan je pominjao na mojoj temi neke kvalitetnije, za nijansu skuplje, ali nisu imali za Rešoa... Jedina mana ovih je što je nazad jedna ogromna patosnice "izjedna", pa je nepraktično kod usisavanja! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 6962 Posted April 7 3 hours ago, bane1321 said: Ivan je pominjao na mojoj temi neke kvalitetnije, za nijansu skuplje, ali nisu imali za Rešoa "Carrera" patosnice, imam ih vec 3 godine. Oko 30 evrica je bio komplet za Sporta, radnja je na ulasku u Omladinskih brigada sa autoputa. Korektne su, takodje sa fiksatorima, zamerke bez, drzU se . Ako nekome bude koristio info: http://auto-patosnice.rs/patosnice-kadice-tepih-carrera Quote Share this post Link to post Share on other sites
totti 9060 Posted April 7 Nije valjda da se razlikuju za običan Bravo i Bravo Sport? Sent from my SM-G770F using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 1939 Posted April 7 Na budži imaju ne-tipske ali prilično dobre, već 3 godine ih koristim. Domaća radinost Ina patosnice, gumene, duboke. Bez zamerke. Oko 2200 mislim da sam ih platio. Letnje ni nemam a ni ne trebaju mi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 6962 Posted April 7 1 hour ago, totti said: Nije valjda da se razlikuju za običan Bravo i Bravo Sport? Zavisi kako hoces da budu opsivene . Model kao model je isti. Quote Share this post Link to post Share on other sites