moron 2971 Posted January 9 Sve u svemu, "pameti tu nema", sve na kraju izgleda kao da najviše zavisi od sreće ... Nisam na dizelima nikada menjao ni plivajuće, ni korpe, ni lamele ( jedan od njih je u rukama novog vlasnika, sa oko 250 hiljada km i nagoveštaja problema nema ), ali, jednom sa menjao komplet set kvačila na Vitari 1,6 mk1. I mislim da me "Suzuki majstor" u Kaludjerici ( koji je i obezbedio navodni "originalni set" ) uradio kao magarca, jer su se posle zamene počele javljati sitne vibracije pri brzinama od oko 90-100 km/h ( na većim brzinama prestane ). Ja mu reklamirao i on mi je zamenuo samo lamelu, ali je problem ostao. Čovek me ubedjivao da je najpre problem do balansiranosti guma ( nije bio ), kao i do kardanskih krsteva ( nije bio ). Kako sam ja posle "skontao", uvalio mi je lamelu od lade nive, jer je imala isto srce i promer... 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 198 Posted January 9 4 hours ago, Axic said: @milan-jtd valjda nije cena za nov plivajući kao što je nekad bila pogotovo za polovnjake stare 10-ak godina pa da si pribego polovnom. A znaš kako, nije mi tada bila mala razlika, na celom setu sa drukom i plivajući, I sa rukama majstora uštedeo sam preko 200 evra. I to cu sada da platim sa kamatom... Plus plaćam dva puta skidanje menjača... Tako da nema tu mnogo filozofije, imaš auto, plati normalno održavanje ili ga prodaj... Mene ubedili da su remontovan dobri, ali iz mog primera nije tako. Cenim da cu sada ostaviti ovaj postojeći set, I zameniti samo plivajući. Jer auto je star 18 godina, polovinu vrednosti mu ulažem u kvačilo, i to radim samo zato što ne troši ulje ni malo, I nema tackicu korozije 1 Axic reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 198 Posted January 9 Bio sam kod majstora, cene užas... Za skidanje menjača 130 evra... Najjeftinije što sam našao Luk plivajući ceo set 52 000 din... Lepota... Jel ima neko iskustva sa Westlake proizvođačem kvacila? Kao novi su i probijaju se na naše tržište, cena 26 000 za fiksni set Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 198 Posted January 11 (edited) Biće na kraju Luk set, kompletan... Jel znate ljudi nekog poštenog majstora za zamenu kvacila? Vidikovac i okolina.. Edited January 11 by milan-jtd Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 198 Posted January 13 Danas mi ženi rodjendan I kupio sam joj poklon Zamena u ponedeljak... Ruke 100 evra. 4 2 dach@, Martin, Axic and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mijailović P. 2968 Posted January 13 (edited) Kakav žentlemen. Edited January 13 by Mijailović P. 1 2 djomla, Reacher Gilt and milan-jtd reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkovicN 26 Posted Friday at 10:06 AM Procitao sam sve, dajte jos informacija 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
milan-jtd 198 Posted Friday at 08:02 PM Reparirani su mi posle 5000 već lupkali, ovaj ni da šušne... Eto toliko od mene... 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6829 Posted Friday at 08:10 PM I ovaj je verovatno repariran Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 werp690 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites