230 0 Posted May 2, 2010 Alfa 155 i Lybra su dobile pojačanje kojim će se boriti sa gradskim gužvama i manjkom mesta za parkiranje.Punto je 2000. godište, 1.2 8v, ELX, sa par sitnica koje je potrebno doraditi (centaralni otvori za ventilaciju, izgledaju ok, ali ne mogu se usmeriti, mislim da ću morati da menjam , plastika oko cd plejera ne naleže baš u milimetar , ručica menjača škripucka , par ogrebotina na kaseti ispred suvozača , par ogrebotina na limariji, i loše zadnje gume, za razliku od prednjih koje su nove).Ostalo je sve OK, malo se problem navići pri parkiranju u rikverc da se auto sme primicati sve dok zadnji prozor skoro ne dodirne prepreku Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted May 2, 2010 Čućeš kada udariš u tvrdo... Ti treba da se javiš Fiatu...da ti daju neku plaketu... Kažu da je 16v osetljiviji od ovakvog 8v...pa jeste da ima manje snage, ali neće odmah izbacivati greške ukoliko nisu perfektne svećice, kablovi... Quote Share this post Link to post Share on other sites
230 0 Posted May 2, 2010 Za po gradu, više mu snage i ne treba, a za dalje imam ove sa malo jačom ergelom, a Alfa ima i plin... Jedino što sam se skroz odvikao od auta bez klime, sad je prva stvar kad uđem pravljenje promaje, pa onda sve ostalo A ovo za Fiat, i meni je na um palo, mislim da bi stvarno bio red. Quote Share this post Link to post Share on other sites