Jump to content
FAS Goran
chikavili

Fiat Punto mk.2 - miris benzina/dizela

Recommended Posts

E pa ovako, našao sam u čemu je stvar. Digao sam zadnje sedište, došao do pumpe i imao šta i da vidim, benzina koliko hoćeš. Ona plastika skroz na vrhu je nekako popustila, da l' od pritiska ili čega već i to toliko da se bukvalno ni ne vidi ta "pukotina". Kad sam sa majstorom (čitaj rođakom) očistio malo krpom to oko pumpe i ustanovio na kom delu curi, odlučili smo da probamo da zalepimo to nekim lepkom, sad mi stao mozak on reče na V neki lepak ili nešto poput toga sad da ga j. Uglavnom sačekali smo nekih sat, sat i po, možda i dva, upalio sam ga posle i nismo videli da pušta, olakšanje. Medjutim danas opet osetim benzin dok sam se vozio i već počinjem da sumnjam da je operacija neuspešna ali nisam siguran jer nisam stigao da proverim. Da kažemo da je lepak popustio, šta predlažete, čime sada da probam da zakrpim i da li uopšte vredi krpiti, ili da se ipak menja pumpa, al nekako mi je krivo da zbog te gluposti menjam pumpu koja je ok, koliko sam video BOSCH je proizvođač, i stvarno bih želeo da zaobiđem zamenu ukoliko je to moguće. Hvala unapred. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nazalost, nisi prvi kome se to desilo. I sta god budes radio, ne gine ti zamena pumpe koja kosta oko 14.000din u Bosch-u

Share this post


Link to post
Share on other sites

E baš bezveze onda, vidim da ima polovnjaka i za do 30-40 evra, makar da vidim da što jeftinije prodjem, ali pre toga da probam sa krpljenjem još koji put. Hvala ti na pomoći svakako. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...