darkman14 6626 Posted June 8 @knezevic76Nešto mi je u glavi da u Kamenici ima ili je imao neko al i kad je meni trebalo išao sam kod Gorana. Možda @ChobbyNS ili @Milutinac znaju nekog, al opet znam da odavde ljudi isto idu za BG zbog toga 2 ChobbyNS and knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
ChobbyNS 543 Posted June 9 Ne znam nažalost nikog iz NS ko bi se prihvatio toga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
boole 23 Posted June 9 @knezevic76 sta tacno treba da se popravi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8766 Posted June 9 Spojnica izmedju motorića i klapne , ne prebacuje duvanje na sredinu. Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
boole 23 Posted June 9 znam coveka koji to radi, ali nemam pojma da li trenutno hoce da se zanima sa time...pitacu ga sutra pa se javljam Quote Share this post Link to post Share on other sites
boole 23 Posted June 10 @knezevic76 trenutno ne moze, tek za 2-3 nedelje. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 8766 Posted June 10 [mention=15344]knezevic76[/mention] trenutno ne moze, tek za 2-3 nedelje. Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk Pošalji mi kontakt u PM , ako može, pa da prosledim drugaru, nek oni prave kombinacije, tebi svakako veliko hvala.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 boole reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
miloslosmi 0 Posted June 25 Pozdrav. Standardan problem sa klimom, leva greje desna hladi. Našao sam motoric, ali ne mogu da nadjem belu osovinicu. Da li zna neko gde mogu da porucim? BogunoVic? Ili ima još negde? https://ibb.co/x8SCHb1K Quote Share this post Link to post Share on other sites
sibonios 44 Posted June 25 (edited) Dok ne nadjes, skini motoric mesaca i rucno prebaci klapnu za hladjenje. Fiksiraj gumicom npr, pa kada nadjes adapter menjaj. Edited June 25 by sibonios Quote Share this post Link to post Share on other sites
miloslosmi 0 Posted June 25 Ma auto je kod majstora već 3 dana. Nisam se usudio da ja popravljam. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6626 Posted June 25 @miloslosmi kako im je cena otisla u visine (nesto oko 50 eur je set kod nas), pre bih gledao da mi neko odstampa sa 3d stampacem https://www.thingiverse.com/thing:3488881 1 knezevic76 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
sibonios 44 Posted June 30 On 6/25/2025 at 7:08 PM, darkman14 said: @miloslosmi kako im je cena otisla u visine (nesto oko 50 eur je set kod nas), pre bih gledao da mi neko odstampa sa 3d stampacem https://www.thingiverse.com/thing:3488881 Stampao sam ja ranije, ali su sile na adapterima dosta velike, pa su svi komadi popucali. Kupio sam kod Bogunovica odavno i ti originalni su liveni od veoma cvrste plastike. Moze da se pokusa, samo da se nadje adekvatan filament. 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nslemi 2 Posted July 2 Imam ja jednu plastiku viska jer sam kupio bez potrebe.Pre godinu i po sam menjao tu plastikicu i radilo sve ok dok nisu ove vrucine pocele.Onda opet stara prica desno hladi levo greje.Rastavim sve plastika citava?! Dijagnostika kaze code B1904 i B1901 (gornji mesac nebitan u ovome svemu).Pustim kalibraciju motorica putem dijagnostike i kad dodje do tog donjeg izbaci gresku mada se on okrece.Juce kupim polovan motoric (mada sam ovaj stari pokusao da popravi kao sto ima mnogo primera na YT i dobio drugacije vrednosti na unimeru) i opet kaze da ima neku gresku mada i njega vrti kao i stari. Mislim da ce dobiti vezicu na tu klapnu ,katastrofa. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nslemi 2 Posted July 3 22 hours ago, nslemi said: Imam ja jednu plastiku viska jer sam kupio bez potrebe.Pre godinu i po sam menjao tu plastikicu i radilo sve ok dok nisu ove vrucine pocele.Onda opet stara prica desno hladi levo greje.Rastavim sve plastika citava?! Dijagnostika kaze code B1904 i B1901 (gornji mesac nebitan u ovome svemu).Pustim kalibraciju motorica putem dijagnostike i kad dodje do tog donjeg izbaci gresku mada se on okrece.Juce kupim polovan motoric (mada sam ovaj stari pokusao da popravi kao sto ima mnogo primera na YT i dobio drugacije vrednosti na unimeru) i opet kaze da ima neku gresku mada i njega vrti kao i stari. Mislim da ce dobiti vezicu na tu klapnu ,katastrofa. Namestio drugi polovan motoric i sada zatvara klapnu i radi kako treba.I dalje je prisutna greska ali neka je.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cowboy 18 Posted July 3 1 hour ago, nslemi said: Namestio drugi polovan motoric i sada zatvara klapnu i radi kako treba.I dalje je prisutna greska ali neka je.. Jesi li obrisao grešku i uradio samoucenje (Self-loading) klime putem dijagnostike. To bi trebalo uraditi svaki put kad se radi neki popravak na klimi a pogotovo kad je zamjena motorića u pitanju. 2 Ivan and darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
nslemi 2 Posted July 6 On 7/3/2025 at 8:53 AM, Cowboy said: Jesi li obrisao grešku i uradio samoucenje (Self-loading) klime putem dijagnostike. To bi trebalo uraditi svaki put kad se radi neki popravak na klimi a pogotovo kad je zamjena motorića u pitanju. Da ,preko dijagnostike uradio. Quote Share this post Link to post Share on other sites