Jump to content
FAS Goran
v.alek

Farbanje kožnih sedišta, tapacirunga?

Recommended Posts

Jel zna neko nekog dobrog auto tapetara koj radi farbanje koznih sedista? Cuo sam da je to dobar fazon kad koza izgubi boju a nije ostecena inace sva koza(jakne,sedista) se farba..pa ako ima neko iskustva i nekog ko to provereno radi..pa sad da ne bi radio tapaciranje u eko kozu ili slicno(sto je mnogo skupo)...

p.s. cuo sam da postoji neki lik na zelenjaku sto to radi super..ali niko ne zna da mi kaze gde i kako?

hvala i pozz ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa jel imas neki njegov broj telefona ili...kako da ga nadjem..pozovem pitam...meni su bas danas rekli u perionici gde perem auto za tog lika..da je poznat i da su neki radili sedista kod njega i da je super odradio(pogotovo jedan lik sa bmw kom je super uradio bela sedista!)

Share this post


Link to post
Share on other sites

e pa ljudi jel zna na kraju neko tog lika sa zelenjaka? ili nekog drugog ko to provereno dobro radi?.....neka iskustva i tako...???

Share this post


Link to post
Share on other sites
rolleyes.gifsačekaj malko, neko će da ti se javi. ne očekuj da ćeš na pitanje koje si postavio juče u 5 po podne da danas dobiješ odgovor!. To su specifični i retki zahvati - ne radi se svaki dan. Ja jurim šuc pleh godinu dana i još mi niko ne reče gde je video- a znaju svi da ga nemam. Javiće se neko sigurno. Jesi probao preko yellow pages-a? Google i to?thumbup.gif Edited by Damjanović

Share this post


Link to post
Share on other sites

Radim presvlacnje sjedista na svom Sportingu a boja tapacirunga(ona plava) mi se nikako ne slaze pa me zanima da li je neko radio,ili mozda zna sa cime mogu da ofarbam tapacirunge u crnu boju…mora biti neka boja za tkanine

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam šta je ovaj piskavi drlja pričao 13min pošto ne mogu ni na MUTE da ga gledam duže od par sekundi, ali ovakav zahvat se ne radi na licu mesta, ne radi se napolju i ne radi se po kiši. Pogotovo ne za "100-150eur".  Šta je problem profesionalcima da skinu sedišta i sve urade kako dolikuje?!?

 

Ovo farbanje možete, i preporučujem, sami da uradite, samo napravite boju i pedantno pratite uputstva/instrukcije/logiku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...