obelix 1 Posted June 10, 2009 šteta što neidu ove naše mašine na D2, ili još bolje na vazduh dok je on još uvek za dž !!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 10, 2009 Ranije, naspem 500rsd odem do Banovog brda, napravim krug po centru, vratim se kući i imam za još 20ak km po gradu da se vozim... juče krenem za BG, naspem 500rsd, odem do Vukovog spomenika i nazad i nemam više ni za 5km Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted June 10, 2009 (edited) uhm.....ja sam do sad punio na EKO pumpi, i tamo ima odvojeno D2 i ED, i ja uvek sipam ED, ali je tamo cena sad 88.38 ako se ne varam (????) sto znaci da oni prodaju D2 kao ED???EDIT: moja greska, sad vidim na jednom starom racunu da je litar bio 92,4 u maju. Edited June 10, 2009 by MarkoJTD Quote Share this post Link to post Share on other sites
Henry 0 Posted June 10, 2009 Pre 10ak dana sam bio u Bosni (tacnije Republici Srpskoj) i tamo je cena bila oko 75din za bezolovni. Doduse i kod njih je poskupelo u medjuvremenu ali nesto zaista sitno.Sada sam pokusao da stavim na papir da li bi mi se isplatilo da jednom mesecno odem do granice da sipam tamo. Ako se ne varam, posto sipam za oko 50e mesecno, doslo bi mi tacno na isto da li sipam u Bgu ili jos odem nekih 250km do grane i nazad i sipam tamo. Racunao sam da idem okolnim putem a ne auto putem do Kuzmina (cisto da ne platim ni lopovsku putarinu).E sad - 2 zakljucka:1) za iste pare covek u Bosni predje oko 250km vise (na mom primeru makar)2) ne isplati se jer dodje na isto, ali toliko mi je muka od ovog lopovluka da mislim da cu da nadjem par istomisljenika i odem jednom mesecno do granice cisto da ni dinara ne dam ovim lopovima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 10, 2009 Ili da recimo poneseš dva kanistera po 20l pa imaš goriva i za sledeći mesec )) Meni lično odgovara Bijeljina jer ja često tamo idem pa mi taman put do tamo dođe džabe )) Quote Share this post Link to post Share on other sites
MarkoJTD 1 Posted June 10, 2009 ja sam jos cuo da na par mesta u rs/bih toce gorivo visoke oktanske vrednosti i da neki ljudi sa bezobraznim masinama idu tamo na tocenje...obecana zemlja Quote Share this post Link to post Share on other sites
Punto Abarth 18 Posted June 10, 2009 u prevodu, "jebeš zemlju koja Bosne nema" Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted June 11, 2009 xaxaxa, bas tako, tamo izgleda nema ovolikih lopova kao kod nas, da je bar neki benzin nego najgori u Jevropi a najskuplji, odoh ja u BiH Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted June 19, 2009 (edited) I? Jel bolje što je NIS poklonjen Rusima? Ne samo da im je poklonjen NIS nego i monopol na tržištu! Edited June 19, 2009 by TOGO Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 19, 2009 Taj monopol se ukida od sledeće godine Quote Share this post Link to post Share on other sites
dusman13 80 Posted June 19, 2009 Togo, mislis da bi pod AUS bilo bolje ne bilo bi gore veruj mi, a i nije poklonjeno nego prodato 51% akcija... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markedjani 0 Posted June 19, 2009 Polako drugari... sledeće godine će da bude konkurencije... samim tim dosta jeftinije gorivo.Mislim šta reći kad je u zemlji pored nas benzin 72 din Pa da bude 80 i kusur dinara pa opet lepo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted June 19, 2009 ja bih bio srecan da euro dizel opet bude 58, pa i 68 dinara, kad je bila ta cena rezervoar mi je uvek bio pun! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted June 19, 2009 Sa ovim akcizama tesko da ce biti jeftinije gorivo pa cak i da se ukine monopol, odnosno dozvoli uvoz svih derivata a ne samo ED-a. I mislim da je sa Rusima postignut dogovor da se monopol ukine od januara, ali 2011 godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted June 20, 2009 ajoooj ajmo svi u bosnu tocit gorivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dovla 9 Posted June 20, 2009 Ja sam prošlog vikenda išao u Bijeljinu i put (gorivo + putarina) me je izašao džabe. Da sam poneo kantu od 20l bio bih dobar ~3000rsd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted June 20, 2009 @dovlaminimum, jos kad vozis rezervoar ti se sam puni, pa moras da stajes na pumpu da istochish @allaj skupimo kintu za jednu cisternu u makedoniji ili bosni... Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted June 22, 2009 Meni jos Bosna blizu, razmisljam da pocnem tamo da izlazim vikendom i taman da tocim gorivo usput. Da spojim lepo i korisno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted June 23, 2009 opet poskupljuje za 3-4 dinara, od subote... dokle?„Evro dizel“ „skočio“ je od januara za rekordnih 43,2 dinara, odnosno sa 58,2 dinara koliko je bio početkom godine na ovonedeljni prognozirani 101 dinar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nidza 634 Posted June 23, 2009 Horor, na putu smo da imamo najskuplji zeldi u Europi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted June 23, 2009 Ulazite pare u bicikle... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markedjani 0 Posted June 23, 2009 Jeb'ga... dok budemo ćutali i trpeli oni će podizati cene Quote Share this post Link to post Share on other sites
Manfred 2 Posted June 23, 2009 hahaha kupujem bicikle svih dimenzija, ispravne ili neispravne, dobro placam this time next year we'll be milionaires Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markedjani 0 Posted June 23, 2009 This time next year we'll be driving Yugo 45 with zavrnutim Voltran plinom :lol: Quote Share this post Link to post Share on other sites