neshaoct 9777 Posted March 22, 2010 Da alkohol i automobili ne idu zajedno još jednom je potvrdio engleski biznismen koji se napio kao "majka" i pritom zagubio 150.000 eura vredan Lamborghini.35-godišnji Glenn Knowles i njegov prijatelj Richard Mant zajednički su posedovali Lamborghini, a nedavno su obojica završili na optuženičkoj klupi jer su prema optužnici pokušali da prevare osiguravajuću kuću.Knowles je poslednji vozio auto, napio se kao "majka" i zaboravio gde ga je parkirao, a Lambo nikada nije pronađen iako ima ugrađen sistem praćenja. Nakon šest dana suđenja obojica su oslobođeni optužbi, a zanimljivo je da engleskom biznismenu ovo nije prvi takav slučaj.Naime, jednom prilikom se takođe "ubio" od alkohola i izgubio Mercedes koji je tek nakon opsežne potrage pronađen iza jednog noćnog kluba.preuzeto sa - Auto Blog Quote Share this post Link to post Share on other sites
zlox 1 Posted March 22, 2010 Sto ga ne izbgubi u mom dvoristu Bar ne vozi pijan! "Ja pooojma neam 'de sam parkir'o" Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted March 22, 2010 I mi konja za trku imamo!Sremska Mitrovica -- Policija je odredila zadržavanje do 12 časova Dobrivoju LJ. (49) iz Sremske Mitrovice, koji je sa 4,05 promila alkohola u krvi vozio moped.Policija je alkotestiranjem utvrdila da je Dobrivoj LJ. vozio moped po Trgu Ćire Milekića u stanju potpune alkoholisanosti. Protiv njega će biti podnet zahtev za pokretanje prekršajnog postupka prekršajnom sudu u Sremskoj Mitrovici.izvor: www.b92.net/info Quote Share this post Link to post Share on other sites