Acomarea 0 Posted July 31, 2014 Izgleda opet sarafi, posto nije navoj do kraja ostaje luft pa ne hvata dobro prednje tockove, a na zadnjim ne stvara probleme pa me malo buni. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted July 31, 2014 Te felne, koji raspon rupa? 4X100? Da ti nije pojelo navoj? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acomarea 0 Posted August 1, 2014 Trebao bi biti 4x98. Stavio sam juce druge sarafe, medjutim napred mi nesto lupa, kaci za nesto za sta bi mogao? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted August 1, 2014 Mozda je sraf previse usao unutra, pa cese negde u nesto ... jesi probao da namontiras sa svojim fabrickim srafovima napred ? Lupa kad se vozis ili si zavrteo tocak dok je auto bio podignut? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Acomarea 0 Posted August 1, 2014 Kada te svoje originalne postavim, nemam problema znaci duzina ili ta povrsina na kojoj nema navoja zeza. Kada podignem vozilo nista ne zakaca znaci samo pod opterecenjem se cuje. Nazad su mi dobosi i nista mi se ne cuje sa tim duzim sarafima pa me sve to malo buni a i unosi nesigunost. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Buca_Tipo 31 Posted August 1, 2014 I ja kad sam stavio alu felne mi je napred kacio sraf o nesto a pozadi je bilo ok. Kupio sam odmah 16 kraca srafa i resio problem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1415 Posted August 1, 2014 Vijci su malo predugacki!!!Skrati ih ili najbolje zameni za malo krace. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Djole_M 180 Posted August 1, 2014 Ja sam sigurnosne skratio ,kačili tj bili duži od fabričkih.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 29, 2014 Ljudi, zna li ko kakav je navoj ili kako se to već zove, za Alfine šrafove felni? Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted November 29, 2014 Polako bre Bogisa ... pitaj sve na jednom mestu pise ovde http://www.tuningstyling.co.rs/alfaromeo.php M12x1,25 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 610 Posted November 29, 2014 I mene zbunio odakle sad ovde i tamo čovek u isto vreme! Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted November 29, 2014 Raspisao se decko na sve strane, mozda kupio neki pametan telefon Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 29, 2014 Telefon mož' da bude i pametan, nego sam ja glup! Kupio felne, a bez odgovarajućih šrafova! Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted November 29, 2014 Kako to ne odgovaraju? Kad provuces sraf kroz rupu koliko viri sa druge strane? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bogisha 9 Posted November 29, 2014 Viri premalo. Dužina navoja je 20mm a meni treba 30mm. Znaš kako, ima malo praznog hoda u rupi za šraf, i onda ne uspe da dohvati deo gde kreću navoji. Ako me razumeš. Quote Share this post Link to post Share on other sites
beli_Punto 123 Posted November 29, 2014 Znaci kratko ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gagy.GM 59 Posted November 29, 2014 da lije dovoljno da brezon viri iz felne malo jace od 1cm Ili treba vise da viri? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Predja 0 Posted March 7, 2016 Cao ljudi, kupio sam Al felne pa me zanima da li mogu da koristim srafove od celicnih? Glava srafa je konusna, sraf viri iz Al felne 13mm a iz celicne 16mm. I zanima me da li oznaka "98" ugravirana sa unutrasnje strane felne oznacava raspon rupa? Felne su Autec... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivchys 1 Posted March 7, 2016 Na zalost neces moci da ih koristis....ja kad sam uzeo alu felne, morao sam da kupim i duze srafove....srafovi od celicnih felni su kratki za alu felne. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tommy92 52 Posted December 3, 2017 Kolege, jel moze neko da mi odgovori ako zna u vezi felni Zelim da zamenim svoje celicne 14" 4x98 za alu 15" 4x98. Moje pitanje je da li moji srafovi mogu na te nove alu felne. Ove nove su od Alfe 164 originalne sa krugovima, mislim da ce samo tako cucnuti na Punta, idu i nove gume, radujem se ko malo dete. Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6403 Posted December 3, 2017 Mogu naravno. Jedino ako stavljaš distance, idu dužim šrafovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicent 1291 Posted December 3, 2017 Trebalo bi da mogu. Kod mene su originalni, možda dve loze manje hvataju, što je zanemarljivo. Moguće da kod tebe uhvate pun navoj jer su felne AR. Izbroj krugove da otkloniš sumnje.Sent from my LG-G3 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tommy92 52 Posted December 3, 2017 @andreja.micovic, @vicent Hvala puno na odgovoru! Nema distancera...Ove nedelje bi trebalo da ih napakujem, slikacu kako to izlgeda, hvala momci! Quote Share this post Link to post Share on other sites
YUgisa 2814 Posted December 3, 2017 Sem ako ne znate iz iskustva za konkretne felne, ne bih tako olako rekao da nesto moze. Jer kod alufelni debljina zida ispod srafa moze da varira cak do 10ak mm... Neke felne mogu da se usrafe sa srafovima za celicne, ali neke nije bezbedno. Ne secam se tacno, ali recimo ove felne koje ja imam su mislim 6mm tanje nego prethodne koje sam imao od Alfe. 1 Tommy92 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites