Jump to content
Goran
neshaoct

Kineski Chery, MG, Geely, BYD i zvanično stigao u Srbiju / Kineski automobili

Recommended Posts

Pogledaj malo bolje, iz 2024. godine možeš da biraš model salonske Škode koji želiš ( Karoq, Kodiaq, Fabia, Scala ... ).

:)

Posted (edited)
1 hour ago, Axic said:

Dokle god ima nova Corola za 18k € mogu samo da ti zavide, trenutno za nju i onu Cross verziju definitivno najbolja kupovina za nov auto :thumbsup:

Moja je heč sa motorom koji se na žalost više ne ugrađuje. Taj atmo 1.5 mi je slabašan u Koroli, ali je dobro upakovana cena i oprema. Slična lova je i Megan sedan, što je svojevremeno @Siciliano imao, stim da on ima bolji (jači) motor, a Korola sisteme bezbednosti koje koleza @moron vole!:D

Baš sam ih upoređivao sa onima na Lynk &Co i zaključak je da moja gospođa nema čega da se stidi (sem štofa :P)

Edited by bane1321

Imaš i MG 3, kao običan benzinac ili kao klasičan hibrid, ima ih na dilerskim oglasima "kao blata" ( pa dosta i iz 2024. )

Ima ona grdoba od MG 3, Subcompact klasa, sta li je.

EDIT: Pretece me ovaj moron :P

Meni zvuci simpaticno sa slika i testova. Ima bas ozbiljnu konjazu hibrid za tu klasu

Zlo i naopako. Samo mi nije jasno sto forsiraju velicinu autobusa. Niko da se seti da napravi auto od 4.3-4.5m i 300ks

Ovo je krace od 5008,  prilicno krace od xc90, q7, x5 koji takodje imaju 7 sedista

Ja gledam malo i iz sebicne perspektive da mi se auto bas svidja, ali preko 4.8m kola da  parkiram po BG i provlacim kroz auto lift mi je bas previse

3 hours ago, srdjos said:

masa praznog vozila 2308 kg :blink:
naopako

Sedmosed + hibrid + 3 elektromotora + elektromotori za klimu + imigrant iz kine u pakovaniu za baterije...

On 2/14/2026 at 6:15 PM, knezevic76 said:

Sa FB grupe, mozda ce nekome znaciti, Tigo 7
ea613f5037666d0137dcddd5c8dd4919.jpgb66bf329783a62b0d1eb46538ec009cd.jpg93dd6d8d1a7912dfb9ea9a604b1878aa.jpg269a79a3b2fccdfd9b2e653e8653a604.jpg

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

Auto dobio akne :(

Posted (edited)

Loša ishrana, puno masti i šećera i to šta se po šasiji javi.

Iste tinejdž probleme imale su i Dačije i Hjunadi Kia 2000ih. 

Edited by djunis82

Meni je neverovatnije da se taj vlasnik odlučio da se žali na FB umesto da .... manu, naninu uvozniku. Takođe i masa likova koji su komentarisali: To se dešava i na ... (Popuni prazninu)!

Zlo i naopako. Samo mi nije jasno sto forsiraju velicinu autobusa. Niko da se seti da napravi auto od 4.3-4.5m i 300ks

Danas vozio tiggo 7 hybrid, tacno ove specifikacije. Auto ozbiljno poteze, vrhunska preglednost i sve od opreme, bukvalno sve. Dobra zvucna izolacija sobzirom da smo vozili po prilicno losem kolovozu. 32k. 6 godina garancije. 80 km samo na struju, realno dilema je da li uzeti njega ili geely hybrid, njega jos nismo probali, ista oprema kao i kod chery-ja.

Sent from my SM-A805F using Tapatalk

Prijatno sam se iznenadio, iskreno nisam ocekivao da je sve tako lepo uklopljeno, solidni materijali, a i 300 ks za 32k...

Sent from my SM-A805F using Tapatalk