shuxx 21329 Posted March 10 1.4 turbo 150 ks... 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 2273 Posted March 10 12 hours ago, moron said: Pogledaj na PA koliko kod dilera imaš iz 2024. godine novih vozila raznih brendova https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/pretraga?brand=&brand2=&price_from=&price_to=&year_from=2024&year_to=2024&flywheel=&atest=&door_num=&submit_1=&without_price=1&date_limit=&showOldNew=all&modeltxt=&engine_volume_from=&engine_volume_to=&power_from=&power_to=&mileage_from=&mileage_to=1000&emission_class=&seat_num=&wheel_side=®istration=&country=&country_origin=&city=®istration_price=&page=&sort= Auh, ima novih i iz 2023 https://www.polovniautomobili.com/auto-oglasi/pretraga?brand=&brand2=&price_from=&price_to=&year_from=2023&year_to=2023&flywheel=&atest=&door_num=&submit_1=&without_price=1&date_limit=&showOldNew=all&modeltxt=&engine_volume_from=&engine_volume_to=&power_from=&power_to=&mileage_from=&mileage_to=1000&emission_class=&seat_num=&wheel_side=®istration=&country=&country_origin=&city=®istration_price=&page=&sort=price_asc Ajd mi nađi neku Škodu iz 2024-e a može i iz 2023-e Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5770 Posted March 10 Pogledaj malo bolje, iz 2024. godine možeš da biraš model salonske Škode koji želiš ( Karoq, Kodiaq, Fabia, Scala ... ). 1 srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7187 Posted March 10 (edited) 1 hour ago, Axic said: Dokle god ima nova Corola za 18k € mogu samo da ti zavide, trenutno za nju i onu Cross verziju definitivno najbolja kupovina za nov auto Moja je heč sa motorom koji se na žalost više ne ugrađuje. Taj atmo 1.5 mi je slabašan u Koroli, ali je dobro upakovana cena i oprema. Slična lova je i Megan sedan, što je svojevremeno @Siciliano imao, stim da on ima bolji (jači) motor, a Korola sisteme bezbednosti koje koleza @moron vole! Baš sam ih upoređivao sa onima na Lynk &Co i zaključak je da moja gospođa nema čega da se stidi (sem štofa ) Edited March 10 by bane1321 5 igor0511, moron, ISV_01 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9909 Posted March 10 I dalje sem Ariza ne postoji ni jedan kineski model a da nije SUV?Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5770 Posted March 10 Imaš i MG 3, kao običan benzinac ili kao klasičan hibrid, ima ih na dilerskim oglasima "kao blata" ( pa dosta i iz 2024. ) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25712 Posted March 10 Ima ona grdoba od MG 3, Subcompact klasa, sta li je. EDIT: Pretece me ovaj moron . 2 moron and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5770 Posted March 10 Meni ne smeta njegov dizajn, ali ... teskobniji je od Jarisa Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted March 10 Meni zvuci simpaticno sa slika i testova. Ima bas ozbiljnu konjazu hibrid za tu klasu Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7187 Posted March 11 Meni je MG3 simpatičan, ali je i je MG4 odvratan! @knezevic76 Ima MG5 karavan, jutros videh da i to postoji https://www.mgmotor.rs/model/mg5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6903 Posted March 11 jel podelio ko ovo? https://www.cheryauto.rs/upload/document/tiggo_9_pro_phev_-_sa_tehn_spec_(3).pdf Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted March 11 Zlo i naopako. Samo mi nije jasno sto forsiraju velicinu autobusa. Niko da se seti da napravi auto od 4.3-4.5m i 300ks Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6903 Posted March 11 Ovo je krace od 5008, prilicno krace od xc90, q7, x5 koji takodje imaju 7 sedista 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted March 11 Ja gledam malo i iz sebicne perspektive da mi se auto bas svidja, ali preko 4.8m kola da parkiram po BG i provlacim kroz auto lift mi je bas previse 1 sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 2273 Posted March 11 2 hours ago, darkman14 said: jel podelio ko ovo? https://www.cheryauto.rs/upload/document/tiggo_9_pro_phev_-_sa_tehn_spec_(3).pdf masa praznog vozila 2308 kg naopako Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6903 Posted March 11 skoro kao BMW 5 ovaj novi Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 5156 Posted March 11 3 hours ago, srdjos said: masa praznog vozila 2308 kg naopako Sedmosed + hibrid + 3 elektromotora + elektromotori za klimu + imigrant iz kine u pakovaniu za baterije... 1 2 srdjos, MiloshBg and sokratbg reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djunis82 243 Posted March 11 On 2/14/2026 at 6:15 PM, knezevic76 said: Sa FB grupe, mozda ce nekome znaciti, Tigo 7 Sent from my SM-S926B using Tapatalk Auto dobio akne 2 darkman14 and italiano reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
italiano 1080 Posted March 11 Nisu kinezi navikli na nasu klimu... 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
djunis82 243 Posted March 11 (edited) Loša ishrana, puno masti i šećera i to šta se po šasiji javi. Iste tinejdž probleme imale su i Dačije i Hjunadi Kia 2000ih. Edited March 11 by djunis82 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7187 Posted March 11 Meni je neverovatnije da se taj vlasnik odlučio da se žali na FB umesto da .... manu, naninu uvozniku. Takođe i masa likova koji su komentarisali: To se dešava i na ... (Popuni prazninu)! 1 srdjos reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 805 Posted March 11 Zlo i naopako. Samo mi nije jasno sto forsiraju velicinu autobusa. Niko da se seti da napravi auto od 4.3-4.5m i 300ksDanas vozio tiggo 7 hybrid, tacno ove specifikacije. Auto ozbiljno poteze, vrhunska preglednost i sve od opreme, bukvalno sve. Dobra zvucna izolacija sobzirom da smo vozili po prilicno losem kolovozu. 32k. 6 godina garancije. 80 km samo na struju, realno dilema je da li uzeti njega ili geely hybrid, njega jos nismo probali, ista oprema kao i kod chery-ja. Sent from my SM-A805F using Tapatalk 2 igor0511 and Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5770 Posted March 11 Najbolje uzeti oba 3 italiano, ISV_01 and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Lufti 805 Posted March 11 Prijatno sam se iznenadio, iskreno nisam ocekivao da je sve tako lepo uklopljeno, solidni materijali, a i 300 ks za 32k...Sent from my SM-A805F using Tapatalk 2 igor0511 and Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 21329 Posted March 11 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites