Ivan 25556 Posted February 25 Bitno je da su u tekstu napomenuli da ima selfi kameru , vise ne znaju kakvu jos nepotrebnu glupost da smisle. A za uzivanje u lepoti i dizajnu enterijera, tu su volan i tablet. Bukvalno jedino sto mi se kod vecine ovih klon Kineza svidja u enterijeru su sedista. Materijali jesu vestaci, ali su kod dobrog dela modela bas lepo dizajnirana. Mada vidim da se pojedini zale na duzinu sedalnog dela. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9836 Posted February 25 Pa selfi kamera je pun pogodak za zene vozace i ive nive tik tok generacije.Sent from my SM-S926B using Tapatalk 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9836 Posted February 27 Eno , videh na FB prvog kineza pilovnjaka, Tigo 4 PRO, 2024g, 1.5, 95ks, manuelac, 10500km sa dva kompleta guma, u garanciji za 15000€ i cena nije fiksna.Koliko je bio kao nov, zna li neko? Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 27 E, sad nastaje sex, ko će da kupi polovnog. A da održava u ovl servisu. Zašto ga vlasnik menja itd. Sad ide ubijanje cene. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7173 Posted February 27 Nov je bio 18 čini mi se... Što je skoro 20% niža cena (ako uračunamo i gume) Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zvezdo 1533 Posted February 27 Juče bio sat vremena poslom na granici. Za tih sat vremena video dva kamiona sa BYD i dva kamiona sa Chery autima. Izgleda da se pripremaju za sajam. Ono što mi je upalo u oko je da auti apsolutno nemaju nikakve zaštite nigde i malo su i prašnjavi otprilike kao i pande što idu na drugu stranu. Mercedesi recimo budu dobrim delom u najlonu ostali imaju zaštite na felnama i ručicama vrata. U principu što je brend skuplji veća je i zaštita vozila. 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 27 Štede kinezi na svemu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25556 Posted February 27 Robusnim automobilima nije potrebna nikakva zastita . 1 ISV_01 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted February 27 Uh sto ste na kraj srca Meni je auto dosao oblepljen kao da je sa Aliexpress-a poslat. jos nisam skinuo sve folije sa plastika, bas se ne daju neke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9836 Posted February 27 E, sad nastaje sex, ko će da kupi polovnog. A da održava u ovl servisu. Zašto ga vlasnik menja itd. Sad ide ubijanje cene.Ja cekam da se pojave kineski polovnjaci u oglasima, da vidim kako ce uticati na cene ostalih polovnjaka, koje su sad, barem po meni, neralne i abnormalne.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 27 Kineski polovnjaci su druga klasa polovnjaka. Ostali su prva klasa polovnjaka. I neće uticati druga klasa na cenu prve klase. Jedno je što nisu ista klasa. Drugo je što će kineskih polovnjaka biti 5% od ovih ostalih. Kada je Dacia došla, i kad su krenuli prvi polovnjaci, jedva su se prodavali, baš niske cene. Ali su se vremenom dokazali, i sada fino drže cenu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9836 Posted February 27 Gresis, iz prostog razloga sto ce masa ljudi da se koleba izmedju par godina starog kineza u full opremi i nekog polovnjaka, upitne istorije od 10+godina ni priblizno opreme kao kinez.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 27 Možda, ali nepoverenje u kineze je ogromno. Za sad. Quote Share this post Link to post Share on other sites
ISV_01 5131 Posted February 27 6 hours ago, knezevic76 said: Eno , videh na FB prvog kineza pilovnjaka, Tigo 4 PRO, 2024g, 1.5, 95ks, manuelac, 10500km sa dva kompleta guma, u garanciji za 15000€ i cena nije fiksna. Koliko je bio kao nov, zna li neko? Sent from my SM-S926B using Tapatalk Slicno cenovno kao MG ZS Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted February 27 37 minutes ago, shuxx said: Možda, ali nepoverenje u kineze je ogromno. Za sad. Kod koga tacno? Kod mene u zgradi ima 37 stanova i video sam 2 BYD i jedan MG HS. Ispada da je preko 10% vozila u zgradi Kinezi Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 27 Imaš obrazovane komšije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1436 Posted February 27 Ili zivi u kineskom kvartu. Sve vise sumnjam da je njihov agent. 5 ISV_01, Ivan-Topola, sokratbg and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 27 Ma reklamira ih, da dobije popust za sledeći auto.... 1 Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6890 Posted February 27 8 hours ago, knezevic76 said: Eno , videh na FB prvog kineza pilovnjaka, Tigo 4 PRO, 2024g, 1.5, 95ks, manuelac, 10500km sa dva kompleta guma, u garanciji za 15000€ i cena nije fiksna. Koliko je bio kao nov, zna li neko? Sent from my SM-S926B using Tapatalk Mislim 17990 a da je običan bio oko 14990 sa popustom. Svakako mala razlika da vredi rizika. Kad sam uzimao pežoa, gledao sam i 8cu ali tipa nov 32k, polovan oko 28k. Neosetna razlika da se ne bi uzeo nov 6 Dzimbo, igor0511, moron and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
srdjos 2253 Posted February 27 (edited) po ovim suludim cenama polovnjaka (a drzava na tu cenu dosta igra ulogu sa troskovima uvoza), nekako bolje razmisljati prema novom autu Edited February 27 by srdjos 1 Ivan reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25556 Posted February 27 Delim misljenje, cene polovnjaka aktuelnih modela (starih par godina) su se totalno nerealno priblizile cenama novih. Bar ovo sto ja razmatram za iduci auto, tako da sam i sam poceo da razmisljam u istom smeru. 6 moron, Ivan-Topola, igor0511 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted March 1 Čeri Tigo 8 pro. Na SATu.... Nahvališe ga valjano. Kažu da je Ubedljiv... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dzimbo 1436 Posted March 1 Kolega sa posla je bas zagrizao da kupi benzinsku verziju osmice, ceka sajam da vidi da li ce biti nekog popusta. Ja sam nesto skeptican i dalje, mada za te pare SUV D segmenta tesko da moze da se kupi nov, nemam pojma, lako je biti pametan sa tudjim parama. Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5718 Posted March 1 Što za običan ( SUS ) Tiggo 8 Pro nema cenovnika na sajtu ? Ima samo za PHEV verziju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted March 1 58 minutes ago, Dzimbo said: mada za te pare SUV D segmenta tesko da moze da se kupi nov, nemam pojma, lako je biti pametan sa tudjim parama. Mislim da je i Starray 1.5 slicne cene i velicine, mada nema 7 sedista. Ja bih izmedju ta dva izabrao Tiggo pre. Ako poredimo sa Starryem 2.0 ne bih imao dilemu u drugom smeru, mada je tu solidna razlika u ceni 1 Dzimbo reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites