bane1321 7173 Posted February 16 Plus što ima miris na kinesku prodavnicu 2 2 knezevic76, moron, silenci and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9836 Posted February 16 Treba proveriti te plastike u kinezima. Ne bi me cudilo da je ona najjeftinija reciklirana koja ispusta svakakvo djubre iz sebe. A secamo se svi kineskih igracaka, od platna do plastike koje su zabranjene u EU zbog toksicnosti.Samo kazem.Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7173 Posted February 16 Pisao sam već, da mi je na prvu Dongfeng za dva koplja ispod Čerija i Džilija! Plus za tu cenu i Čeri i Džili nude mnogo više, pre svega, bezbednosne opreme! 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
OMP 4699 Posted February 16 Jbt koje vreme je doslo kad se ovoliko prica od kineskim vozilima ja se sve nadam da ce nesto zamreti taj čang ling ping dong fazon kola ali oni sve vise gruvaju i plasiraju na nase trziste, realno samo par modela mi se vizuelno svidja ako mogu reci da mi se svidjaju posto mi generalno ovaj dizajn automobila zadnjih godina ne prija ni kod jednog proizvodjaca ali kinezi su mi bas bezlicni i monotoni, svi lice jedni na druge bas ih ne varim nikako, mozda su dobri, nude dosta svakako za taj novac ali nesto ne volim sto ih sve vise vidjam na ulicama. 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6891 Posted February 16 2 hours ago, igor0511 said: Ja sam juce seo u Dongfeng Forthing T5 Evo hibrid (koliko ime sunce ti) jer mi se bas svidjao sa slika. Uzivo je jos lepsi, podseca me na Cayenne i ona zelenkasta boja je prelepa. Za oko 35000e ima hibrid od 200+ ks i najjacu opremu sa panoramom. Ali kvalitet materijala je daleko ispod Atlasa. Bas sve deluje plasticno, da ne kazem kineski. Vrata se napred ok zatvaraju, ali nazad ima metalni zvuk koji je cak i moja supruga primetila. Tako da sam malo razocaran, ocekivao sam i vise A kakve su mu onda kočnice? Da se ne rastrese sav na 150 km/h Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted February 16 Podsetio me na Peda motor taj nivo krutosti materijala. Doduse Peda je bila 1500e za upside down viljusku i LED farove pa joj covek i oprosti. 4 hours ago, bane1321 said: Plus što ima miris na kinesku prodavnicu Vala bas, sedista me podsecaju na one Jysk “gejmerske” stolice na koje 3x sednes i krene da se ljusti eko koza, a tako i mirisu. Steta, bas lepo izgleda auto, ali nisam siguran da bih mu oprostio ovakav nekvalitet materijala Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5719 Posted February 16 Ako ćeš novi RAV sa AWD pogonom, a dovoljan ti je skaj na sedištima, to je 49.490 € Ako bi da ima prirodnu kožu, takav ima cenu od "samo" 56.900 € 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted February 16 Kad vidis te cene i nije strasno sto malo mrda plastika u zadnjim vratima Dongfenga 6 Misha87, ISV_01, italiano and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7173 Posted February 16 Vrcka 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30209 Posted February 16 9 hours ago, OMP said: Jbt koje vreme je doslo kad se ovoliko prica od kineskim vozilima ja se sve nadam da ce nesto zamreti taj čang ling ping dong fazon kola ali oni sve vise gruvaju i plasiraju na nase trziste Bolje ti je da na vreme prihvatiš realnost i spremiš se za prodaju polovnjaka. 1 igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3711 Posted February 17 (edited) Izasao i test za one koji imaju stomak da slusaju ovog Meni je gori i od onog sto je kupio FX i posvetio ceo kanal njemu ja sam izdrzao do dela kada je zaglavio bukvalno na zadnjem sedistu i pricao kako ima mesta Deluje mi da pokusava da se dodvori svakome ko mu da da testira kola pa ih onda basnoslovno hvali. A pride je fascinantno koliko netacnih informacija ispljune Edited February 17 by igor0511 1 Misha87 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
bane1321 7173 Posted February 17 3 hours ago, igor0511 said: onog sto je kupio FX i posvetio ceo kanal njemu Nešto je posustao u poslednje vreme! 3 igor0511, knezevic76 and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25557 Posted February 17 5 hours ago, igor0511 said: za one koji imaju stomak da slusaju ovog Meni je gori i od onog sto je kupio FX Danas svako kome to padne na pamet, uzima kameru i pocinje da snima. Bez obzira na prethodno tehnicko znanje, iskustvo, sposobnost da nesto prezentuje na interesantan nacin, "tecno" za gledanje... Od svih ovih silnih (nazovi) Youtube-ra sa nasih prostora, bukvalno ni na prste jedne ruke ne mogu da nabrojim one koji su bar meni vredni paznje. Da ne pricam o tome koliko pojedini deluju smesno, dezinformisano i neozbiljno vec na prvu, da mi nije jasno ko uopste to moze da gleda ili jos gore prati . 3 TheWickerMan, Ivan-Topola and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 1450 Posted February 17 Od domaćih "YT testera" automobila ne postoji nijedan da je vredan pažnje. Na žalost. Od onih koji se bave automobilskim temama, Igor Turbo Priče, malo Borko i mooožda još neko. Ostalo je tuga božija. I na žalost pokojni Mirko Rašić legenda. Kada sam već uzeo Stelvia pa ajd rekoh da vidim domaće testove. Blagi užas. Lupetanja, gađanje nekim karakteristikama koje nemaju blage veze. Najfascinantniji mi je bio neki, i ime sam mu zaboravio, snimak 10 minuta, on vozi Stelvia i lupeta neke gluposti a kamera sve vreme snima njega kako se on lepo obukao. Katastrofa. 3 srdjos, Ivan-Topola and shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
silenci 2830 Posted February 17 al zato bi testirali Maju 1 2 MiloshBg, shuxx and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MiloshBg 2683 Posted February 18 Kako svi znamo ko je Maja? 1 1 Loon123 and silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 18 Maju sam par puta odgledao i rešio da ne klićem više na "njene" klipove. Aj što fura neki Pink fazon stajlinga, još i toliko površno i loše priča o kolima da je bukvalno "sexy doll" u celoj priči. Da joj bar neko stručniji napiše tekst, recenziju pa da zvuči ozbiljnije. 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25557 Posted February 18 (edited) 2 hours ago, MiloshBg said: Kako svi znamo ko je Maja? Apiš me za ... Kad vec offujete... Ako bih vec morao da se odlucim od svih tih ostalih - radije bih birao mag. ing. mech. Saru Ugrinic. Barata i sa klasicnim podupiracem haube, a kako to izgleda iz današnje perspektive modernih automobila, mozete pogledati u narednom videu : Edited February 18 by Ivan 1 5 Woodoo, silenci, bane1321 and 3 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 18 @Ivan koje titule ima Maja, ispred imena Respekt za Saru 1 silenci reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 5719 Posted February 18 1 hour ago, Ivan said: Apiš me za ... Kad vec offujete... Ako bih vec morao da se odlucim od svih tih ostalih - radije bih birao mag. ing. mech. Saru Ugrinic. Barata i sa klasicnim podupiracem haube, a kako to izgleda iz današnje perspektive modernih automobila, mozete pogledati u narednom videu : Ova devojka deluje kao da izuzetno dobro razume materiju u kojoj priča. Tako da joj svaka čast ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ivan 25557 Posted February 18 @moron Lepo napisah iznad da je mag. ing. mech. A i neko vreme je radila sa Jurom Sebaljem (i ekipom) u "Auto Marketu", dok on nije krenuo sa svojim zasebnim "Auto Show". 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 18 Šta radi magistar bre mašinstva u Auto marketu.... To kod nas radi Maja, daj bože da ima neku višu u najboljem slučaju 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 20938 Posted February 19 https://autoblog.rs/blog/auto/vesti/2026/02/19/zasto-kineski-automobili-obecavaju-30-posto-veci-domet-od-evropskih WLTP i CLTC Ovi naši lažu, a kinezi razbijaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9836 Posted February 19 Kineska posla Sent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 9836 Posted February 19 Malo oko azuriranja softvera. Iskreno ne znam fabricki i garancija koliko godina azuriranja podrzavaju, ali ovo je smesnoSent from my SM-S926B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites