bolens 10 Posted March 2, 2010 Ajde da pitam Beograđane ako mogu da pomognu:Treba da obavim prenos vlasništva jednog motocikla, koji je reigistrovan u Beogradu, na moje ime. Čovek živi u Brankovoj ulici... Treba mi neka agencija za registraciju vozila da je tu u blizini njegove (prodavčeve) adrese, da se ne maltretiramo mnogo. Tražim po Internetu, ali najbliže su čak u Cara Dušana. Znači tu negde, Zeleni venac ili na sredokraći između Brankove i opštine Stari grad jer verovatno ću morati da potegnem i da platim porez, pa prodavac vrati tablice u SUP... ima tu malo šetkanja naravno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted March 2, 2010 Ima agencija Delta u Majke Jevrosime pored OUP-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 30569 Posted March 2, 2010 Probaj ovde, Forsaz. To je agencija sa kojom sam ranije saradjivao i mogli su da zavrse registraciju bez pojavljivanja vlasnika cak i kad je uvedeno da vlasnik mora da se pojavi na salteru. Da li mogu tebi da ubrzaju ne znam, najbolje da pozovoes i proveris. A nalaze se na Novom Beogradu, na pocetku Bul. Dr Zorana Djindjica, preko puta Deltine zgrade kod Hajata. Jeste Novi beograd, ali je veoma blizu Brankovoj. Kola parkiras u Uscu, a do Brankove si za par min., od kad su uveli postovanje zute trake autobusi do centra stignu nekoliko puta brze nego automobili. Quote Share this post Link to post Share on other sites
TRAZIONE_INTEGRALE 0 Posted March 2, 2010 Imas i agenciju SEL.CO. preko puta vise politehnicke na NBGD-u, okolina studentskog doma, zavrsavaju sve u danu, odvezes auto oko 8 pola 9 i do nekih 3 po podne uzmesh kola i overenu saobracajnu..ok su skroz... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Niksha 1 Posted March 2, 2010 Jos jedan glas za Sel.Co.Ja sam kod njih registrovao Yuga i bmw-a, jes' da nije u blizini, ali su skroz oke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted March 3, 2010 E ljudi, hvala na preporukama.... mnogo mi znači da isplaniram unapred pa da na terenu bude što manje muke. A Novi BGD je stvarno dobra ideja jer ipak tamo ima širine i za parkiranje a tu je blizu, samo se skoči preko mosta.Još par nedoumica:- Da li prodavac mora lično da ide do SUP-a da odjavi vozilo ili može i to agencija?- Da li agencija može da plati porez u opštini, jer sam čuo da neke čak i to obave?Čisto ako znate, jer ipak ću sad i telefonom okrenuti ove tri koje ste preporučili... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted March 8, 2010 Odradio sam sve, pobedio je Togoov izbor: Delta Plus u Majke Jevrosime!Bez ikakvih problema, izuzetno ljubazna devojka, nema gužve, jedino sam morao da napravim par krugova da nađem parking, ali to to je cena centra. Nisam znao da agencija čak ide i u upravu prihoda da plaća porez, naravno uz nadoknadu. Kad smo već kod provizija ova agencija je bila i daleko jeftinija od ostalih: 1000/1500/1000 DIN (ugovor/odjava u SUP/uprava prihoda).Na primer na Novom Beogradu (Sel Co) to je čak: 1880/1600/1100 DIN!Još jedan motiv da svratite baš u Majke Jevrosime je što je tu i "Moderna garaža" Brace Petkovića pa možete uživati i u oldtajmerima.Inače, činjenica koju nisam znao je da SUP subotom radi do 20 h! Idealno za nas provincijalce ako treba nešto da obavimo u prestonici... Quote Share this post Link to post Share on other sites