mitros 136 Posted June 9, 2022 Razumem te,ali da teram 300km samo da bi proverio potrosnju,i to u ovoj situaciji sa cenom goriva...nije mi bas uputno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshtry 10934 Posted June 9, 2022 Potpuno ti je normalna potrošnja za gradsku vožnju Sent from my iPhone using Tapatalk 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 7246 Posted June 9, 2022 Razumem te,ali da teram 300km samo da bi proverio potrosnju,i to u ovoj situaciji sa cenom goriva...nije mi bas uputno.Bre brate, odi negde, zavrsi nesto. Nisi bas osudjen na grad. Porodica, familija, itd... Sent from my STK-LX1 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
mitros 136 Posted July 2, 2022 Ima li ovakva tema ali za vozila na metan? Quote Share this post Link to post Share on other sites
djokic_sinisa 0 Posted May 25 (edited) Imam jedno pitanje, vlasnik sam Alfa Romeo Giulietta 1.4 tb htjeo bi da ugradim plin u nju kod mene u okolini nema servisa koji ugrađuje lavato ili lorenco sisteme. Zna li neko servis koji radi ugradnju plina na TB? Edited May 25 by neshaoct formatiranje / prebačeno Quote Share this post Link to post Share on other sites