Karlo2105 0 Posted February 17, 2010 i dok me prozori zezaju zanima me kako umetnuti sim karticu, jer mi ona plastika koja ulazi u konzolu di je mjesto za sim card ne izađe do kraja? pa ako netko može pomoć jer kad već imam to zašto ne bi koristio Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25584 Posted February 17, 2010 Ne izlazi cela jer se stavlja velika kartica koja se dobija prilikom kupovine iste, a ne mala koja se odvoji prilikom stavljanja u mobilni telefon. Imas mogucnost da kupis drugu karticu, ili da trazis da ti naprave duplikat koji bi stavio u auto. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlo2105 0 Posted February 17, 2010 to bi trebo u tražit kod zastupnika lancia vozila ??? i kolko bi to moglo koštat otprilike u €? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25584 Posted February 17, 2010 Ma ne, , kad kupujes sim karticu dobijes veliku na kojoj se nalazi mala koju skines sa velike i stavis u mobilni. U lybru ide ta velika zajedno sa malom na njoj. Duplikat trazis kod tvog mobilnog operatera. Slikacu u toku dana pa cu da postavim uvece. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25584 Posted February 20, 2010 Obecah slike pre neki dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlo2105 0 Posted February 20, 2010 puno hvala, imam doma par komada tih kartica, znači to tako radi normalno ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25584 Posted February 20, 2010 Radi, mogu da se salju i primaju poruke. Mikrofon je gore, kod svetla za kabinu, a kvalitet je takav da niko nikada nije provalio da ga zovem iz auta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlo2105 0 Posted February 20, 2010 odlično, složit ću si to danas još jednom hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Karlo2105 0 Posted February 20, 2010 sve radi FANTASTIČNO !!!!! hvala na pomoći Quote Share this post Link to post Share on other sites
carter_marlon 3 Posted October 30, 2012 Obecah slike pre neki dan. Prijatelju, da li ti funkcionise ova sim kartica sa slike. Ja sam probao sa 3 kartice 2 razlicita operatera i ne funkcionise mi. Mislio sam da je problem u velicini ovog chipa, buduci da je kod starijih kartica veci, ali evo na tvojoj slici vidim da je u pitanju mali... Ako ti funkcionise sa malim chipom znaci nije do toga. Ne znam sta bi moglo biti, apsolutno mi nema nikakve reakcije kada umetnem karticu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Woodoo 25584 Posted October 30, 2012 Funkcionisala je dok nije istekla pretplata, pre godinu dana, od tada nisam koristio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
carter_marlon 3 Posted October 30, 2012 Hvala, dakle radi i sa sim karticama sa ovim manjim chipom. A meni uopste ne reaguje kad ubacim karticu. Da li imas neki savjet, postoji li neki trik? Quote Share this post Link to post Share on other sites
carter_marlon 3 Posted November 8, 2012 Malo dobrog starog WD 40 spreja i ABRO spreja za elektro kontakte, naspricati u duplju za karticu i na chip kartice i sve radi savrseno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Logitech 0 Posted June 15, 2016 (edited) Pozz Neko mi je uspio izvaditi i izgubiti dugme za vađenje SIM kartice koje ne mogu naći. Da li ima neko da se dogovorimo? Edited June 17, 2016 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites