neshaoct 9722 Posted May 12, 2010 Lepo kaže Ryan...Evo...da se pokrene licitacija za pletenicu - 1.300 dinara Quote Share this post Link to post Share on other sites
dachisss 0 Posted May 12, 2010 Ako pasuje na mk2 jtd od mene 1500 rsd...ne treba mi -jos- ali ako je za FLCS... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted May 12, 2010 Pasuje naravno. U ponudi imamo sve dimenzije flexi creva , u zavisnosti koji model automobila pobedi na licitaciji to flexi crevo poklanjamo klubu..Zahvaljujem na ponudi u ime FLCS Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted May 12, 2010 Ako pasuje na mk2 jtd od mene 1500 rsd...ne treba mi -jos- ali ako je za FLCS...Vidim ja da ce neko ovde da bude banovan.Udario Neshi licno vecu ponudu.... Opet ce NATO da nas sprzi zbog neposlusnosti,samo Nesha da ukljuci navodjenje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted May 13, 2010 Mene su 1999 vec pogodili i preziveo sam, pa onda smem i ja da dam ponudu.1800 rsd. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted May 14, 2010 Sutra se završava licitacija za flexi crevo...Imate još malo vremena ako je neko zainteresovan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted May 15, 2010 Licitacija je završena..@toma integrala je kupio Flexi crevo za 1800 dinara. Čestitam Molim tomu da mi se javi putem PP da se dogovorimo o načinu preuzimanja ili o zakazivanju termina za ugradnju u našem servisu..Nakon detaljnih dogovora novac će biti uplaćen na račun kluba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
toma integrale 0 Posted May 20, 2010 Ljudi ko nije bio obavezno neka ide.Momci su pravi profesionalci i prijatni za saradnju.Cene su OK.Jeftinije ,a bolje nema nigde.Ja sam prezadovoljan.Veliki pozdrav za servis Ljuba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 20, 2010 jedno pitanje da li postoji mogucnost da se na fabricki lonac za punta 1.8 16v koji kupim kod vas navare nastavci (lule, ukrasi) ? i koja je cena okvirno?hvala unapred Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted May 20, 2010 (edited) Ljudi ko nije bio obavezno neka ide.Momci su pravi profesionalci i prijatni za saradnju.Cene su OK.Jeftinije ,a bolje nema nigde.Ja sam prezadovoljan.Veliki pozdrav za servis Ljuba. Hvala tomo na lepim recima. Pozdravljamo i mi tebe i drago nam je bilo druziti se sa tobom @vukTvoja varijanta lonca spada u najskuplje modele za punta. Lonac je radjen u presing tehnologiji sto za rezultat daje cenuIMASAF -11. 500 dinaraE sada..postoji alternetivni lonac koji je pojednostavljenog oblika ali identican fabrickim karakteristikama. Cena tog lonca je 5000 dinara. U koliko doneses svoj izduv ugradnja tog izduva je besplatna bez obzira na varijantu za koju se odlucis. Edited May 20, 2010 by Ryan Quote Share this post Link to post Share on other sites
the_reaper 2 Posted May 20, 2010 sjajno, hvala na odgovoru pa se javljam za termin Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vuchina 1 Posted May 23, 2010 Bas danas mi je otpao zadnji lonac,pukao je tacno na spoju...Zanima me da li moze da se zavari?Nisam iz Bg-a,pa necu to raditi kod vas,ali ako mozete da mi kazete cenu,koliko to od prilike moze da izadje ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted May 23, 2010 Zavisi gde je pukao lonac. U koliko je pukao na samom sastavu izmedju cevi i prigusnice to je problem. Moze da se zavari ali je popustila osnovna konstrukcija i takva intervencija ne donosi nekih rezultata. Sa druge strane ako je puklo posle vara na loncu tj sa strane zadnje cevi to se lako rešava. Ako je nasilno pucanje u pitanju to se zavari i cena je u nasem servisu 500 dinara. Ako je taj deo cevi truo menja se deo cevi koji je dotrajao i cene se kreću od 800 do 1200 dinara u zavisnosti od duzine cevi..Ovo su ti neke cene po kojima možeš da pretpostaviš da li te majstor "dere" ili ne..u glavnom mi spadamo u jeftinije servise pa nemoj da te zacudi ako naletis na raznolikost cena.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vuchina 1 Posted May 23, 2010 Hvala na brzom odgovoru Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 1, 2010 Cao, interesuje me nesto ovako za punta classic 1.2 8V. Da li je izvodljivo i koja je cena? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted June 1, 2010 Aluminizirani lonac i ovakav izduv sa garancijom od dve godine je 4500 dinara..Naravno sa montazom na automobil. E sada..zbog dubokog zadnjeg branika taj lonac ce morati da ide jako nisko i nece lepo izgledati na automobilu. Resenje je da iseces branik na mestu gde zelis da se postavi izduv. Znaci jedino prorez u braniku je resenje da sve ovo izgleda kako treba.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted June 1, 2010 Zahvaljujem na brzom odgovoru. Jel imas mozda sliku tako nekog slicnog lonca kako izgleda? Jel secenje branika isto vi radite u servisu ili moram ja pre montaze? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted June 1, 2010 Na zalost mi ne secemo branike..ipak to moras sam da uradis. Sto se tice slika nemam ih ali kada uradimo izgleda manje vise identicno kao na slici koju si postavio. Razlika je jedino u tome sto je lonac koji mi postavljamo od aluminiziranog lima znaci u sivoj boji aluminijuma.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
zaki 0 Posted June 1, 2010 Hteo bih da uradim zavrsetak auspuha kod Vas pa me zanima koji oblik preporucujete za Stila 3v i koje su cene sa ugradnjom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted June 1, 2010 Iskreno ne preporucujem ni jedan..O ukusima ne treba raspravljati i sve je to individualna stvar. Imamo odredjen izbor izduva ali nam to nije prioritet u poslovanju. Najbolja varijanta je da ti doneses tvoj izduv a mi da ga montiramo. Cena montaze za Stila je 700 dinara jer tu ima dosta prepravki da bi to izgledalo kako treba.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
babo 0 Posted June 2, 2010 Hocu da mi se zatvori fabricka rupa za kondezat na zadnjem loncu kod Punta Clasik(1.2 8v).Da li to moze da se odradi kvalitetno i koliko kosta..?Znam da ce to da skrati vek loncu,al me bas briga jer mi ovako greje pod,smrdi amonijak kad stojim u mestu i ima ruzan zvuk.Reci mi jos,i dal je moguca montaza srednjeg lonca i koliko bi sve to ukupno kostalo? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted June 2, 2010 Sto se tice zatvaranja te rupe takve stvari ne naplacujemo i naravno da je moguce uraditi..Prednji lonac je u dve varijante..Ako je sa flexi crevom cena je 6500 dinara ako je bez flexi creva cena je 3900 dinara.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
babo 0 Posted June 2, 2010 Hvala na brzom odgovoru.Svraticu ovih dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
oktopod 397 Posted June 2, 2010 Za one koji bi da stavljaju zadnji lonac sportski bez da seku branik...http://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=42019&view=findpost&p=688112 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted June 2, 2010 Može i tako ali nije potpuno rešenje...Jednostavno to nije dovoljno atraktivno kako može biti sečenjem branika i ubacivanjem ukrasnog izduva u branik. veruj mi na reč da sam uradio hiljade sportskih izduva i znam šta je rešenje a šta imitacija rešenja.. Quote Share this post Link to post Share on other sites