Kuvalja 406 Posted September 24, 2014 Ma normalna stvar, nego sam se samo zbunio, reko sta sam ja to onda gledao. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted September 24, 2014 Tome i sluzi forum, da svi ponesto naucimo Nego, je l sad cena za skidanje oba isto kao i za jedan, samo x 2 ili je nesto vise/manje? Mali off: da l je nekom skoro bio na ethnickom i da l su mereni gasovi? Meni je registracija sledeceg meseca, pa da znam da l da cekam da prodjem tehnicki pa skidam kat ili mogu odmah. Do sad mi nijednom nisu merili gasove Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted September 24, 2014 Cena je za drugi katalizator.Prvi se nalazi na grani motora i tu je vec problem.Taj je najbolje ocistiti i vratiti ga bez ikakvih modifikacija.Svaka druga varijanta je previse komplikovana i neisplativa. To moze da ti odradi i tvoj mehanicar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted September 24, 2014 A da li imate neku preporuku kako i cime ocistiti taj kat na grani? Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted September 24, 2014 I da li vi radite to ciscenje i koliko kosta?Takodje, ako se prvi ne dira, ima li smisla menjati drugi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted September 24, 2014 (edited) Stemajz i cekic:D Njegova struktura je najbliza nekom tvrdom malteru, relativno lako ga je razbiti ovim alatima.Ako je nepristupacno tj ne vidi se sadrzaj isece se sa strane lim, otvori se, razlupa sadrzaj i ponovo izvari.Ima smisla izbacivati drugi bez prvog.U sustini i radimo i ne...To je puno toksicnih materija pa nismo bas srecni svakodnevno to da udisemo... Edited September 24, 2014 by Ryan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kuvalja 406 Posted September 24, 2014 Mislio sam da li mozda moze nekim hemijama da se procisti, tipa sona kiselina i slicno da ga ne izbacujem. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted September 24, 2014 Ljudi kazu da moze i debelo to naplacuju.Mi mislimo da to ne moze bas tako lako i jednostavno a da bude kvalitetno odradjeno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
kolega.jankovic 24 Posted September 24, 2014 Skines granu, sa jedne strane zatvoris, nalijes 1l nitra, promuckas, ostavis jedno pola h pa opet dobro promuckas i prospes. Ponovis jos jednom, pa ostavis da se osusi malo, stavis nov dihtung, vratis granu.... To je najbezbolnije sto moze i opere......pa podosta.Nego, jel imas ti na prodaju neke fine nastavke-ukrase za auspuh? Quote Share this post Link to post Share on other sites
fiat128s 3 Posted September 24, 2014 Pozdrav interesuje me okvirno zadnji lonac za Bravu 1.2 16v s duplim izduvom ne treba da bude sportski, obican samo da ima dupli izlaz?Domaci ili neki slican imasaf? Cena?Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted September 24, 2014 A downpipe umesto prvog katalizatora? Radite li i koliko bi kostala ta avantura? :-) Tako mogu da sacuvam svoj kat, u slucaju da na testovima bude problema... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted September 24, 2014 Ne radimo to. Da bi se to odradilo potrebno je da se poskidaju flansne sa katalizatora jer se zamenske ne mogu naci..Pozdrav interesuje me okvirno zadnji lonac za Bravu 1.2 16v s duplim izduvom ne treba da bude sportski, obican samo da ima dupli izlaz?Domaci ili neki slican imasaf? Cena?Hvala Nemamo tako nesto u ponudi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
vicaNo 0 Posted September 24, 2014 Hvala na odgovorima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
puntino 0 Posted October 13, 2014 Pozdrav!Zadnji lonac za Punto mk.1 55, kakva je vasa preporuka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted October 15, 2014 Domaci lonac 3500 dinara sa ugradnjom... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mi An 0 Posted October 25, 2014 (edited) Pozdrav.Imam neku izduvnu cev ili kako se to vec zove (Ukrasni je u pitanju, sto vodi od zadnjeg lonca ka napolju, ispod zadnjeg branika)Zanima me koliko kosta da se namontira (zavari) to kod tebe?Auto je Fiat Stilo 3 vr. Edited October 25, 2014 by Mi An Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted October 25, 2014 Ne bih ovako mogao da ti odgovorim. Sve zavisi da li su potrebne neke prepravke ili ne... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mi An 0 Posted November 11, 2014 Zdravo.Zanima me da li radite sportske zadnje lonce za fiata stila?Da bih docarao, recimo evo dva primera, kako bi voleo da ispadne,tj.ta velicina.Zanima me i cena okvirno koliko bi bila? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted November 12, 2014 Ne radimo sportski program.Mislim da treba da potrazis resenje u auspih servisu Pirke.ipak je to njegov fah... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dior 0 Posted December 1, 2014 Koliko kosta pletenica sa ugradnjom za Stila 1.6 ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted December 2, 2014 3000 dinara sa ugradnjom i garancijom dve godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dior 0 Posted December 2, 2014 hvala vidimo se uskoro!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted December 10, 2014 Zdravo, juce sam ostao bez zadnjeg lonca . Odvojio se od glavne grane na samom spoju. Nisam siguran da li to moze da se zavari pa me interesuje vasa preporuka.Da li kupiti novi lonac i koje su cene lonca i ugradnje (ili eventualno zavarivanja ovog starog). Slikacu popodne pa cu postaviti i sliku. U pitanju je Punto 1.2 8v Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ryan 100 Posted December 10, 2014 Cena zadnjeg lonca je 3600 dinara sa ugradnjom i garancijom od dve godine.Svakako daj sliku da vidim da li ima smisla popravljati... Quote Share this post Link to post Share on other sites