Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

1960%20copy.jpg

Auspuh servis "Ljuba" je zanatska radionica koja se bavi izradom,popravkom i ugradnjom auspuha. U proizvodnom programu nalaze se izduvni sistemi za sve tipove vozila. Za izradu auspuha koriste se aluminizirani lim i cevi, sa garancijom od 24 meseca. Jedna od specijalnosti servisa je sportski program koji izradujemo po željama klijenata a pritom vodeći računa o osnovnoj nameni i karakteristikama tog sistema. Vršimo besplatan pregled vozila.

 

 

U servisu možete pronaći široku paletu rezervnih delova auspuha kao što su: gumeni nosači auspuha, šelne, fleksibilna creva, katalizatori, dihtunzi...
Osnovni program u servisu čine izduvni sistemi za sve tipove vozila. Ono sto je bitno napomenuti je cinjenica da naši sistemi ni u jednom segmentu ne odstupaju od fabricki propisanih karakteristika. Garancija koju dajemo na proizvode je bez ikakvih uslova i striktno se poštuje. U servisu zatupljeni su i izduvni sistemi renomiranih svetskih proizvođača. Imamo veliki izbor kako običnih tako i "presing" auspuha.

Izrada sportskih izduvnih sistema je jedna od specijalnosti servisa. Radimo sve vrste sportskih auspuha po željama i u saradnji sa klijentima. Posebna pogodnost je što možete dobiti sistem koji vizuelno spada u sportski program a po zvuku i performansama je klasičan osnovni program. Radimo i automobile visokih sportskih performansi kod kojih usklađujemo sistem sa karakteristikama tog automobila. Posedujemo i veliki izbor ukrasa za izduve i ugradujemo ih po izboru klijenata.

 

Screenshot_34.jpg

Ulica: Bore Radojevića 22/3, Železnik ; Beograd
tel: 011/2575-122
064/1407-950

Sajt Auspuh servisa Ljuba

 

Cenovnik za Fiat/Lancia automobile
 

 

 

Članovi Fiat-Lancia Club Serbia sa važećom članskom karticom i ličnim identifikacionim dokumentom koji izdaje Republika Srbija ( ili druga država koju Srbija priznaje ), ostvaruju popust od 10% na navedene cene.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav za sve članove foruma :welcome:

Red je da vam se predstavim. Zovem se Neša i suvlasnik sam auspuh servisa"Ljuba" i jedan od majstora u servisu.

Svakodnevno ću obilaziti ovu temu tako da ću u najhitnijem roku odgovarati na vaša pitanja i ako je moguće rešavati zajedno sa vama određene probleme. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem telefona gde će vam Ljuba direktno odgovarati na vaša pitanja.

Ne ustručavajte se da pitate jer ova tema tome i služi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Procitao sam kompletan text i pogledao asortiman sa cenovnicima :coffee:

Tjuniranje auspuha i garancije su za svaku pohvalu :thumbup: ,a cini mi se i da su cene pristojne :whistle:

jedino me zanima jedna stvar :huh: ,primetio sam da Lancia Lybra,ne postoji medju modelima,sto je pomalo cudno :blink: ,jer ih ima sve vise po nasim ulicama :geek: .

pa me zanima,da li je u planu prosirenje asortimana i za ovaj model :question:

Share this post


Link to post
Share on other sites

To je cenovnik domaćeg programa i nije proširen. Uskoro se radi redizajn gde će to biti sve mnogo zastupljenije.. Servis ima i veliki izbor uvoznih auspuha tako da ni jedan model manje više nije problem. Ako za određeni model ne postoji iz raznoraznih razloga auspuh sve se to može naručiti i odraditi u servisu. Mislim da to nije nikakav problem..Za Lybru ću pogledati u katalagu sutra jer mi sada nije dostupan. Sve u svemu kao što rekoh..ako ne postoji kalupski lonac sve se to da srediti u servisu. Od savijanja cevi ugradnje solo lonca itd...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala Vama što ste obratiil pažnju na rad našeg servisa :thumbsup:

Da dopunim još nešto. Ne obraćamo pažnju na veličinu posla koji je potrebno uraditi. Bitna nam je svaka mušterija i prema svakome se odnosimo jednako bez obzira da li je posao od 200 dinara ili 200 eura. Bitno nam je da zadržimo mušteriju kao budućeg stalnog korisnika naših usluga. Ako imate problem sa cevima gde je na primer određeni deo cevi izgoreo, bez ikakvog problema izbacimo taj sagoreli deo i zamenimo ga novim parčetom cevi. Sve što se kvaliteno može reparirati a da se ne mora menjati cela komponeta mi ćemo uraditi.

Ako imate vaš izduvni sistem koji ste nabavili po povoljnim cenama bez ikakvog problema možete doći kod nas da ga ugradimo..

Pregled i kontrola izduvnog sistema u našem servisu je besplatna..

Moram da napomenem da radimo obično na zakazivanje tako što striktno poštujemo zakazano vreme . Bez ikakvog problema i ustezanja radimo automobile u vašem prisustvu i na taj način sigurni ste u rad koji smo izvršili na vašem automobilu. Najveće poslove na automobilu završavamo isti dan najkasnije do 17 časova kada nam se i završava radno vreme.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kao što sam i obećao odgovor za Lybru.

Lybra ima izduvni sistem koji se sastoji od 4 komponente. Grane, katalizatora, cevi i zadnjeg lonca. Imamo u ponudi dve varijante. Pošto je zadnji lonac takozvana presing tehnologija samim tim i cena je mnogo viša nego kod većine drugih modela.

Presing zadnji lonac (presing-sistem gde se lonac sastavlja iz dve komponente koje su rađene oblikovanjem lima putem kalupske prese) cena takvog lonca (originalnog izgleda) kod nas je od proizvođača IMASAF-14500 dinara. 18 meseci garancije.

Domaći zadnji lonac koji je alternativno rešenje, kružnog oblika. Alternetivno rešenje znači da je oblik kružni ali da je unutrašnji sistem identičan originalnom loncu i samim tim identičnih karakteristika kao i sam originalni lonac. cena takvog lonca je 7500 dinara i garancija je 24 meseca..

Još da dodam da i ostale komponente tog sistema imamo u servisu..Znači Lybra je maksimalno pokrivena rezervnim delovima izduvnog sistema..

Ako su vam potrebne i fotografije kako izgleda vaš izduvni sistem možete mi javiti pa ću postaviti u ovoj temi..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ryan-e,hvala za detaljne informacije o izduvnom sistemu Lancie Lybre :thumbsup:

verujem da ce biti interesantno za procitati :coffee: i ostalim clanovima,koji voze isti automobil :thumbup:

pa,kad nesto zatreba :unsure: ,lepo je znati da sve to ima kod tebe u servisu :yes .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da..čekam samo odgovor od hosting provajdera o povećanju hostinga i verovatno sutra izbacujem redizajnirani sajt. Mnogo detaljnije je urađen cenovnik sa kataloškim izgledom izduvnog sistema za skoro sve modele automobila..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Redove Rajane, sta ce se desiti ako mi koji smo povadili katalizatore budemo morali da ih vracamo? Kolike su cene univerzalnih katalizatora i kakav je njihov kvalitet?

Konkretno za 156 JTD.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imamo univerzalne katalizatore američkog proizvođača. Garancija na njih je 24 meseca a cene su od 80-120 eura. Naravno cena zavisi od modela automobila. U većini slučajeva montaža nije nikakav problem i uračunata je u cenu katalizatora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Samo da vas obavestim da je urađen redizajn sajta Auspuh servis "Ljuba"

Ono što je novo na sajtu je mnogo detaljniji cenovnik sa kataloškim opisom izduvnog sistema. Na žalost moralo se malo pribeći i nivelaciji cena jer su stare cene bile još iz marta meseca prošle godine...Razlike su u par stotina dinara tako da ne bi trebalo da vam to predstavlja neki veći problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav

Ja imam fiat punto mk2 1.2 16V pa me interesuje da li bi mogli da ugradite neki univerzalni katalizator posto je kod mene izvadjen i imam problema posto imam izgleda dve sonde i prijavljuje mi gresku

Koja bi bila cena sa ugradnjom

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko sam obavešten u međuvremenu ste razgovarali sa Ljubom i pretpostavljam da vas je informisao o problemima i mogućnostima rešavanja vašeg problema. Sve u svemu položaj tog katalizatora je na takvom mestu da je njegova zamena univerzalnim katalizatorom nemoguća. vaše alternative su da kupite nov originalni katalizator sa sve izduvnom granom auspuha ili uradite reparaciju katalizatora(postupak gde se vadi originalno saće katalizatora i umesto njega postavlja se drugo saće....postoji kod nas firma koja se time bavi) Obe varijante su izuzetno nepovoljne za vaš budžet jer se kreću preko 250-300 eura.

U koliko ne rešite vaš problem kontaktirajte nas da zajedno pronađemo neko alternativno rešenje koje vas neće skupo koštati..

Srdačan pozdrav..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ok..ako nešto zatreba , tu smo..

Inače da obavestimo članove foruma da šaljemo, kako komponente tako i cele izduvne sisteme brzom poštom na kućnu adresu. Troškove isporuke auspuha snosimo mi. Vi plaćate cenu koja se nalazi na sajtu u cenovniku..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zanima me koja je cena pletenice za BMW E46 318d (verovatno je univerzalna) posto nisam video na sajtu da je imate... Pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imamo pletenicu za taj model, naravno univerzalna je. Zbog vrlo komplikovane zamene te pletenice( jako dugo traje zamena i ima dosta propratnik poslova)cena sa ugradnjom je 5000 dinara..

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na odgovoru... Cekam u Delti jedan nosac za auspuh kako bih sve uradio odjednom... Cujemo se uskoro... Pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izvini,uverio sam se da je covek visoko civilizovan.Racun sluzi uz vodu i secer....thumbsup.gif Ozbiljno,malo sam pogledao asortiman,za ono sto se nudi,cene nisu velike.Moze jeftinije ako odes kod Pere limara sto klepa sulundari za smederevce.

Share this post


Link to post
Share on other sites

jel morash da naplacujesh s pushkom u rukama ili tu nema problema??? :rofl:

Voleo bih da sam ovo razumeo :no

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...