chikavili 511 Posted February 2, 2010 April 11 * Qatar Doha/LosailApril 25 Japan MotegiMay 2 Spain Jerez de la FronteraMay 23 France Le MansJune 6 Italy MugelloJune 20 Great Britain SilverstoneJune 26 ** Netherlands AssenJuly 4 Catalunya CatalunyaJuly 18 Germany SachsenringJuly 25 *** United States Laguna SecaAugust 15 Czech Rep. BrnoAugust 29 Indianapolis IndianapolisSeptember 5 San Marino & Riviera di Rimini MisanoSeptember 19 Hungary BalatonringOctober 10 Malaysia SepangOctober 17 Australia Phillip IslandOctober 31 Portugal EstorilNovember 7 Valencia Ricardo Tormo – Valencia*: Evening Race**: Saturday***: Only MotoGP class Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikisxy 7 Posted February 2, 2010 zar samo jedna nocna Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted February 2, 2010 Ovo je inicijalni kalendar, pa moze doci i do nekih manjih izmena u medjuvremenu, te se nadam da ce biti jos koja nocna, da uzivamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 6, 2010 Jedina izmena u kalendaru je:19. September - Motorland Aragon | Aragon (pokrajina u Spaniji)umesto Hungary Balatonring-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 0 Posted April 10, 2010 Hoce li biti prenosa na nekoj od nasih televizija? Mislim da eurosport prenosi, bar sam za Quatar video najavu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 10, 2010 Ne, eurosport je ostao bez MotoGP-a jos prosle godine.Kod nas ce, kao i proslu sezonu, SportKlub direktno prenositi i kvalifikacije i trke.Qatar je u nedelju uvece:19:00 Moto GP Qatar – Trka 125 cc DIREKTNO20:15 Moto GP Qatar – Trka Moto 2 DIREKTNO22:00 Moto GP Qatar – Trka Moto GP DIREKTNO Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 0 Posted April 11, 2010 Ma video sam to sinoc za eurosport, a na drljavom IKOMu nema sportkluba vec samo sportklub+, na kojem naravno nema motoGP-a! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Bajker 0 Posted April 14, 2010 GRMBLJFF.... Da, i ja imam IKOM... Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 14, 2010 Ima dosta kafica koji imaju TV i sportklub, pa se snadjite Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 19, 2010 Sledeca trka koja bi trebalo da se odrzi za vikend 24. i 25. aprila u Japanu, ce najverovatnije biti odlozena zbog obustavljenih letova iz evrope (vulkanski oblak). Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted April 21, 2010 I definitivno, trka u Japanu je odlozena za 3. oktobar. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Branko 0 Posted June 6, 2010 Rosi pao na treningu za trku u Mugellu i polomio desnu potkolenicu, oporavlja se nakon jucerasnje operacije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted June 6, 2010 Da, Rossi je na drugom nezvanicnom treningu imao vrlo tezak pad, juce je operisana potkolenica i ocekuje se da ce minimum 6 nedelja trajati oporavak, sto znaci da su sanse za sampionsku titulu ove godine prilicno niske. Steta, ove godine se ocekivale najzanimljivije borbe izmedju njega, Lorenca i pedrose Svi mu zele sto brzii oporavak i povratak na stazu, kako bi i dalje uzivali u borbama S'obzirom na trenutno stanje u generalnom plasmanu, kao i cinjenice da je Mugelo Rossijeva "domaca" staza, ocekivala se velika borba na nedeljnoj trci, pa su vodeci vozaci vec na nezvanicnim treninzima izvlacili maksimum i vozili na ivici, nebi li se sto bolje pripremili za nedelju. To je verovatno i uzrokovalo nezgodu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted June 8, 2010 Danas je uspesno obavljena i druga operacija na Rossijevoj potkolenici. Quote Share this post Link to post Share on other sites