Matija25 0 Posted January 27, 2010 Pozdrav svima na forumu novi sam clan pa bih voleo da cujem neka vasa misljenja koje bi felne eventualno najbolje cucale na Multipli sobzirom da sam je kupio pre nekoliko dana tako da u buduce planiram neko doterivanje ,ulepsavanje pa reko da krenem od tockova evo nekih slika pa reci te i da jos nesto gde bi mogle kod nas da se nadju orginalne felne od multiple kao sto su na prvoj slici i kolko bi to kostalo ako neko zna bio bih mu zahvalan . Hvala u napred Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted January 27, 2010 Zaista tezak zadatak,posto su sve felne lepe,a i Multipla je dosta orginalnog dizajnaMeni bi nekoko,najlepse legle,one prve,punijeg izgleda,posto je i sam auto dosta zaobljenog dizajna,mirnih i pitomih linija,i nije u nekom sportskom fazonu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MilanLaki 0 Posted January 27, 2010 (edited) Ove poslednje su valjda sa Stila (schumaher)? Edited January 27, 2010 by MilanLaki Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted January 27, 2010 Mislim da bi na Multiplu odlicno sele ove:Neocekivano agresivno, ali imam takav osecaj Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted January 28, 2010 I ja mislim kao Mik da Multipli ipak bolje leže neke zaobljene felne zbog samog njenog dizajna.Ali ipak najvažnije je šta se tebi sviđa i da li si već napravio izbor 15" ili 17", sportski ili klasik look?Ako hoćeš sportski obevezno idi na 17" i široke gume, onda multipla stvarno izgleda još moćnije.Ima jedna stvar koju ima drugar na svom autu a koja je meni totalno neprimerena ovom dizajun - predni rol bar!Em je ružan na jednom pitomom automobilu kao što je multipla, em se klati, em je opasan za pešake u slučaju nesreće...Jednostavno ne znam čemu to.Može ti i neki konfigurator pomoći:http://www.fiat.co.uk/Showroom/#showroom/m...la/configurator Quote Share this post Link to post Share on other sites
TOGO 0 Posted January 28, 2010 Bole, zar ova Multipla na tvom avataru nema prednji rol bar? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted January 28, 2010 Naravno, obojica mislite na "Bull bar", a ne roll bar Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted January 28, 2010 Bole, zar ova Multipla na tvom avataru nema prednji rol bar? Ijuuu stvarno ima, da znaš da nisam ni primetio... Dobro, bar na slici taj bul-bar nikoga na boli... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Matija25 0 Posted January 29, 2010 I ja se slazem da na Multiplu idu neke manje agresivnije felne koje prate liniju auta jer je on zaista neobican tako da bi ja naj radje uzeo neke 15-tice kao one prve na slici koje su ja mislim i fabricke. Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1080 Posted January 19, 2011 Tema malo zamrla pa rekoh da osvezim.Juce sam od kolege sa posla uzeo mnogo lepe felnice koje cu na prolece da obujem mojoj Multishki.On ih je greškom kupio (trebale mu 4x100 a lik koji mu prodao rekao da moze da se nabudzi) i stajale mu godinu dana.Rec je o Borbet felnicama i to neka retka serija koju je Borbet pravio za Fiata.Ima da čučnu superiška. Malo sam čačkao po Photoshopu i evo rezultata: Quote Share this post Link to post Share on other sites
bokija 83 Posted January 19, 2011 Extra,jos samo da si 0farbo i one podocnjake oko maglenki..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1080 Posted January 19, 2011 Bice i toga al na prolece Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted January 19, 2011 Koliki je ET tih felni? Obično piše na rubu sa unutrašnje strane.Izgled... pa nekako su mi neobične, "ali imaju dušu" (kao što se obično kaže za ružnu devojku). Meni malo liče na šajbnu sa neke mašinice za mlevenje mesa, ali dobro važno da se tebi sviđaju. Još pretpostavljam da je bila povoljna cena. Quote Share this post Link to post Share on other sites
francuz69 1080 Posted January 20, 2011 ET35. 7J. Stavicu im 195-65Buduci da su ove celicne ET38, 6J i na njima su 185-65, ima da izgledaju taman malchice shire.Ne zelim da preteram kao na proslom autu. Na 175-60-14 5.5J ET45, sam stavio 195-50-15 7J ET35. Auto je izgledao kao buggy i kad se vozi vise od dvoje cesao mi je unutrasnju stranu ruba. To je izgledalo otprilike ovako:A sto se izgleda tice, ukusi su razliciti, mada sam dosta modela izrolao Photoshop-om i ove su mi najlepshe izgledale s obzirom na Multishkine "obline". One prve stock felne sa pocetka mi se ne dopadaju. Jednostavno mislim da to moze mnogo bolje da izgleda. Mnogo mi se recimo svidja kako joj chuche stilove 17 petokrake, ali to znachi da bih morao da stavljam mnogo nizi profil gume, a iz iskustva znam da bi mi to unakazilo udobnost a i vrlo brzo bi stradao trap Quote Share this post Link to post Share on other sites