Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
banjo1990

Punto 1.9 JTD - problem sa pragom...

Recommended Posts

eto ti problema najedanput!!! naime, moj najveci problem kod punta ,i koji se konstantno javlja kao najgori moguci problem, je moja sestra :realmad: !!! nazalost tu ne pomaze niti jedan servis, niti majstor...taj problem je neresiv!!! i takav uzrokuje niz drugih problema, koji direktno biju u mene i lome mi grbacu!!!

aj da ne se*em previse, pre dva dana sestra mi je polomila desni prag...nemam sliku da pokazem, uglavnom zakacila je za neki spic kad je motala u desno(koliko sam je ja shvatio), i polomio se prag. nisam imao vremena da vidim da li je lim iskrivljen, sto nikako ne bih voleo!!! e sad, posto nemam nameru da ga lepim(varim), jer necu nakazu od automobila, hocu da uzmem nov prag, pa me interesuje gde prvo da ga potrazim???

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako pričaš o onom ukrasnom plastičnom - kupiš nov i zameniš.

Ako je pocepana limena sajtna - tada pravo kod limara pa vidi šta ćeš.

Može da ti menja i celu sajtnu ali ne vidim zašto. Slikaj auto pa će i drugi da vide.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma pukla mu je plasticna "suknjica"

Nije bas lako naci zamenu. Ima neko kod nas ko ih pravi od fiberglasa (pogledaj ovu temu ili kontaktiraj clana MilanLaki, on zna), originalne su preskupe (ako ih i ima) u Delti, a mozes i preko ebay-a da narucis, mada ja mislim da salju samo u paru, obe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nije lim dirnut, samo plastika. inace danas sam pokusao da ga skinem i nije bilo sanse!!! nemam pojma kako uopste stoji, ne znam kako je vezan sem ona 5 vijaka( 2 napred,2 nazad,i jedan na pragu), i ne da se skinuti nikako!!! Ne znam da li postoje neke zabice koje se ne vide, ili je mozda lepljen nekom masom??? sad sam ga malo utegao cisto da ne landara, dok ne zavrsim posao!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

sto se tice limene sajtne ona je ok, video sam danas, nista nije dirnuto!!! trenutno mi je problem uopste da ga skinem, a drugi problem je problem nabavke novog(sto cu nadam se uspeti).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...