SikterBre 41 Posted February 16, 2012 Ja tražim Punta već mesecima i nikako da naletim na njega, a gde god vidim da ima burago autića ja se zadržim vazdan Quote Share this post Link to post Share on other sites
paja. 0 Posted February 19, 2012 Alfica i Shelby Dobio mali od dede i suraka po jedan komad za N.G. razmera 1/43 bio je i minika ali ga je polupao...Razmisljam da ih opet skupljam... Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted March 16, 2012 Nije burago, ali dobio prekjuče drugar i prosledio meni pošto zna da sam Fiatov fan Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 16, 2012 Cika Vili, koliko para Abarth 131? Nije na prodaju Ja tražim Punta već mesecima i nikako da naletim na njega, a gde god vidim da ima burago autića ja se zadržim vazdan proizvodjac "Saico" Item No. 33205Ovaj je kupljen u Dubai-u, a najblize sto sam video je u Free Shopu na Istambulskom aerodromu Burago ima samo Punto mk1. Punto mk2 na zalost nemaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted March 16, 2012 Uh što sam ljubomoran, ja ga tražim gde god vidim igračkice automobila i uvek neuspešno Quote Share this post Link to post Share on other sites
sindrom 18 Posted March 17, 2012 Narucite sta vam treba i u kojoj razmeri pa da se "ovajdim" za koju paru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9783 Posted April 17, 2012 Juče u KG-u kada je dolazio Markione...ovakva crna Delta ispred, pozadi još jedna ista takva, a između Maserati Quattroporte. Iza njih beli Peugeot 307 Policije...baš je nekako jadno izgledao u ovoj italijanskoj koloni stila, elegancije... Quote Share this post Link to post Share on other sites
DR.G 0 Posted June 7, 2012 Ove delte izgledaju dobro u imanjene, možda je ipak kupim..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted October 7, 2012 Kao što naslov kaže. Tema za kolekcionare. Ja sakupljam razmere 1-18, 1-43, 1-72 i 1-87. Imam mnogo modela. Postavljam za pocetak par modela razmere 1-18 i razmere 1-43. Kacite slike ako imate neke interesantne modele!Razmera 1-18 Razmera 1-43 Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 3718 Posted October 7, 2012 Što je ovo lepo :laughing: Ja sam malom bratu kupio za rođendan Burago Z4 na sklapanje, ne znam zaista razmeru, ali je dimeznija možda 15cm dužine i 5cm visine. Kad sam video da mu se otvara hauba i sva vrata, da ima motor, volan uz koji se pomeraju točkovi i čak i diskove koji se skidaju, hteo sam da ostavim auto za sebe i njemu dam pare :laughing: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Phikret 0 Posted October 8, 2012 Cika Vili, koliko para Abarth 131? Nije na prodaju Ja tražim Punta već mesecima i nikako da naletim na njega, a gde god vidim da ima burago autića ja se zadržim vazdan proizvodjac "Saico" Item No. 33205 Ovaj je kupljen u Dubai-u, a najblize sto sam video je u Free Shopu na Istambulskom aerodromu Burago ima samo Punto mk1. Punto mk2 na zalost nemaju Punto mk2a proizvodi Majorette u razmeri 1/43. Imao sam jednog narandzastog ali mi ga oteo svastin sin Quote Share this post Link to post Share on other sites
SikterBre 41 Posted October 8, 2012 Ja Punta tražim od kako imam ovog mog, gde god da sam video igračkice sam prevrnuo sve autiće da ga nađem, ali bezuspešno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Stex3105 107 Posted October 27, 2012 Evo i ja da predstavim moju kolekciju Cuvam ih od kad sam bio mali...Skoro sam nabavio Brava Quote Share this post Link to post Share on other sites