Jump to content
FAS Goran
boki

Sigurnosni šrafovi

Recommended Posts

Tako je, upravo to je i bila moja poenta. Mogao si ranije da stavis sa gomile toga iz game, nebitno za model, tip i velicinu felni... Tj. nista namenski.

A GP kao "Opelas" pored pomenutog 1.5 koraka (umesto Fiatovog 1.25), ima i PCD 4x100 (umesto Fiatovog 4x98) i manji CB od 56.6 mm (a Fiatov je 58.1 mm).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kapiram sve to, nego kad kupiš nov auto, samo u ovlašćenom i ne razmišljam. Da ne bude sutra ako se nešto desi, gde si kupio, šta si stavio, to ne ide za njega, to je aftermarket, bla bla bla
Sa druge strane, ni na jednom sajtu, pa ni na tom gore postavljenom, nema dimenzija guma koje ja imam na CROSSu a dobio ga sa njima iz salona, na konto toga ja sad treba da razmišljam dal im dunulo još nešto nestandardno da stave
215/55/17

Sent from my DN2103 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kapiram apsolutno sta pricas ;). Samo i ja kazem, zbog ostalih koji ce za Fiat traziti sigurnosne srafove - da nema nikakvih namenskih, po modelu, tipu felne... Nego stancuju uglavnom sve isto, a slicno vazi i za sigurnosne (OEM i aftermarket). Pa stavljaju na novim modelima po 3 parking senzora pozadi, a sad ce da komplikuju sa srafovima... 

 

Edited by Ivan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Koliko su stvarno sigurni sigurnosni šrafovi?

 

Probali su više kompleta, od onih koji koštaju 15, 25, 135...pa sve do kompleta sigurnosnih koji koštaju skoro 450 evra.

Probali su sa ''nakucavanjem'', papagajkama... i što je najgore - uglavnom su uspevali, a sa najskupljim su uspeli svaki metod koji su isprobali. :D Pogledajte:

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@knezevic76

 

Ovde su u ubedljivoj većini slučajeva koristili samo 1 alat, bez ikakve drugačije buke koja bi se razlikovala od situacije normalnog skidanja točka.

Sa onim najskupljim setom su isprobali i brusilicu, i da... to naravno lopovi ne vole, ali su je isprobali samo da pokažu da li može i njom, a ne zato što ništa drugo (prostije sa 100x manje buke) nije prethodno uspelo kod tog najskupljeg seta.

 

 

Edited by neshaoct

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...