Welcome to Fiat-Lancia Club Serbia Forum

fb nalog 02.jpg

Za pisanje u bilo kojoj temi na Forumu neophodno je da se ulogujete. Ili tako što napravite svoj korisnički nalog na Forumu (klik na Sign Up i popunite polja), ili još lakše tako što se povežete sa Vašim Facebook nalogom.

Opet klik na ''Sign Up'', onda izaberite ''Sign In with Facebook'', izaberite da li želite na Forumu da koristite ime sa Facebook-a ili želite neko drugo ime, i to je to. Sve ovo klikćete samo prvi put, svaki sledeći put Forum je to automatski upamtio.

 

Povezivanjem na Forum dobijate mogućnost da učestvujete u diskusijama, postavljate slike, video klipove, dobijate notifikacije kroz Browser (da, isto kao na FB-u :) ), šaljete/primate privatne poruke, ''tagujete'' druge ljude kako bi odmah videli Vaš upis... Kao da ste postali deo jedne veeeeelike FB grupe sa trenutno preko 15.000 ljudi sa kojima razmenjujete stavove. :) 

Sign in to follow this  
Followers 0
zoki becejac

kako unesti kod u radio kasetofon

Pozdrav svima! posto sam odnedavno postao vlasnik punta 44kw 60 ks 2001 god. a zvanicno od danas sam pored clanstva na forumu opc srbija posto clan foruma vlasnika i ljubitelja fiat,lancia itd zamolio bih za uputstvo kako posle skidanja klema sa akumulatora ponovo ukucati kod na fabrickom radiju,da naglasim uz auto sam dobio kod od radija covek koji mi je auto prodao inace uvezen iz Italije dao mi je pride komplet dokumentaciju kod od kljuca itd

Hvala unapred

Share this post


Link to post
Share on other sites

unosis pomocu onih dugmica gde su memorisane stanice 1 je za prvu cifru,2 za drugu itd

Share this post


Link to post
Share on other sites

hvala najlepše,uz neke smernice jos jednog od vlasnika punta mislim da cu se snaci! hvala na kooperaciji i pozdrav

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne znam kakav je kod tebe radio, kod mene vrtiš točkić dok ne dođe pokazatelj na željeni broj, zatim stisneš točkić i tako si izabrao prvu cifru. To ponoviš za sve 4, a onda točkićem izabereš pa klikneš na zavijenu strelicu, kao dugme ENTER na tastaturi kompjutera. Ako pogrešiš, ima delete u vidu strelice unazad kako mi se čini...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0