bolens 10 Posted December 26, 2009 Je li neko zna gde se nalazi ovaj prekidač, ili ne daj Bože da ga je možda koristio?Ja sam ga tražio i tražio, zagledao ispod volana i ništa... baš tu gde kažu u uputstvu, i ćorak. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 494 Posted December 26, 2009 Na Multipli u zavisnosti od godista stoji unutar levog ili desnog prednjeg stuba. Quote Share this post Link to post Share on other sites
drekawac 0 Posted December 26, 2009 ili takozvani IFS,pogledaj ispod vozacevog sedista Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted December 26, 2009 Na Multipli u zavisnosti od godista stoji unatar levog ili desnog prednjeg stuba.Ali čekaj Gorane, kako mu onda pristupiti da bi se pritisnuo taster i ponovo uspostavio dovod goriva ako treba.Ili pri udarcu nešto treba da se raspadne, neki poklopac... pa da se on pojavi.U svim uputstvima za Multiplu, a imam ih 15 (za razna godišta i na raznim jezicima), svuda se pominje to isto mesto ispod volana. Quote Share this post Link to post Share on other sites
error 0 Posted December 26, 2009 na sierama se to nalazilo u gepeku ispod rezervrnog točka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 10 Posted December 26, 2009 Na Lybri odmah sa leve strane na podu kod vozačevog sedišta. Samo se spusti ruka i pritisne. Ispod poluge za podešavanje visine sedišta Quote Share this post Link to post Share on other sites
drekawac 0 Posted December 27, 2009 uglavnom je kockica crvene boje,po tome je mozes prepoznatia i pogledaj u auto dati u odeljku prostor oko motora i mozda tamo pise gde se nalazi Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 494 Posted December 27, 2009 Nisam mislio zatvoren u stubu....prekidac je crne boje sa crnom gumicom odozgo....kad dodje do potresa kuglica u prekidacu iskoci i prekine dovod struje. kada pritisnes gumeni poklopac na vrhu prekodaca cuje se KLIK i sve opet radi kako treba. A nalazi se tamo gde je rucica za otvaranje haube na yugu...malo vislje imas prorez u plastici. Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted December 28, 2009 Gorane, u pravu si... najzad sam ga napipao! Kad si rekao "u stubu" mene je odmah asociralo na stub levo i desno od vetrobrana. A on je skroz dole, kod donje šarke vrata i jeste, vrlo blizu stuba. Hvala, rešeno! Quote Share this post Link to post Share on other sites