panther 0 Posted December 22, 2009 Da li neko zna gde mozda ima da se kupi onaj mali kalolifer za kola koji se kaci na upaljac i greje kabinu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted December 23, 2009 Mozda je ovo ono na sta mislis http://www.kupujemprodajem.com/Ceramic-car...02299-oglas.htms tim da sse ovo zove keramicka grejalica za kola Quote Share this post Link to post Share on other sites
panther 0 Posted December 24, 2009 Ne izgleda bas tako ali je jako slicno, bitno da duva toplo. Hvala na odgovoru Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted December 25, 2009 E vala svasta, da nema mozda i sporet smederevo da se kupi za auto? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blueshadow 0 Posted December 26, 2009 Pre par stotina godina, vozio sam bubu, moj prvi auto, u kome je zimi odledjivanje stakala bila nemoguca misija, za ovakav kalorifer u ono vreme mogao si da uzmes "milion din", ja sam nasao nesto slicno, samo mnogo mocnije, doduse u USA......kako sam se samo q..io po gradu ondaK... Quote Share this post Link to post Share on other sites
panther 0 Posted December 26, 2009 Kad bi mogao da nabavim jedan vojni onaj sto obicno ide u kampanjolu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Blueshadow 0 Posted December 26, 2009 Izvini sto pitam, a sta ce ti? Quote Share this post Link to post Share on other sites
NenadAleksic 0 Posted December 26, 2009 Mozda nema grejanje u stilu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
fandjo 1 Posted December 27, 2009 Za zimsku svaleraciju je najbolje da nadjes grejalicu, pusto mesto misim sitni sati i banderu sa osvetljenjem i naravno alat da preikljucis grejalicu. Quote Share this post Link to post Share on other sites
panther 0 Posted December 27, 2009 Izvini sto pitam, a sta ce ti?Za grejanje Za zimsku svaleraciju je najbolje da nadjes grejalicu, pusto mesto misim sitni sati i banderu sa osvetljenjem i naravno alat da preikljucis grejalicu.Dobra ideja Izvini sto pitam, a sta ce ti?Kad je bilo preko -10 stilu treba vecnost da se zagreje, pa reko da ubrzam malo Quote Share this post Link to post Share on other sites
bolens 10 Posted December 27, 2009 A da nađeš neki stari Zaporožac i iz njega izvučeš vebasto, jer su oni to imali po defaultu... zbog vazdušnog hlađenja motora.Ili se isprsiš za neki originalni Webasto ili Eberschpracher, sa daljinskim okidačem pa da ih koristiš i za odleđivanje auta zimi.Multipla je imala taj vebasto kao dodatnu opremu za JTD verzije, tražim i ja to na e-bay... onda bih mogao i na skijanju da spavam u autu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
necasmeca900 1 Posted February 8, 2022 (edited) On 12/22/2009 at 5:07 PM, panther said: Da li neko zna gde mozda ima da se kupi onaj mali kalolifer za kola koji se kaci na upaljac i greje kabinu. Cao. Ja sam kupio auto grejalicu 12v 200W. Radi ok. Mislim kad je veliki minus teško da može da odledi šoferku ali za odmaglivanje šoferke je super. Ostaviću ti link dole gde sam ja kupio. https://lakoijednostavno.com/shop/grejalica-za-auto/ Edited February 9, 2022 by neshaoct dodao printscreen 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
darkman14 6922 Posted February 9, 2022 @necasmeca911 taj je zamenio forum do sada, a verovatno i auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9781 Posted February 9, 2022 (edited) @andreja.micovic Nema to veze jer informacija koju je napisao @necasmeca900 je korisna pošto može zatrebati bilo kome, a ne samo autoru tog citata. Pri čemu se i autor citata poslednji put ulogovao na Forum pre manje od godinu dana, iako mu je ovaj citirani post još iz 2009. godine. Edited February 9, 2022 by neshaoct 1 darkman14 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites