Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
skimyou

Lybra JTD - kako skinuti i sprovesti kablove za muziku?

Recommended Posts

cao svima!

Ja sam od prije neki dan vlasnik Lancie Lybra, JTD, nikada nijesam imao italijana, ali sam sa ovim autom prosto odusevljen. i izgledom spolja i unutra i kvalitetom zavrsne obrade i opremom... Stavio sam mu parking senzore i ekstra rade. Odlucio sam jos da mu ugradim ksenone, mislim da ce dobri da budu. E sada, imam jedan da kazem problem.

1. Fabricka muzika, na moju zalost nije BOZE, nego neka madjarska, kako mi se cini na zvucniku. Odlucio sam da mu malo pojacam ozvucenje i da vidim sta sve podrzava ovaj radio uredjaj, kakve performanse ima i da li ima nekih mogucnosti za prikljucenje woofera bez pojacala. Zanima me da li je neko skidao radio i kako se to radi? Strah me da cackam sam a da ne cujem neke savjete da ne bih slomio kakvu plastiku. Takodje, opucio sam se da skinem lajsnu na vozacevim vratim na bankini, i - napukla mi je na pola, jer nijesam znao kako se skida. Zadnju ni ne pokusavam da skidam posto ne znam kako da je skinem, a nema sarafa nigdje. I, ostaje mi najtezi dio, to je da sprovedem kabal od woofera koji ce biti u gepeku, do radija, ali moram da skinem i zadnje siceve, koji nemaju mogucnost da see skidaju na onaj osigurac, jer nijesu izdijeljeni 2/3 i 1/3 kao kod sto je obicno. KAko se skidaju sicevi i sprovodi kabal??

2. u zadnjem dijelu kabine, odnosno na zadnjim vratima i gepeku nemam osvjetljenje. Skinuo sam jednu zastitu - tapacir sa vrata i skontao da uopste ne dolazi struja do vrata i do gepeka, provjerio uz pomoc uredjaja. Da li iko ima ideju sta moze biti problem sa tim zadnjim dijelom. Napominje, u prednjem dijelu je sve ok, svijetle i lampice na ruckama vrata i na prekidacima za podizace stakala.

3. Sta mislite o pojacavanju snage na Lanci, postoji neki DrakeBox, DrakeTuning, da li je to lose za motor?

Hvala puno!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...