Jump to content
Goran

Recommended Posts

^xixixi. Ne mozes normalno ni da pricas, a da te neko ne prekine :rolleyes:

evo da ne bude 100% off.

Bas ti je lep auto :thumbup:

^nisi ga lajkovao brate :D

Elem, dosli na red zvucnici i trouglovi iza retrovizora. Ugradjeni su high-end AUDAX Auris TM025B3, perverzija tweeteri koji sviraju cak od 600Hz! :)

IMG_0355.jpg IMG_0356.jpg

Sutra po planu i programu fino gitovanje, smirglanje i farbanje u grafit sivu :thumbsup:

A onda sasvim slucajno, dodjem do jedne fantasticne ideje, koju cu verovatno uskoro (pokusati) da sprovedem u delo :D Radi se o VAIO VGN-P530H, novoj igracki sa fenomenalnim 8" 1600x768 ekranom, atom procesorom, gps-om, itd. Raskupusacu je celu i monitor ide umesto ovog 7" kockastog, malo wide fazon kao na novim bencolama :D

IMG_0354.jpg

I ko bre da se drogira pored ovako zanimljivih zanimacija :thumbsup:

^nisi ga lajkovao brate :D

jer ovo neka uvreda ili...? ne znam da li da uzvratim ili ne :lol:

A jel taj sony touch screen?

Nemoj da kupusas, daj da se dogovorimo nekako :rolleyes:

Edited by MilanLaki

^Nije touchscreen i nema za njega original touch folija i to komplikuje stvar jer bih morao da uzmem neku touch foliju za 10" ekran zbog sirine, i savijem unutra gornje i donje krajeve.... valjda ce moci tako :D

i meni je padalo na pamet da uzmem neki eeepc da ubacim u stila, ali kad sam stavio na papir sta sve mora od pocetka, ja odustao :D

Predlog: uradi jedan dobar video spot za Blackunta!

Imam kameru, imamo cool parkinge u trznim centrima, samo nadji nakog ko zna da obradjuje snimke! :thumbup:

Covek, svaka cast za Punta, lepseg ni sam ne bih mogao da napravim da imam i neogranicena sredstva. :D

ne znam sta drugi kazu, ali, meni je sa onim felnama 62 puta lepsi, ili da kazem, da mi je ovako 62 puta ruzniji... nekako... je obican... :crybaby:

One su mi sad nekako prenapadne, taman mali brejk da iskuliram s 5okrakama ... Bice ove ko metak, samo da ih zacrnim ;)

Klasika je klasika :thumbsup:

One Momo jesu bile napadnije i agresivnijeg izgleda :yes ,totalno futuristicki i moderno

ali ove imaju neku suptilniju i elegantniju pojavu od proslih,ostavljaju malko jaci utisak

a i zavisi sta se kome vise svidja :huh: .

Ja,licno bih se ipak pre odlucio za ove sadasnje,a ostaje da vidimo jos kako cuce uzivo,posto i one prosle su,bar meni mnogo izgledale lepse uzivo nego na fotkama.

Meni su one pre ovih bile mnogooo mnogooo lepse!

Sa ovim je sasvim obican i ima velike tockove,tako bih ga opisao! :huh::unsure:

Edited by Bane23

Pa neces cuti nista ako snimim klip i okacim na yt. Zvucace kao sa tranzistora zbog mikrofona koji ne hvata ceo opseg. Najbolje da dodjes jednom do intera i cujes uzivo ...

E stvarno dokle ćete da ložite čoveka da mu je dobar Punto? Mislim realno :)

Da brate, tolko dobro loze da su cak i sudije u ns-u nasele na foru :-D

Sent from my Dell Streak using Tapatalk