joeya1k 0 Posted October 4, 2011 Interesuje me cena velikog servisa za Zastavu 10 1.2 8v bez klime?Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
podvarak 1 Posted October 6, 2011 Samo da pohvalim brzu i kvalitetnu uslugu, servis je stvarno za primer drugima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 6, 2011 Veliki servis Z10 bez klime oko 16500din plus svecice 3100din Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted October 9, 2011 Da pozdravim i pitam ovde...Fiat Bravo JTD 1.9, 2001.Zamena nosaca motora, cena sa delovima i rukama? Koliko ih uopste ima na Bravu, u AP sportu vidim 3-4 vrste, cene idu od 1.300 do 2.600?Vremenski interval, koliko bih bio bez auta? Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted October 11, 2011 Da pozdravim i pitam ovde...Fiat Bravo JTD 1.9, 2001.Zamena nosaca motora, cena sa delovima i rukama? Koliko ih uopste ima na Bravu, u AP sportu vidim 3-4 vrste, cene idu od 1.300 do 2.600?Vremenski interval, koliko bih bio bez auta?Moze i na PM, ne mora ovde... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 11, 2011 levi nosac motora 3000din,zamena 800dinDesni nosac motora 5200din,zamena 800 dinGornji nosac motora 1600din,zamena 300dinDonji nosac motora 1500din,zamena 500din Quote Share this post Link to post Share on other sites
FantomX 5 Posted October 11, 2011 Hvala puno Gorane na odgovoru, najavicu se kada budem dolazio oko termina, nadam se da je bar neki citav, da necemo morati sve da menjamo.Hvala jos jednom na odgovoru. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomerc 0 Posted October 11, 2011 Javlja mi se lampica ABS i kocnica.Koliko kosta dijagnostika i (gotovo sigurno) zamjena ABS modula?Libra, 2.0, 2000 g Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 12, 2011 uradicemo dijagnostiku bez naplate...... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivchys 1 Posted October 12, 2011 Pozdrav Gorane,imam fiat bravu 1.6, 2001.godiste.pre nekog vremena mi se pojavilo par kapi na podu u garazi, rashladna tecnost je, paraflu plavi sipam u njega. Pojavilo se ispod hladnjaka, na crevu koje ide tacno ispod hladnjaka, a ako se gleda po sred automobila, na jedno 10cm od sredine u desno. Zvao sam AP sport, nemaju to crevo u ponudi rez.delova.Da li Vi mozete to crevo da nabavite, i zanima me naravno koliko bi kostala zamena.Pozdrav, Ivan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 12, 2011 moram da proverim....javi se u servis... ja sam na putu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomerc 0 Posted October 12, 2011 (edited) uradicemo dijagnostiku bez naplate......HvalaA kolika je cijena ABS-a? Edited October 12, 2011 by tomerc Quote Share this post Link to post Share on other sites
nikozivk 0 Posted October 16, 2011 Imam problem sa paljenjem Fiat Punto mk2 1.9JTDAnlaser zavrti i kao da se u jednom trenutku zalepi.Cetkice su menjane, cicscen je (jedno vreme je radio normalno posle ciscenje).e sad glupo pitanje sta moze da bude problem i koliko moze da kosta resenje problema.Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 16, 2011 moram da cujem da bi bilo sta rekao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
ivchys 1 Posted October 17, 2011 Pozdrav Gorane,imam fiat bravu 1.6, 2001.godiste.pre nekog vremena mi se pojavilo par kapi na podu u garazi, rashladna tecnost je, paraflu plavi sipam u njega. Pojavilo se ispod hladnjaka, na crevu koje ide tacno ispod hladnjaka, a ako se gleda po sred automobila, na jedno 10cm od sredine u desno. Zvao sam AP sport, nemaju to crevo u ponudi rez.delova.Da li Vi mozete to crevo da nabavite, i zanima me naravno koliko bi kostala zamena.Pozdrav, Ivan.Gorane, opet ja.....Isao sam sada za vikend na put, kod matorih, i sa caletom udjemo pod auto na kanalu, i vidimo da ne curi crevo ko sto sam ja mislio, nego definitivno pusta negde na hladnjaku. Nisam mogao da vidim da li na sacu ili gde vec?! E sad mene zanima da li se nekako hladnjak moze popravljati-krpiti, ili je on postao potrosni deo kao filteri? Naravno da jeste, ali ko velim, ne gubi tecnosti mnogo, ali ipak gubi. Rekli su mi da moze da se ubudzi Koliko bi me kostala zamena hladnjaka, motor je 1.6, 2001.god, i ima klimu, hladnjak + ruke? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 17, 2011 Hladnjak je 5510din zamena je 3000din. Quote Share this post Link to post Share on other sites
urkozamanje 1 Posted October 18, 2011 Postovanje Gorane,Pitanje jedno za cenu seta kvacila, desnog nosaca, i centralnog nosaca(reket) + zamena. U pitanju je Punto 1.9D, 2002 godiste.Hvala ti unapred.Pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 19, 2011 set kvacila...7300 desni nosac...4200 reket ...1600. zamena svega je 8000 din.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rkoma1986 1056 Posted October 19, 2011 Pozdrav Gorane. Da li na osnovu videa mozes bar priblizno da zakljucis u cemu je problem? Fiat Bravo 1.2, svako jutro moram dvaput da ga upalim jer se prvi put odmah ugasi a drugi put upali kao metak sto bi se reklo... http://www.youtube.com/watch?v=xust0L-OIrI&feature=player_detailpage Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9492 Posted October 19, 2011 Tema ostaje otvorena za Vaša pitanja. Na njih će odgovarati Goran, odnosno Goran ZemunNaravno, to ne znači da ovde pitate oko tehničkih problema na Vašim automobilima. To ćete raditi u podForumu za takva pitanja, zavisno od toga koji automobil posedujete :LybraOstali Lancia modeliUno/Tempra/TipoBravo/Brava/Marea/MultiplaPunto mk.1/Punto mk.2Stilo/Nuova BravoGrande PuntoOstali Fiat modeliAuto GasNa ovoj temi postavljate samo opšta pitanja oko servisa i usluga koje se u njemu pružaju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomerc 0 Posted October 21, 2011 uradicemo dijagnostiku bez naplate......HvalaA kolika je cijena ABS-a? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted October 21, 2011 Treba mi vise podataka...broj sa centrale abs-a Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekiv68 0 Posted November 27, 2011 Koliko košta i koliko vremenski traje čišćenje dizni u ultrazvučnoj kadi za Punto mk2b 1.2 8v sa propratnim radovima (montaža, demontaža, provera), a koliko košta zamena 1 dizne u vašem servisu? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 435 Posted November 28, 2011 Demontaza, test,pranje,test,montaza je 3000 din. A za cenu dizne se moramo cuti. Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekiv68 0 Posted November 28, 2011 Hvala na brzom odgovoru, čujemo se Quote Share this post Link to post Share on other sites