stef 0 Posted March 12, 2010 @GoranDa li si iskljucio opciju primanja pm-ova ili ti je prepuno sanduce? Quote Share this post Link to post Share on other sites
kole24 0 Posted April 7, 2010 Pozdrav Gorane,Na jednoj temi sam video da si naveo cenu homo zgloba za Punta od 3500 din. Interesuje me da li je ta cena još uvek i da li je to zglob do točka, ako jeste koliko košta i unutrašnji zglob na desnoj poluosovini na puntu MJ 2003 god.Unapred hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
shone 0 Posted April 28, 2010 Pitanje za Gorana,treba da mi se izravnja glava motora i promeni dihtung,i neradi mi sinhron druge brzine,mozda bih i diskove menjao sve zavisi koliko budem imao para,pa me zanima kolko otrilike mi treba para za tu akciju ,i da liimas taj deo za menjac ? Unapred hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
shone 0 Posted April 28, 2010 i zaboravio sam da kazem Valeo set kvacila treba da ugradim i grejace ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted June 1, 2010 Mitrose, čitaj privatne poruke. Ako ne znaš kako, pogledaj ovdehttp://www.fiat-lancia.org.rs/forum/index.php?showtopic=40151Ukratko: Nemoj na 5 mesta pitati jedno isto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petza 1 Posted June 29, 2010 Gorane imam G. punta 2008 1.3mjt uzeo sam ga nedavno ,na satu pise 90000km da li moze da se proveri da li je to prava kilometraza i koliko ce me to kostati ,cisto da bih znao zbog servisa sta bi trebalo da se radi?Pitam posto zivim blizu tvog servisa! Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted July 1, 2010 Dovezi, nece nista kostati. Naravno postoji mogucnost da je neko izbrisiao i motorni racunar. Ali probacemo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Petza 1 Posted July 2, 2010 Vazi druze hvala ti ,vidimo se... Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Posted July 7, 2010 Gorane, koliko je potrebno ranije zakazati posetu kod tebe?U pitanju je pretres trapova i kocnica i mozda jos par sitnica?Dolazio sam vec kod tebe ali je uvek nesto na frku bilo - Dejan iz NS Quote Share this post Link to post Share on other sites
stef 0 Posted July 7, 2010 I da, do koliko sati je radno vreme servisa radnim danom? Quote Share this post Link to post Share on other sites
boki 10 Posted July 7, 2010 goran u poslednje vreme ne dolazi na forum,oko nekih dogovora i pitanja zovite ga na telefon Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9722 Posted July 7, 2010 Radno vreme servisa:Radnim danima 08 - 17hSubotom 08 - 14hZakazivanje servisa vrši se ponedeljkom u 08:00 na tel. 011/2193-543EDIT:Goran je poslednji put bio na Forumu i napisao post pre 5, 6 dana... Quote Share this post Link to post Share on other sites
dalek 0 Posted July 7, 2010 Danas sam zvao servis i ponudise mi termin za 29. jul... moze li nesto pre, preko štele, za vašeg novog saputnika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 671 Posted July 27, 2010 Jedno pitanje za Gorana ako stigne da odgovori, koliko bi kostala zamena celog prednjeg trapa mislim na viljuske, amortizere i solje na puntu 2 2000 god 1.2 16v sa delovima naravno? dobio malko lufta Quote Share this post Link to post Share on other sites
gasha 0 Posted July 29, 2010 goran garant ne radi lancie theme? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest maliomladinac Posted October 16, 2010 Koje zanimljive funkcije mogu da se odrade preko examinera? Kad sam se igrao sa PP2000 i Lexia 3, na Pugu sam nasao brdo po meni zamiljivih stvari. Ovde nema toliko opreme, ali ima po nesto sigurno? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted October 16, 2010 063 242 007...dodji dacu ti jedan examiner na parkingu pa se igraj i istrazuj..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest maliomladinac Posted October 16, 2010 Koliko ce me to igranje kostati? Inace jako lep gest, vecina majstora ne dozvoljava Zovem te od ponedeljka da se dgovorimo jedno prepodne Hvala Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted October 16, 2010 Ne kosta nista...samo da ga vratis u jednom komadu...javi se pa dodji.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
skodra10 0 Posted October 19, 2010 Gorane interesuje me koliko bi kostao veliki servis za Stila 1.9 JTD 2003 godiste i takodje me zanima ciji su kajsevi kao i pumpu za vodu posto sam gledao neke cene tih delova u ap sportu ali ne znam kakav je kvalitet?\Hvala unapred! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran Zemun 478 Posted October 19, 2010 Veliki servis oko 28000 din... kais i spaneri original fiatovo pakovanje...unutra dayco....pumpa za vodu valeo...ulje selenia... Quote Share this post Link to post Share on other sites
skodra10 0 Posted October 20, 2010 Hvala puno na brzom odgovoru. Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Guest maliomladinac Posted October 20, 2010 Sve pohvale servisu, Skroz koretni ljudi. Danas sam odlucio gde cu dalje servisirati auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
skodra10 0 Posted October 23, 2010 Gorane koliko kosta zamena termostata na stilu jtd posto ne stoji kazaljka ne stoji na sredini pa mislim da je termostat problem? Quote Share this post Link to post Share on other sites