Jump to content
FAS Goran
neshaoct

Fiat servis ''Goran''

Recommended Posts

Pozdrav Gorane,

Treba mi savet šta da radim pošto su mi preksinoć, a ja primetio sinoć da su mi skinuli (isekli) katalizator na kolima Fiat Multipla 1,9jtd 2001 god.

Da li može bez njega i koje su posledice po motor, turbinu i parametrima koje prima komp u autu.

P1070762.jpg

Veliki pozdrav,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Strasno, mada vec je bila aktuelna prica oko kradje katalizatora polovinom prosle godine. Skidali su ih uglavnom sa Xsare, Xsare Picasso, Pug 406... Cini mi se i da su uhapsili neku trojicu, koji su isekli oko 50 komada po BG. Prodavli ih za 80-120 EUR (polovni su oko 120-150 EUR). Sorry za off, ali strasno na sta smo spali.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pošto sam to sredio mislim navario čistu cev imam pitanje da li će se to odraziti na potrošnju pošto sam čuo da može dosta da se poveća. Da li je neko imao ovakva iskustva. Možda Goran zna da li se menjaju parametri.

pozdrav,

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nema katalizator veze sa potrosnjom, samo ce auto da ide lepse. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav Gorane! Imam problem sa Mareom 1.9JTD 2002godiste, naime, na nizim temperaturama mi pusta naftu negde kod bosch pumpe, i slabije pali na nizim temperaturama. Neverovatno se oseca u kabini automobila, pogotovo kad upalim klimu. Da li mozemo da se dogovorimo ovde ili da te nazovem, pa da zakazem, da pogledas sta je u pitanju?

Edited by mareaa

Share this post


Link to post
Share on other sites

moze li subotom da se zameni lambda sonda kod vas ...da li je imate na stanju i otprilike cena sonde sa zamenom

fiat brava 1.6 ;76kw; 182A4000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gorane trebalo bi uskoro da uradim veliki servis na fiat bravu jtd pa me zanima,posto sam iz Novog Sada mozemo li sve zavrsiti u danu i moze li biti neka subota,zbog posla,prethodni vlasnik je odrzavao auto kod tebe pa bi ja da nastavim,naravno culi bi se oko zakazivanja.Pozdrav Mirko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto se tice pumpe visokog pritiska,javite se Goranu na 063242007.

Redovan servis i komlet kocnice za libru 1.6,izacice oko 28000din.

Veliki servis za bravo JTD kostace oko 30000din.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auto Bild, broj 51 od 22.02.2013. godine je objavio reportažu o Fiat Servsu Goran:

rsz_f01.jpg rsz_f02.jpg

Kliknite za veću sliku

Ko želi u full rezoluciji da pročita, evo direktnih linkova na koje treba samo da kliknete:

http://www.fiat-lanc...a/Goran/f01.jpg

http://www.fiat-lanc...a/Goran/f02.jpg

Kao što vidite posebno je istaknut Fiat-Lancia Club Serbia i uspešna saradnja koju imamo sa ''Fiat servisom Goran'' :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morao sam ovo da prebacim i ovde. Svaka cast i od mene za ovaj gest.

Jos jedno pozitivno iskustvo za servis Goran Zemun.

Bili smo na putu, 800 km daleko, sneg i kisa kao iz kabla.... Brisaci se sami od sebe upalili, ugase se samo kada ugasim motor (sreca pa su blokirali ukljuceni a ne da su "crkli").Dvoje dece u kolima, pada mrak, mislim se da li otkazuje elektronika, itd.....

Posaljem sms Goranu sa opisom sta se desilo i da li mogu nekako da popravim situaciju, ZA MANJE OD MINUT stize odgovor da je verovatno u pitanju nakvasen motor brisaca i da ne mogu nista uraditi da ga sredim.

Nije mogao fizicki da mi pomogne u momentu, ali mi je mnogo znacilo sto sam imao odgovor u vezi problema i da ne brinem o ostalim stvarima. Posle nekoliko sati su se brisaci vratili u normalu i sve se zavrsilo ok.

Gorane hvala jos jednom!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gorane... Evo mene opet sa novim problemom... :smoke: Juče sam sipao 25 litara benzina (sipao običan BMB na NIS-ovoj pumpi - reko više dobijem :thumbdown: ), i posle nepunih 5 km, auto počeo strašno da trza... Prešao sam oko 250km, i koliko sam primetio, trza samo i isključivo samo kada je motor zagrejan i to toliko jako da imam utisak da će da mi otkine nosač motora... Kada je hladan, sasvim normalno se ponaša, vuče bez problema... Ono što sam menjao u zadnjih 8-10.000km su kablovi (stavljeni original), svečice - DENSO, Bobina - čini mi se MEAT i DORIA (oko 6.000 din), filter vazduha, ulje normalno... Šta bi moglo da bude problem, da lije samo možda do goriva? Čudi me da kada je hladan, normalno se ponaša, pali bez problema, vuče lepo...

PS: u pitanju je Punto Mk2, 1.2, 16v...

Hvala unapred...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svaka časst na profesionalnosti i DOBRO odradjenom poslu,bio sam nekoliko puta kod Gorana i čovek je zaista maher u svom poslu sve pohvale jos jednom!! :thumbsup: :thumbsup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pozdrav Gorane,

Imam problem sa Stilom JTD 115ks. Kada ga vozim na otvorenom putu pri vecim brzinama i kad pocnem da ubrzavam ( a desavalo se par puta i pri brzini od 50,60km/h pri preticanju u gradu,kao i na uzbrdici pri jacem gasu) upali se lampica za engine fault, odjednom sporije vuce a to je verovatno zato sto se prebacio u "safe mode" i iskljucio turbinu. Kada iskljucim auto,ne moze da se upali iz prvog puta, tek nakon vise puta verglanja mi se upali i nestane greksa za engine fault. Na dijagnostici je izbacio gresku za neki "rail senzor",tacan broj greske nisam zapamtio. Zanima me misljenje u vezi ovog problema, kao i da li bi mogli da se dogovorimo oko dolaska kod vas u servis da utvrdimo u cemu je problem, hvala puno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...