Buca_Tipo 20 Posted May 11, 2015 Markobgd pre nego sto raskopusas centralu, proveri zice u A stubu, onaj snop celokupni Vec treci auto za zadnjih mesec dana da imaju isti problem. Prekine se zica da ne poverujes kako, kao neko skalpelom da je preseko, a guma skroz cela i lepo zasticena proveri i to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 609 Posted May 11, 2015 Proveriću i to! Hvala! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Markobgd 609 Posted May 12, 2015 Rešio problem upravo pa da podelim sa Vama jer će možda nekoga zalomiti ista glupost. Elem, centrala podizača PREDNJIH prozora nalazi se ispred suvozača u patosu ka motornom prostoru. Namerno pišem velikim slovima jer zadnji podizači koliko god to delovalo glupo imaju svoju centralu koja se nalazi ispod suvozačevog sedišta i zelene je boje. Ova narandžasta centrala je takođe i za unutrašnje osvetljenje kao i za centralnu bravu (ne code centrale ili ti ključa već samo automatika za zaključavanje brava), možda je za još nešto ali ja nisam otkrio. Evo u slikama gde se to nalazi i kako izgleda: Znači "odlepi" se ovaj gumeni deo patosa (fiksiran je čičak trakom po celom obodu), zatim se odvrtanjem četiri šrafa sa krstastom glavom oslobađa plastični poklopac i po njegovom skidanju se dolazi do centrale koja je sa dve matice M6 (ključ 10) fiksirana za podnožije odeljka u kom se nalazi. Palo je rasklapanje centrale i detaljnim pregledom je ustanovljen "hladan lem" odnosno fabrički nedostatak u vidu jedva zalemljenog kontakta releja. Godinama se dotični kontakt držao na lem debljine dlake i verovatno od truckanja i opterećenja naposletku popustio. Zato je prestanak rada prozora prednjih bio povremen jer se u pojedinim trenucima ostvarivao kontakt. Prelemljen kontakt, očišćena ploča alkoholom, probano povezivanjem rasklopljenog kućišta. Naposletku sve spakovana u kućište i vraćeno na svoje mesto! Naravno sve radi! Hvala kolegi bglion koji me je uputio na poziciju centrale šemama! Svaka čast kolega! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2118 Posted May 27, 2015 Ja sam do sada bio ubedjen da se u tom prostoru nalazi centrala za Air-bag... Da mi je neko pricao,rekao bih mu da nema pojma... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomislav.vrdolja 0 Posted April 25, 2016 Pozdrav. Imam problem sa 2 prekidaca stakla, odnosno sa plastikama. Sa suvozaceve strane 2 plastike su poprilicno labave dok je 1 cak i ispala(vozac i suvozac plastike). Zanima me jeli se to može uglaviti nazad i mogu li se posebno plastike kupiti. Kad stisnem ljubičastu ili bijelu boju staklo od suvozaca se uredno dize i spusta. Suvozacevo staklo ponekad zna ispasti tako da vjerojatno je problem u podizacu na toj strani. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan Abarth 0 Posted January 4, 2017 (edited) Informacija samo, za podizace stakla zadnje,za lybru, one plastike sto puknu i sajle, to sve pase sa lagune 2, znaci sa jednim podizacem lagune reparirate dva na lybri... U Hr podizac jedan kosta 150 eura a za lagunu 30 eura.. pa eto mozda nekome bude korisno.... Edited January 12, 2017 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted January 12, 2017 Hvala @Dejan Abarth na podeljenom iskustvu, spojio sam sada tvoj post sa od ranije postojećom temom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomislav.vrdolja 0 Posted January 22, 2017 On 1/4/2017 at 10:37 PM, Dejan Abarth said: Informacija samo, za podizace stakla zadnje,za lybru, one plastike sto puknu i sajle, to sve pase sa lagune 2, znaci sa jednim podizacem lagune reparirate dva na lybri... U Hr podizac jedan kosta 150 eura a za lagunu 30 eura.. pa eto mozda nekome bude korisno.... Jeli mi možeš objasniti ovo sa jednim laguninim podizače riješim bdva od lybre? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan Abarth 0 Posted January 22, 2017 Na laguninom podizacu imas dva plasticna klizaca,a za lybru je potrebna jedna po podizacu, i imas sajle koje iskoristis .... Quote Share this post Link to post Share on other sites
tomislav.vrdolja 0 Posted January 25, 2017 Evo laičko pitanje, ako kupim od Lagune podizač zadnji lijevi, mora li se sa starog skidati nešto pa sa Laguninim prebacivati ili sve odgovara? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dejan Abarth 0 Posted January 28, 2017 koristio sam prednji podizac od lagune,sa laguninog pod.prebacis plastiku koja klizi po alu nosacu ili klizacu kako god... uzmes sajlu ,izmjeris duzinu i stavis na lancijin podizac. meni je uvijek samo jedna sajla se pofrkala ili pukla,druga je bila ok u oba slucaja. kao kuglicu na kraju sajle sam koristio spojnicu koju koriste elektroinstalateri da bi spojili žice Quote Share this post Link to post Share on other sites
SvetiAtila 1 Posted June 12, 2017 Da li neko ima ovu sliku u većoj rezoluciji? Quote Share this post Link to post Share on other sites
straja 2 Posted July 18, 2017 Ako ti je pukla ta plastika (klizac) imas u Boban Sajle da uzmes nov METALNI koji vise NE PUCA.... A mogu i ja da vidim da li imam jos uvek broj od coveka koji radi u Boban Sajli i zameni ti sve on sam sa delom 2000din je bilo pre skoro 2god 1 Sedla reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 5951 Posted July 18, 2017 Novi klizaci-zelene plastike-nosaci stakla mogu da se nadju u Zemunu u Auto Ricambi i u Prvomajskoj u servisu sajli, podizaca i sl. Cena ja cini mi se oko 600-800 din po komadu. Razlikuju se levi i desni. Svracao sam u Boban sajle, nisam bio zadovoljan "prijemom", u Zemunu su mi odradili odmah, bez filozofiranja, cini mi se da je mogao zmurecki da odradi koliko puta je to namestao... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Joe Jakuza 0 Posted September 9, 2017 Da li neko zna koje su fabrički deklarisane dužine sajli zadnjih podizača. Bilo bi lepo da znamo i dužinu prednjih ako nekome zatreba. Probao sam da izguglam, ali uzalud. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaskabgd 65 Posted August 13, 2018 (edited) Jedna cudna situacija, crkao mi je akumulator i danas sam stavio novi. Medjutim primetio sam da sad ni jedan prozor nece da se zatvori "iz cuga" jednim klikom nego moram da drzim dugme da bi se podigli do kraja. Zna li neko o cemu se tu radi. Edited August 14, 2018 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2118 Posted August 13, 2018 Trebas da uradis kalibraciju na staklima. @neshaoctce te prebaciti u odgovarajucu temu pa ces procitati tamo kako se radi kalibracija podizaca. 1 neshaoct reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
kaskabgd 65 Posted August 13, 2018 Objasnio danijel55 Quote Share this post Link to post Share on other sites
neshaoct 9235 Posted August 14, 2018 On 8/7/2014 at 8:08 AM, Sedla said: Da,treba da uradis kalibraciju. Spusti prozor do kraja,i zadrzi dugme jos 3-5 sekundi,zatim ga podigni do kraja i ponovo zadrzi dugme jos 3-5 sekundi i to je to. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sedla 2118 Posted August 14, 2018 Eto vidis... Cak ni nemam pojma da sam ovo pisao negde, nekad... Quote Share this post Link to post Share on other sites
zokibubu 14 Posted June 14, 2019 On 13/08/2018 at 11:24 PM, Sedla said: Trebas da uradis kalibraciju na staklima. @neshaoctce te prebaciti u odgovarajucu temu pa ces procitati tamo kako se radi kalibracija podizaca. Sličan problem, kalibrisao sve prozore i svi sem vozačevog prozora sada rade dizanje sa jednim klikom. Vozačev prozor se prvobitno podizao "iseckano", podigne malo i stane. Kalibrisao i sada podiže dok god je data komanda za podizanje. Ali nece na jedan klik.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
danijel55 609 Posted June 14, 2019 (edited) Spustis prozor i drzis dugme 5sec kao da jos spustas,zatim podignes prozor i drzis dugme jos 5 sec kao da jos podizes,to ponovis jos jednom i radiće Edited June 14, 2019 by danijel55 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihailovic 28 Posted June 17, 2019 (edited) Čisto da ostane zapisano "za buduća pokoljenja". Odavno sam savladao sve tajne kalibracije prozora, ali kad mi je orginalni motor crko (vozačka vrata), i kad sam ugradio zamenski - ništa više nije isto! Iskalibrišem ja, radi lepo neko vreme, pa se opet zaglupi. Edited June 17, 2019 by Mihailovic Quote Share this post Link to post Share on other sites