Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
silenci

jenson baton world champion

Recommended Posts

doslo je i njegovih pet minuta :unworthy: posle veoma uspesne sezone za brawn gp team,kao i samog batona,uspeo je da osvoji sampionsku titilu u veoma zanimljivoj ,po svemu sezoni 2009.samo kad se setim prosle godine batona i barikela koji su vozili za hondu,nisu mogli da se sastave,najgori su bili i bilo im je neizvesno ucesce u sampionatu ove godine,dok ros brawn nije otkupio ceo tim honde.jucerasnja velika nagrada brazila je bila dosta napeta,pogotovo na pocetku,gde je bilo dosta obilazenja.mark weber je pobedio zahvaljujuci boljoj taktici u odnosu na brawn,i na kraju baton je sa 14te zauzeo 5to,a njegov klupski,jedini suparnik za titulu 8mo mesto zbog gumi defekta.iako navijam za ferarri volim sto je brawn gp uzeo obe titule.cestitam batonu svetskom sampionu :thumbup::clap:

Share this post


Link to post
Share on other sites

...mislim da će on biti jedan od najmanje cenjenih šampiona u istoriji F1...

Uostalom, čovek je poslednji put osvojio trku F1 još u prvoj nedelji juna. Od tada, imao je samo jedan plasman među prva 3...

- Britanija 6. mesto

- Nemačka 5.

- Mađarska 7.

- VN Evrope 7.

- Belgija nije završio

- Italija 2.

- Singapur 5.

- Japan 8.

- Brazil 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pridruzujem se cestitkama Brawn GP-u :welcome: i prvenstveno Batonu :thumbsup: ,koji je godinama chamio u polu-timovima i nije imao priliku da pokaze sta zna i ume!

Ova opaska prvenstveno ima veze sa proslogodisnjim sampionom,na cijem primeru se vidi,da kad veliki i jak tim,pun novca,uzme dobrog novajliju,i resi da on bude sampion-tako ce i biti,i pored afera spijunaza i propustanja(od strane vozaca suparnickog tima) u odlucujucoj trci,nazalost,pamti se samo rezultat.Hamilton je tu najmanje uprljao ruke i vozio je posteno,koliko sefovi su mu dali.

Baton,nije imao takva ledja i lobi iza sebe,i u debitantskom timu osvojio je titulu,posteno,pa moze se reci,zalihom bodova,koju je napravio vec na polovini sezone,time je njegova titula jos veca!

Bravo za sampiona F1 2009 :thumbsup: !

Share this post


Link to post
Share on other sites

prva trecina sezone izuzetno zanimljiva posle neko mrtvilo sa uponima i padovima pojedinih vozaca i timova.za veliku cetvorku prilicno mrsava rabota

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slžem se sa neshom, ljudi su već zaboravili kako to izgleda kad Button pobedi.

Ipak sve čestitke Brownu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...