Jump to content
FAS Goran
djape1977

zanimljivi primerci iz oglasa

Recommended Posts

ritmo abarth

ovo je zanimljivo

http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...C_ABARTH/192129

Ts1Qd9jS.jpg

fiat 130

http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla.../130_3.2/210292

realno 4.000

Ts1Qs4GJ.jpg

argenta

http://www.autopijac.com/automobili/Fiat-130-41097.html

farovi od 132ke, tjuning smajling retrovizori...

Ts1QhIai.jpg

125

http://www.polovniautomobili.com/auto_ogla...specijal/211528

bio sam da bacim oko. nije specijal nego obican 125. kompletan do poslednje lajsnice. lose uradjena limarija nekada davno, puno gita na karoseriji. radi pali ide. motor produvao. enterijer sav sj****

127

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/401232

topolino

http://www.mojauto.rs/polovni-auto/308627

Ts1QmxtJ.jpg

124 spider

http://www.svetautomobila.com/oglas2917.htm

Ts1QsL59.jpg

obozavam kad brat srbin istripuje da ima zlato u garazi. za 10.000e se u evropi kupuje volumex spider europa u savrsenom stanju

Share this post


Link to post
Share on other sites

O 130-ici koju si postavio je bila emisija skoro i ako je tacno sta je tamo receno ovih je uradjeno svega par komada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

gledao sam tu emisiju na tv, lik se nalupetao koliko je tezak, a i novinari ne zaostaju...

fiat 130 jeste u svoje vreme bio skup i luksuzan auto, u klasi sa velikim mercedesima, bmw, jaguarima i sl...

nije nikakva retkost, ima ih po evropi gomila. tog modela, 4 vrata 3,2 v6 je uradjeno oko dve hiljade komada. od toga 500 sa manuelnim menjacem a ostali automatici. svi su imali klimu, el podizace, servo...

4 vrata sa 2,9 v6 je uradjeno oko 15.000 komada.

kako god okrenes, nije bas tako redak. takodje, daleko je od savrsenog stanja. vide se godine kad mu pridjes i pogledas izbliza. solidan je primerak svoje sorte, limarijski zdrav. takvih u svakom trenutku ima na mobile ili autoscout24 i u takvom stanju su 3-5.000e.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znaci nasi novinari kao i obicno objavljuju sta god im se servira. Tip je rekao cini mi se da je to jedan od tri primerka, ma jednocifren broj je sigurno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

mozda ima neku modifikaciju koju standardni serijski primerci nemaju? otkud znam? ipak je taj konkretan primerak u kragujevcu bio poklon uprave fiata upravi zastave povodom pocetka proizvodnje 101/128 u zastavi. verujem da je najnapucaniji primerak koji su zabari imali u to vreme. e sad, jesu li ga uzeli iz serijske proizvodnje ili je jos nesto radjeno?

jedini razlig koji ja vidim je to sto je to jedini stvarno solidan fiat 130 u srbiji a uvoz je prakticno nemoguc. ima jos jedan teget u beogradu ali je krsina teska i bio je jedan srebrni za koji ne znam sada ni gde je ni sta je sa njim.

nego kupujte ljudi onaj ritmo abarth znam da vam 4.000e za auto tog godista zvuci mnogo, ali ako uspe da prezivi narednih 5-10 godina vredece mnogo vise. nije ih mnogo proizvedeno, cene svega na cemu pise abarth stalno idu na gore vec godinama. taj ritmo sa 125ks ide kao nevreme, brzi je od brava hgt provereno!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovaj Ritmo je stvarno kao casa,ako je kao sto pise u oglasu,ko ima mesto u garazi,jos jedan auto za svaki dan,a kolekcionar je-ovo je prava stvar :thumbup: .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm, ja sam citao u novinama da je taj lik tu 130-icu kupio sa valjda sjebanim menjacem ili tako nesto, na nekoj aukciji ili sta li, ne secam se, davno je bilo, i da je on tu nesto budzio, pravio, bla, bla. Uglavnom, prodace ga nikad.

A ovaj ritmo je pretaran. Zagledao sam ga jednom uzivo, a posto sam obozavalac ritma, nisam mogao da dodjem sebi jedno pola sata :D - auto je bukvalno NOV, unutra, spolja, ispod haube, gde god pogledas, vidis novo! Motor je 125TC, 2.0 DOHC sa jednom dvogrlim karburatorom. Covek ga drzi garaziranog, ima ga godinama, moguce cak i da je prvi vlasnik, ne secam se tacno, ali u sv. sl. auto vredi tih para.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znam coveka Ritmo mu je kao casa ima 16ice cini mi se ima covek i bravo hgt i bravu ljubitelj fiata :thumbup:

Share this post


Link to post
Share on other sites

vredi svaku paru! imao sam priliku da vidim jednu ovakvu uzivo. kod menjaca plocica sa potpisom pinninfarina i serijskim brojem auta. nezavisno vesanje napred i pozadi, sva 4 tocka disk kocnice, kugelfischer ubrizgavanje goriva...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odlican primerak fenomenalnog modela Lancie :thumbup:

Gledao sam svaku od 12 fotki,u oglasu,po 5 min,stvarno dobro izgleda za svoje godiste,jos kad bi je se docepao pravi ljubitelj,pa da je mazi i pazi,i cuva jos dugo ogdina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

da se utale svi clanovi kluba po 50e i da je pazarimo i registrujemo na klub?!!!!

inace, pun naziv je Lancia Flavia Pinninfarina Coupe

dosta se razlikuje od standardne Flavie Coupe i proizvedena je u nekoj maloj seriji, nemojte me drzati a rec ali mislim da je ispod 1.000 komada

Edited by djape1977

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...