Damjanović 9 Posted December 5, 2010 Klapna se nalazi iza centralne središnje konzole, a i za uredjaja za ventilaciju kabine. Tu prolazi horizontala čelična šina, na koju je Dr. Miki sve ruke isekao ne bi li joj ručno prišao - bez skidanje i demontaže centralne instrument table...ali je uspeo samo da je malko otovri i da omogući da mi radi grejanje na mojoj polovini... Pupava rabota. Rasturanje sledi na proleće. Za sada radi samo grejanje, a hladjenje samo ne desnoj strani vozila Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted December 5, 2010 Zar ova klapna,koja stoji odmah ispod filtera kime,ne bi trebala da sluzi samo za recirkulaciju vazduha to jest da ima polozaj otvoreno i zatvoreno a za raspodelu grejanja odnosno hladjenja u levoj ili desnoj strani kabine,trebalao bi da ima jos neka klapna,valjda Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damjanović 9 Posted December 5, 2010 Ima i to dve, koje se otvaraju i zatvaraju u zavisnosti od podešavanja temperature leve ili desne strane kabina. Direktno iza pepeljare, odnosno onih termostatskih uredjaja iznad nje. E meni se zablokirala u zatvorenom položaju leva, pa je Miki uz grdne napore otškrinuo, tako da sad imam delimično grejanje i moje strane (nije kao prošle godine, gde me je sekao severac, dok su putnici na desnom delu uživali u milini) To mora da se rasturi na proleće i da se dovede u red da ne bi bilo neefikasno hladjenje kabine...kad se klima uključi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
GajA 0 Posted December 5, 2010 (edited) Zar ova klapna,koja stoji odmah ispod filtera kime,ne bi trebala da sluzi samo za recirkulaciju vazduha to jest da ima polozaj otvoreno i zatvoreno a za raspodelu grejanja odnosno hladjenja u levoj ili desnoj strani kabine,trebalao bi da ima jos neka klapna,valjda Sluzi za recirkulaciju vazduha polozaj zatvoreno i usis kada je otvorena, mislim da je to i bilo pitanje, gde se ona nalazi a ne unitrasnje klapne za usmeravanje vazduha. Edited December 5, 2010 by GajA Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 2 Posted December 6, 2010 Da li bi dobar nacin za proveru bio sledeci scenario? Dam kontakt, pa upalim grejanje a duvanje utisam na maksimum. Potom pritiskam dugme za recirkulaciju i slusam da li se cuje kakav motor ili zvuk zatvaranja i otvaranja klapne kada pritiskam navedeno dugme?Hajde probajte vi koji znate da vam to radi, pa mi javite.Ja kada to pritiskam, ne cuje se nista. E sada, mozda to kod mene ne radi, a mozda je toliko zvucno izolovano da se prosto ne cuje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted December 6, 2010 Ja nisam ovo radio na ugasen motor, ali kad upalim ventilaciju i pritisam tastere za usmeravanje vazduha,cuje se neko blago lupkanje u sistemu ventilacije, a vazduh ide bas tamo gde sam ga usmerio,sto se oseti kada stavim ruku na vent,otvore.soferka,noge ili sredina i noge i ostale kombibacije naravno,kada klapna ide iz jednog u drugi polozaj,treba joj jedno 10-ak do 15 sekundida zatvori neke ventilacione otvore a druge da otvori.tako je bar kod mene.Letos sam isprobavao onu dvozonsku klimu i moze da se napravi mala razlika u temperaturi,leve i desne strane kabine,na otvorima,to jest da na jednoj strani duva hladnije,a na drugoj malo toplije.Inace,po meni ova cela prica sa digitalnom klimom i tim dvozonskim zaje..cijama,je ipak malo preterivanje, nije da ne koristi, ali na bivsem automobilu to nisam imao i radio je isti posao kao i na ovom.jedino sto ovo mnogo lepse i savremenije izgleda,cini mi se da je malo efikasnije duvanje i ako imate nekog ko je zimogrozljiv,a vama je pretoplo,mozete malo da se rashladite,a ovaj do vas da se vise greje,ali kazem,u sustini nije neophodno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted December 7, 2010 moracete malo da se pomucite klapna o kojoj sam pisao je odmah ispod filtera za klimu.Ja sam licno kad sam dezinfikovao klimu letos skinuo onu plastiku ispod sajbne sto pokriva mehanizam za brisace i onda skini filter klime i ona je tu odmah ispod velika je koliko i filter klime ne mozes da promasis i ispratite kako reaguje.E sad koji polozaj treba da zauzme zavisi od lampice koja svetli na dugmetu za reciklazu vazduha.Sta znaci koja boja zamolio bih kolegu MIK-a da napise jer sam se uverio da to zna bolje od mene .Kad ste vec sve uradili proverite odmah i one gumene slivnike za vodu da se nebi desila poplava u kabini kad stigne snegic-belic.Nadam se da sam vam bar malo pomogao pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 2 Posted December 7, 2010 Ih Jagodinac, kako nisi pomogao, svaka ti se dala jeftinije. A ja pre neki dan skidao tu plastiku, da sam samo znao da obratim paznju. Nista, morace plastika opet dole. Moram vam samo reci da mi auto mnooogo manje magli od kad sam uklonio lisce ispod plastike. I mnogo je lepsi miris u kolima, ne oseca se vise ona memla. Imalo je to nekog efekta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted December 7, 2010 moracete malo da se pomucite klapna o kojoj sam pisao je odmah ispod filtera za klimu.Ja sam licno kad sam dezinfikovao klimu letos skinuo onu plastiku ispod sajbne sto pokriva mehanizam za brisace i onda skini filter klime i ona je tu odmah ispod velika je koliko i filter klime ne mozes da promasis i ispratite kako reaguje.E sad koji polozaj treba da zauzme zavisi od lampice koja svetli na dugmetu za reciklazu vazduha.Sta znaci koja boja zamolio bih kolegu MIK-a da napise jer sam se uverio da to zna bolje od mene .Kad ste vec sve uradili proverite odmah i one gumene slivnike za vodu da se nebi desila poplava u kabini kad stigne snegic-belic.Nadam se da sam vam bar malo pomogao pozdrav. I ja sam imao dileme oko tih boja lampica,ali nadjoh odgovore na forumu i u uputstvu narandzasto-ulazi spoljni vazduh,klapna otvorenabez lampice,ne sija-ukljucen senzor za prepoznavanje "prljavog" vazduha,klapna se automatski zatvara,odnosno otvara,po potrebi auto to radi samzelena lampica-recirkulacija ukljucena,ne ulazi spoljni vazduh,vrti se samo onaj iz kabine automobila,klapna zatvorena.valjda sam ubo ovog puta Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted December 7, 2010 Sad je meni jasno sto se meni klapna zatvarala kad sam radio dezinfekciju klime ja sam onu lampu gasio na dugmetu za recilkazu.Vidim ja ubrizgam tecnost za dezinfekciju a ona se zatvori doslo mi bilo da je izvalim radio sam dezinfekciju skoro ceo sat.Dve stvari su bezgranicne jedna je svemir a druga ljudska glupost! Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 2 Posted December 7, 2010 Hej Jagodinac, sa cim si radio dezinfekciju i kako? Hvala ti.Miče, svaka cast, sada mi je konacno jasno kada je sta upaljeno. Bas cu da skinem filter, da vidim da li se ta klapna pomera kod mene. Pozdrav druze... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted December 8, 2010 Hej Jagodinac, sa cim si radio dezinfekciju i kako? Hvala ti.Zdravo Mishonnium,ja sam druze radio sa sredstvom za dezinfekciju firme TUNAP ovde mozes da vidis koji je proizvod u pitanju.http://www.tunap.com/de/bereiche/automotive/produkte/p180.htmlova flasa kod mene u servisu kosta oko 40 eura i dovoljna je za ciscenje dva auta,ali brale vredi sve pare.Jedina bolja stvar je ultrazvucni uredjaj firme WINGS ali tu je problem taj uredjaj mora minimum pola sata da bude u autu i da pravi paru,a reciklaza da vrti vazduh u krug.Medjutim zbog vremena ser visi se slabo pridzavaju ovog tako da je ova prva varijanta moj favorit jer to mozes sam da odradis treba ti samo pumpica koja raspsava u sto finiju maglu tecnost sipas TUNAP u nju i cepaj. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mihailovic 29 Posted December 8, 2010 (edited) 2. Drugi: Postoje i dva bočna odliva (levi i desni), kod šarki haube i njih treba kompresorom divljački produvati, jer se tu skuplja opalo lišće od ove, prošle i pretprošle godine....Vala, juče sam ovo baš DIVLJAČKI izduvao ! Šta je sve odande izašlo !!! Lišće, osušene masline (po mojoj slobodnoj proceni), borove iglice, trava, i mnoooogo prašine ! Levo, pa desno, i na kraju sam morao metlom po garaži, toliko je toga bilo ! Edited December 8, 2010 by Mihailovic Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 2 Posted December 8, 2010 Aha, i kod mene je sa strana bilo cudo, bas cudo lisca i ostalih nekih fragmenata, rekao bih kore od drveta i ostalog. Ma samo veverica nije bilo, svega ostalog jeste :rofl: :rofl: Jagodinac, jel ima to kod nas da se kupi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
bglion 401 Posted December 8, 2010 @Mishonniumproveri ovde kazu da su zastupnici i imaju imaju neke Tunap proizvode... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted December 8, 2010 Hej Jagodinac, sa cim si radio dezinfekciju i kako? Hvala ti.Miče, svaka cast, sada mi je konacno jasno kada je sta upaljeno. Bas cu da skinem filter, da vidim da li se ta klapna pomera kod mene. Pozdrav druze...Hvala,zaista nema na cemu i nisam prvi koji je pravilno objasnio na forumu ovu funkciju tastera za rcirkulaciju, al reko ajd da utvrdimo gradivo Ja sam za ciscenje klima sistema u Lybri koristio ovohttp://www.autogeek.net/wuachesytr.htmlpotpyno je bez mirisa i ukusa, ali radi posao, u poklopcu ima ono crevece/sondu od nekih pola metra, to zabijete u sistem ventilacije, upalite ventilator i gotov posao Mada sam ja to malo detaljnije odradio,sa vadjenjem celog ventilatora i pranjem njegovih peraja,ali to je malo tezi nacin ciscenja ventilacije na kolima Takodje kod nas na trzistu moze da se nadje i ovaj proizvod http://www.motip.com/?page=23&id=787〈=ENe on vec mirise fenomenalno,rade ga holandjani i pretpostavljam da ubija gljivice i ostale nepozeljne stanare u klima sistemu automobila.A tu je i TUNAP proizvod koji je preporucio Jagodinac Izbor je samo Vas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted December 8, 2010 Mik veruj mi to je igracka.Ako hoces pravu stvar nabavicu ti ono veruj mi vec 6 godina se ovde bakcem sa tim klimama probao sam sve i svasta ali ovo je zakonpa ko voli nek izvoli Quote Share this post Link to post Share on other sites
Mik 3 Posted December 9, 2010 Verujem ti mada ti mogu reci da je meni i ovaj WURTH preparat ,resio problem neprijatnog mirisa iz sistema ventilacije.a takodje sam cuo za tu varijantu,ciscenja klima sistema automobila,sa masinom i parom koju ta masina ispusta,kazu da su rezultati neverovatno dobri . Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 2 Posted December 10, 2010 (edited) Resio sam da kupim ovaj Tunap. Ako ima jos zainteresovanih, posto u jednoj boci ima za dva ciscenja, da podelimo trosak a tako i tecnost, pa da organizujemo jedno zdruzeno ciscenje klime.Javite se Edited December 10, 2010 by MISHONNIUM Quote Share this post Link to post Share on other sites
Jagodinac 3 Posted December 12, 2010 Da li bi mogao da podelis sa nama koliko kosta ta flasa interesuje me? Quote Share this post Link to post Share on other sites
MISHONNIUM 2 Posted December 13, 2010 Naravno, kad je kupim, javljam sve podatke. Kako, gde, koliko, itd... Quote Share this post Link to post Share on other sites
vladap 0 Posted July 22, 2011 Jest' da malo kasnim na temu al...Jel video neko taj famozni otvor odvoda, pošto je kod mene definitivno zapušen? Moze da radi u mestu koliko hoćeš a ni kapi ispod kola.Oseća se vlaga, malo neprijatan miris kad se tek uključi sistem. Gledao sam iz kanala, nigde ne nađoh ništa što liči na odvod?! Quote Share this post Link to post Share on other sites
vladap 0 Posted August 4, 2011 pa da odgovorim sam sebi Nasao sam, bar na slici u servisnom upustvu gde je. Još da nađem način da mu priđem: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted August 4, 2011 Iz kanala je najlakse. Quote Share this post Link to post Share on other sites
kanjizares 0 Posted September 28, 2011 Ne daj se zbuniti ,kod mene je taj konektor,bio definitivno za senzor magle ,isprobao A sto se tice malog hladnjaka,ili ti radijatora kako si ga ti nazvaonaravno da ga i Lybra ima,negde u dubinama table ali ukoliko on curi ,to bi posle nekog vremena ,moralo da ti se pokaze ,jer bi ti falilo antifriza u posudi za dolivanje Razne su teorije zasto on propada,neko kaze,jednostavno dotraje,a neko kaze da hoce da ga nagrize i sam antifriz,ukoliko nije menjan duze od 4-5 godina,onda Paraflu postaje agresivan i prema hladnjacima i prema crevima.Sve u svemu,nije bas jednostavno zameniti ga,mada ima varijanti da se kod nekih automobila,ne skida cela tabla,nego da mu se pridje iz suvoczacke kasete,odnosno iz srednjeg dela table,kada se se rasture samo ti delovi.Pu,pu da ne baksuziram A jel znas mozda kako se menja taj famozni mali hladnjak,mislim sta treba poskidati da bi se doslo do njega? Blagodarim Quote Share this post Link to post Share on other sites