Jump to content
FAS Goran

Recommended Posts

Bravo za post!. Ovako se sredjuje auto da liči... Mada nemam polirku, kod mene se to sve završava "ručnim radom", i Turtle-wax-om, ali uglavnom to radim sa proleća (mart) i evo pre neki dan, da spreman dočeka zimu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, da video sam taj poduhvat na netu i stvarno sam se oduševio. Mislim da to nije preterano skupo ako se radi u privatnoj režiji. Jedino je potrebna garaža i mnogo slobodnog vremena...kojeg nemam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Svaka čast čoveku, podigo je vrednost auta za minimum 1000 eurića samo što ga je ljudski sredio :)

Samo mnogo volje i slobodnog vremena...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam ja lika iz Indjije koji ovako sredjuje uvezene krsheve... cak i cetkicu za zube koristi... a dize im cenu ponekad i za preko 1K €

Share this post


Link to post
Share on other sites

Istina,i ja se perem svaki dan,pa opet tandrcem,godine i kilometraza cine svoje. :X:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ista meta, isto odstojanje :)

Al zamisli, novi izum nauke: pojacas kvadrofonik stereofonik, i nestano svako tandrkanje :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moram ponovo da se javim po ovoj temi. Pregledao sam detaljno šta Steva radi sa vozilima, a po preporuci FIAT driver-a obratio pažnju na 7 strana engleskog Opela. Prvo što mi pade na pamet je da je u pitanju nekakav mentalni poremećaj. Medjutim - nije. Ukoliko pažljivo pročitate sav tekst primetićete da se sa vremena na vreme, podvučeno, pojavljuje proizvod kojim naš Steva polira vozila. Dužim zadržavanjem na podvučeno sredstvo u tekstu - iskače vam baner, etiketa engleskog sredstva za održavanje vozila. Naravno, primetićete da on sa raznoraznim sredstvima, ali istog proizvodjača odmašćuje motor, skida fleke od katrana, polira farove, i čisti unutrašnje obloge. Naravno - naš Steva to ne radi džabe... A i fotografije su više nego profesionalne, sa par izuzetaka snimaka detalja iz enterijera koja su ispala kao "crnci u tunelu", Medjutim eksterijerske slike su više nego profi. Tako je naš Steva ispolirao Boru i Astru, pokazao umeće koje nikom od nas nije strano, ali je za razliku od nas bata Stevča uzeo kintu! (i sredio svoja kola). E, to je onaj nedostatak vremena o kojem smo manje više svi ovde govorili... I Steva nije imao vremena, ali je našao interes

evo i adrese proizvodjača kozmetičkih sredstava:

http://www.autoglym.com/enGB/default.asp

Edited by Damjanović

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kazes,ispoliro Boru i Astru?Pa taj Steva ko nas Boki,ne pravi pitanje....

Share this post


Link to post
Share on other sites

Tjunirani Volkswagen Bora R32 Turbo sa 960KS

 

229361-vw bora.jpg

 

Volkswagen Bora je ekvivalent četvrte generacije Golfa. Ovaj automobil najčešće povezujemo sa štedljivim 1.9 TDI dizelskim motorom koji će jeftino odvesti celu porodicu na godišnji odmor.

 

Primerak prikazan u priloženom videu, međutim, nema nikakve veze sa ovim što sam upravo napisao. Sa ovim ''starim Volkswagenom'' možete uspešno da jurite pa čak i prestižete superautomobile po nemačkom autoputu bez ograničenja brzine. Vlasnik je odlučio da ugradi 3,2 litarski VR6 motor ispod haube. Dodao je turbopunjač i nekoliko snažnijih komponenti koje mogu da podnesu veća opterećenja. Rezultat modifikacije je snaga od 960KS. Oni idu na sva četiri točka preko DQ500 menjača Audija RS3. Takvi parametri omogućavaju da pređete udaljenost od 1/2 milje za 15 sekundi. Na cilju automobil postiže 301 km/h, što je odličan rezultat.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...