shone 0 Posted May 18, 2010 Probaj ovaj broj 063 825 7829 to je neki auto-otpad u Sabcu,ja sam kod njih uzeo tablu moju za 50e + 250din dostava na kucnu adresu,deluju mi kao ok ljudi a tabla mi je stigla za 23h ...poz Quote Share this post Link to post Share on other sites
urkozamanje 1 Posted March 10, 2011 Pozz svima. Zamenih tablu na mom punticu, sve ok fercera, samo nece da pokazuje temperaturu. E sad rece mi Ivan iz Cacka da moram da zamenim termodavac posto moj nema tu opciju. Jel to ok? Ako se zameni jel ce pokazivati temperaturu. Ja sam tu tablu najvise i menjao zbog temperature motora.Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted March 12, 2011 Svaki Punto ima termodavac i dovoljno je samo zameniti tablu. Kod tebe je ili neispravan termodavac, ili neispravna tabla. Quote Share this post Link to post Share on other sites
urkozamanje 1 Posted March 14, 2011 Sve ok. Ispravna tabla i termodavac. Nije hteo odmah da digne temp. Sutradan sam ga vozio i odmah je podigao temp. Tako da je sve ok.Pozz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zoranic MNE 0 Posted September 14, 2011 a i meni nema table s obrtomjerom i temperaturom a JTD je Punto 2003 god sad i ja planiram da mjenjam tablu,kako bi to mogao,je li komplikovano? ako je zamjenim oce li odmah raditi obrtaji bez nekih velikih prepravki? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted September 15, 2011 Sve pise u ovoj temi, procitaj malo, ne budi lenj Quote Share this post Link to post Share on other sites
shone 0 Posted October 6, 2011 e ljudi gde bese moze da se resetuje tabla da ne blinka? Quote Share this post Link to post Share on other sites
chikavili 511 Posted October 7, 2011 Kod bilo koga ko ima dijagnostiku za Fiata. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted October 7, 2011 Moze da odradi i kvalitetnija univerzalna dijagnostika. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Veki 8 Posted January 6, 2012 Da li moze sve ovo isto ali za seicenta nasao sam tablu sa pokazivanjem temp da li isto moze postojeci dzek da se zabode i da to sve radi? Quote Share this post Link to post Share on other sites
pajko14 0 Posted May 30, 2012 (edited) pozdrav za sve puntase, imam punta 2002, 8v, i na njemu je instrument tabla koja nema skalu za temperaturu, nego se pale lampe, mada mislim kad se lampe upale da je vec kasno, narocito ako je lampa od temperature, sto sam i iskusio, danas, otisao dihtung na glavi, termostat zatajio, pa me zanima da li postoji mogucnost zamene cele instrumet table koja ima skalu od temperature , ili da se ugradi na postojecu pokazivac temperature, hvala Edited June 6, 2012 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 6634 Posted May 30, 2012 Uzmes drugu tablu sa skalom za temperaturu i obrtomerom i samo ubodes konektore sa stare i to je sve. Jedino mora neko sa komp. da nesto cacne da ti newbi nonstop blinkala km Quote Share this post Link to post Share on other sites
gorang 0 Posted May 30, 2012 hoce li blinkati stara ili kilometraza od tog novog sata? Quote Share this post Link to post Share on other sites
laki 1 Posted May 30, 2012 Blinkace kilometraza od novog sata Quote Share this post Link to post Share on other sites
cadecar 0 Posted June 8, 2012 (edited) Imam punta 1,2 ,desava mi se da kad ga upalim pocne da mi treperi displej sa satom i kilometrazom.Molim za pomoc?! Edited June 9, 2012 by neshaoct spojeno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gusar 4 Posted June 8, 2012 proveri masu...ako me pitas gde ne znam zanm samo da je masa najverovatnije u pitanju... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted June 8, 2012 Dijagnostikom treba da se uskladi konfiguracija vozila. Verovatno je menjan sat ili je vracana kilometraza. Ceo posao od 2 minuta. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Hardvet 2 Posted June 8, 2012 Svasta moze da se sazna ovde...Jedna od retkih egzotika, ali, eto, neko je i to imao kao problem i zna resenje... Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlad 1 Posted June 9, 2012 A jel ti treperi stalno ili samo kad ga upališ? Ja i dalje imam taj problem, nije rešen na gore pomenut način, jer je, kaže majstor tabla već "resetovana" i sad mora da se stavi nova. 50 evrića kojih nemam. Vremenom sam navikao, ali se nadam da ću jednog dana i to rešiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Martini 11 Posted June 9, 2012 Tabla se ne resetuje neko se uparuje sa vozilom. Quote Share this post Link to post Share on other sites
wlad 1 Posted June 9, 2012 Kako god, ali nije moglo iz bilo kog razloga. Quote Share this post Link to post Share on other sites
cadecar 0 Posted June 9, 2012 Ne desava se stalno ali kad se desi treperi dokle god ne ugasim auto Quote Share this post Link to post Share on other sites
cmiro 0 Posted June 22, 2012 (edited) Evo malo sam se igrao sa novom instrument od klasika tj probao sam da limoze na punta mk2a 2001 god i evo nekih rezultata Mislim da ostaje samo sredjivanje proxy...Orginal instalacija...ovako izgleda prepravljena..Stalno sijaju lampice od serva i kocnice i blinka lampica od rezerve... pokazivac brzine i obrtaja i goriva i temperature ne radi... Sad sledi nabavka elm 327 ...JEL IMA NEKO DA PRODA ELM 327 modifikovan sa pristupom u CAN opcije.. ali da nije daleko ? Hteo bih da dodjem po njega odmah Edited June 22, 2012 by cmiro Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ticma 506 Posted June 22, 2012 Sve u svemu nista ne radi Quote Share this post Link to post Share on other sites
cmiro 0 Posted June 22, 2012 (edited) Mora preko dijagnostike da se sredi... A i kad proradi trazices da ti prodam jedan sat Edited June 22, 2012 by cmiro Quote Share this post Link to post Share on other sites