Jump to content
FAS Goran
Sign in to follow this  
silenci

velika nagrada belgije

Recommended Posts

danas u 2  su vozi vn belgije na stazi spa frankoshamp po meni jedna od najboljih staza u kalendaru f1.juce senzacionalno ali ipak upornoscu fizikele i celog tima FORCEINDIA su osvojili polpoziciju,dok su vodeci u generalnom podbacili osim barikela.a tim ferarri ima jednu manu koju mora otkloniti a to je luka badoer,malo se popravio al je jos najsporiji od vozaca

Share this post


Link to post
Share on other sites

Trka je završila pobedom Kimija.

POBEDA FERRARIA KONAČNO :thumbsup:

Iako je startovao sa 6. pozicije do druge pozicije Kimi je došao u prvom krugu, kada je izašao pace car (zbog sudara), posle nastavka vrlo brzo je obišao i Fizichellu koji ga je pratio u stopu sve do kraja trke.

Osim što iznenađuje izvanredan uspeh Force India i Fizichelle, za mene je interesantno i to da lider šampionata Jenson Button ne može da se pokupi. Startovao je sa 14 pozicije, pa i da nije odustao u prvom krugu pitanje je dal bi uzo bodove.

Isto tako McLaren koji je bio veoma brz na prethodne dve spore staze ovde je bio sasvim prosečan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

lepa trka a sto se tice ekipa nikako da uhvate ritam.sta ce biti tek sledece sezone?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kimi vaskrsao :devil: ,avanti scuderia ferrari :heart: !

Meckinom motoru,u Barikelovom bolidu,izgleda nije bas prijao svez vazduh belgijske banje,a evo i kompletne vesti,covek,jedva zavrsi trku a umalo je i izgoreo :no :

Tri kruga pre kraja trke, počinje da se dimi iz zadnjeg dela bolida Rubensa Barichella. Tim mu govori da ima problem sa motorom, sa smanji tempo i proba da stigne do cilja. Brazilcu curi i ulje iz bolida, i samo uz puno sreće on uspeva da završi trku na sedmoj poziciji. Posle povratka u pit line, zadnji deo njegovog bolida bio je u plamenu.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

 



Info

FLCS Forum koristi tzv. kolačiće (cookies), kako bi korisnicima osigurao funkcionalnost i jednostavnost korišćenja. Daljim pregledom ovog Foruma dajete svoj pristanak za korišćenje "kolačića".

×
×
  • Create New...