Jump to content
Goran
obelix

Kolika vam je potrošnja goriva?

Recommended Posts

To ti je srpski nitro, pod sloganom "jer moze jeftinije" iliti da se ustedi :lol: samo kliknes na ono dugme i eto ti usteda jedna premijer plata mesecno :lol:

Ah da ... potrosnja na nekih par km, varijabilna. Nema check endzina, nema brljotina i ide kao san :wub: jedino senzor hvata sporije promenu temperature ... no dobro takav je kakav je.

20241124_223053.jpg

Edited by nemanja84bg

Ja sam star, auto je star. Mali atmo benzinac. 

Putovao sam 12h u jednom smeru. Zasto bih njega ili sebe opterecivao. 

Dve saobracajke smo videli usput. Kolone kilometarske. A automobili poprilicno novi. 

Sta tek sa Z10 iz 2007god da radim. Lagano i fino. 

Najradije bi vozio iza kamiona u sporoj traci, sa nekih 95kmh... 

A kamencici o soferku prc prc  ? ili gromade blata kad krenu a ispred neki traktor ili kombajn pa izbacuje granate :lol:

Edited by nemanja84bg

2 hours ago, Ivan said:

'Će raskanta podesavanja, pa da onda usput mora da steluje plinsku mapu :P .

Radi Z10 ko Doxa... 

1 minute ago, nemanja84bg said:

A kamencici o soferku prc prc  ? ili gromade blata kad krenu a ispred neki traktor ili kombajn pa izbacuje granate :lol:

Imali smo oko Subotice uzasan vetar i kisu. Preticali kamione non stop. 

Tako je, pa mora malo na ram pam pam, inace nista borio se ka' sa spustenim gardom ;) Voleo bih da imam puntica 1.4 16v dynamic onaj sto je bio sa 6 brzina getriebe , namestio bih ga da bude perfekt ;) bolji od ovih 120 150 konjasa ;)

21 hours ago, shuxx said:

Ja sam star, auto je star. Mali atmo benzinac.

Prvo, haha, drugo, šta ? Dveisedmo staro ? To možda u vaše selo. Bato, to nije još ni punoletan auto. Gde star bre, nemo' se zezamo  ? I kak'i mali atmo benzinac, punto ide kao zmaj !

21 hours ago, shuxx said:

Lagano i fino. 

Najradije bi vozio iza kamiona u sporoj traci, sa nekih 95kmh...

A za ovo samo mogu da skinem kapu, to ne može svako, familijo. Kod mene bilo stojka po difoltu, a na AP 130/140 i samo ram pam pam, da kamionci gutaju CO2, kaka spora traka, kaki bakrači ! :thumbup: 

Još plin imaš, pa iza tebe ostaje praktično čis' vazduh, jbt. Treba oni iza tebe da voze da malko plaknu pluća !  :thumbsup:

Brate, malopre se vraćam iz BG, u brzoj traci dva šlepera pretiču neku cisternu i za njom neki laki kamion, naravno sa 80 na sat.

I to traje, i traje, jer kreće lagana uzbrdica, pa dok u'vate zalet ... a par KM nakon toga se širi autoput sa desne strane za sporaće. Ali neee, ustvari, ohi ... bili Grci.