Mijailović P. 3141 Posted April 19 @dekirs Isto bi bilo da stavim sliku unutrašnjosti frižidera. Sad treba da čitam ovde kako je mleko bajato, te dugo stoji, te ovo-te ono... Ko bude uzeo "mleko" neka gleda rok... 2 Axic and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4766 Posted April 19 Kacili su ljudi slike sa velikom kilometrazom pa ne vidim da ih je neko prozivao zbog toga Quote Share this post Link to post Share on other sites
TheWickerMan 883 Posted April 19 1 hour ago, dekirs said: Je l mogu ja da pitam nesto a da se pojedinci ne naljute.. Evo ovako kao normalan covek koji provodi vreme na forumu i gleda razne slike koje kace ljudi.. Zasto krijete kilometrazu kada slikate board? Zanima me samo koji je razlog iza toga? Prvenstveno mislim na kolege moderatore koji imaju tendenciju ka tome.. Nemam nikakvu zlu nameru samo mi je interesantan taj momenat, mozda ja na pogresan nacin razmisljam pa mi je cudno. 2 3 Reacher Gilt, knezevic76, Nikola031 and 2 others reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
dekirs 4766 Posted April 19 Not funny 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7221 Posted April 19 Ne verujem da je zbog kilometraze, ko hoce da krije on je spusti ili jednostavno bira sta slika. Neka manija je, navika, sta znam... 2 Reacher Gilt and dekirs reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
knezevic76 5961 Posted April 19 Ja to sakrivanje kilometraže u životu ne bi primetio. Baš na konto toga, ovaj dizlo što prodajem ima 260000km na satu. Zobu me potencijalni kupci i kao, pa prešao je podosta, ja im kažem da sam namerno digao kilometražu da me jeftinije izađe carina, jer on je za 9 godina prešao ustvari 140000km. Obično tad nastane takav u komunikaciji i onda "Aaaaaaa". Al nikom nije čudno što su 11-14 godina stariji primerci svi ispod 200000km. 2 1 Reacher Gilt, MS PK and horvat reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1549 Posted April 19 Nije to čudno nego normalno. Evo moj tinejdžer ima trenutno 195+K na satu, normalno ... Danas pređoh, DisA 560Km. 80% AP, resto magistrala i lokal, uglavnom po ograničenjima uz par ispada... AvspdA 82 Km/h, AcA 6,8 L A DisB mi je trenutno slična kao u kolege @Mijailović P. , kao i AvspdB, a AcB što je i očekivano od mog nesporta, ~7,2L po bordu. 2 shuxx and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8267 Posted April 19 Nije moj, ali je tinejdzer.... Ispod haube mu pise 690 000, a od tad je presao 50 000 Metan, otvorena voznja mahom, oko 4.5 kg. 1.6 atmo benzinac u originalu. Koji u slicnim uslovima trosi 7 do 8 L po bord comp.... 2 moron and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7221 Posted April 19 Koji?Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1549 Posted April 20 @MS PK Pa Golf, koji bi bio ? 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8267 Posted April 20 Golf naravno Poenta je da patimo za cifrom 170 000km na satu. A uglavnom vozimo par puta vise ....Vecina iole redovno odrzavanih motora ce preci 500 000 km bez problema.Sent from my SM-A536B using Tapatalk 2 moron and Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
MS PK 7221 Posted April 20 Pa verovatno ali mi tek krecemo da ih vozimo tada Послато са SM-A307FN помоћу Тапатока 1 3 vicent, pilgrim011, moron and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 421 Posted April 21 Večita dilema, kako uvezeni Passat karavan TDI sa kukom, izlizanim sedištima, volanom i svim tasterima ima manje kilometara mali auto u Srbiji koji je korišćen samo po gradu. Očigledno da Srbin sa prosečnom platom 5X više vozi nego Nemac 1 2 dach@, Dzimbo and moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted April 21 Jer je Nemac stipsa ... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dale 6355 Posted April 21 Nemac kupi pasat samo da parkira i nervira komsiju, zato mala Km 1 3 shuxx, dach@, moron and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted April 25 (edited) Imao sam prilike da za vikend malo provozam novi BMW X1 2,0 dizel sa 150 ks i potrošnja tog dizela u vangradskoj vožnji je nadrealno niska. Taj pri brzini od 130 km/h ne prelazi potrošnju od 5,5. A posle oko 250 km mešovite vožnje je bila ispod 4,5. Dizeli su dizeli (van grada). Edited April 25 by moron 4 shuxx, Dzimbo, igor0511 and 1 other reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2255 Posted April 25 To je bas dobro. Deluje dosta nize od kumovog X1 iz prethodne verzije sa istim motorom. Taj ugrubo potrosi litar vise Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8267 Posted April 25 Mogu samo da kazem UAAUUUUUUsa blesavom fabijom naravno dizel zam tesko obarao ispod 5 LOvo za BMW je fantasticna potrosnja, kao da je na spustu sa planine napravljena...Sent from my SM-A536B using Tapatalk 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2255 Posted April 25 Ja sa Leonom mogu da imam prosek ispod 5l cim vidi o od otvorenog puta, ali sa QQ daleko teze zbog visine i aerodinamike. Na autoputu je nemoguce pa i da se vozi 110km/h konstantno da bude ispod 5l 1 shuxx reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted April 25 Da pojasnim sam sebe Najpre, pod "mešovita vožnja" sam mislio kombinacija auto puta, magistralnog i regionalnog ( uz jedno penjanje na FG i vožnju grebenskim putem oko 30 km ) i ukupan prosek brzine od samo 55 km/h. Taj BMW je bio sDrive, tj. samo 2WD. On ima odličnu aerodinamiku ( Cw je samo 0,26 za baznjak, ne znam koliko je za ovaj koji sam ja vozio, M Sport paket ) i to je razlog zašto na autoputu ( i pored visine od skoro 165 cm ) troši tako malo. I zaista nisam siguran da li bi mu po potrošnji na auto putu "stao na crtu" i hibridni Jazz Mislim da bi ga ovaj X1 bez problema "počistio" 2 shuxx and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
igor0511 2255 Posted April 25 Ja sam stekao generalno utisak jos od voznje CHR da hibrid u gradu dominira, ali na autoputu postaje "klasican benzinac". Eto voleo bih nekad da posedujem Ficka hibrida pa da uporedim tu tvrdnju i licno 1 moron reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
moron 3204 Posted April 25 p.s. svi znamo i da je za vikend bila akcija policije sa radarima na sve strane ... Just now, igor0511 said: Ja sam stekao generalno utisak jos od voznje CHR da hibrid u gradu dominira, ali na autoputu postaje "klasican benzinac". Eto voleo bih nekad da posedujem Ficka hibrida pa da uporedim tu tvrdnju i licno Ne može na auto putu hibrid da "gratis" generiše struju i čim mu u tim uslovima struju proizvodi SUS, "nema magije" da na auto putu hibrid troši manje od uporedivog SUS-a. "Gratis struju" hibrid ima samo gde je promenjiv ritam vožnje. I što se ritam češće menja ( kao što je to slučaj u gradu ), količina "gratis struje" je veća. I zato hibrid u gradu troši smešno malo. A manje troši i van grada kada bi se inače tuda ritam češće menjao. 3 shuxx, YUgisa and igor0511 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
stex_pb 421 Posted April 30 Čačak- Priboj. Vožnja sa bebom, lagano bez nepotrebnih prestizanja. Kada vozim sam to je oko 5.5 1 Reacher Gilt reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
Reacher Gilt 1549 Posted April 30 (edited) Pitaju me koliko ti troši Bravo po auto putu ? Kako kad ... Edited April 30 by Reacher Gilt 1 stex_pb reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
shuxx 8267 Posted April 30 Jes kad vozis 80kmh. Vidi se lepo Sent from my SM-A536B using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites